Жената ОВЕН - 13

• 18 264
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • Varna
Нищо за сега Коколинке
Виж по нагоре какво сме писали и ще ти стане ясно какво сме си говорили. Wink
МИРАМЧЕ Hug
Само идеш тука, шашкаш нЪ, че нещо ти е образувалУ невРи и бЕгаш Shocked Кажи кО става де, може да ти УлекнИ Hug

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 22:41 от DELTA_DELTA

# 346
Мире, Hug! Дано това, което те е ядосало не е нещо сериозно и да минава бързо!
Момичета, явно срещата тази седмица няма да стане. А какво ще кажете някой ден да си организираме нощна среща за танци  newsm44- дискотека, кръчма, пиано-бар...Няма значение какво, ей така да се пораздвижим и повеселим.

# 347
М, да, Стрино, таман в неделя сутрин затворих с колежките от танците пиано бара в Черно море smile3521
Аз съм съгласна по-принцип, пак зависи от деня, де JoyДа не ме изселят от дома Whistling

# 348
Аз съм съгласна по-принцип, пак зависи от деня, де JoyДа не ме изселят от дома Whistling

И при мен я има тази опасност Embarassed. Едната вечер бях на абсолвентска, следващата- на концерт, третата- пак на концерт, на 24. празнувах професионалния си празник....Как ме търпят още.

# 349
Добра вечер, мадами.

Ели, наистина много работа си свършила днес, направо как не ти се е спрял тока и аз не знам  Crazy

Аз днес пак окъснях на работа, а после трябваше да гледам Ферхундето   Mr. Green

Коколинка, дано бързо се оправя малчо Hug, нищо, че е щастлив, че не се налага да пише .
Ехей то утре ли беше откриването на новия МОЛ. Внимавайте там, че да не е навалица като откриването на последния софийски. Да не ви бутне някой.

Мира
, като прецениш сподели какво се е случило. Може да ти олекне.

Фран, и аз мразя да гладя  ooooh!

И аз съм навита за нощно излизане, и за нормална среща, абе за всичко  Mr. Green

А трябва да ви кажа, че нашто Делте много хубаво са я боядисали, свети отдалече   bouquet

# 350
  • Varna
БЕНДЖОЛИНКЕ Hug
Не сЪ бъзикай със стария чИляк. Винаги ме боядисват по един и същи начин Joy ИначИ кой Овен не свети като слънце бе newsm03

# 351
Ич не се бъзикам, Ша знаиш.
Просто след известно време съм забелязала, че боята губи блясъка си, друго си е прясно боядисана косичка.
Аз като се боядисам много си харесвам косата в началото. Flutter

# 352
Ася,Делте,честито ви боядисване! Heart Eyes

Делте
,изчетох всичко и ми се стори,че срещата се отлага,ама реших да попитам за всеки случай. Laughing

Бенджи,ще се пазим! Hug

Айде,лека нощ,че утре пак ще обикаляме! Wink

# 353
И аз тъй.После става дамаджана мойта, че е бая изтощена.Вече 17 та година я боядисвам Mr. GreenУж на 2-3 месеца ходя на ампули и масажи, ама нъцки JoyЗдраве да е.С кухавелата си не се разделям Joy

П.П.Защо софийските мацки ги няма (от срещата де) newsm78

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 23:20 от Franceska

# 354
Ай, добро ви утро, а?

# 355
Ха добро да е  Grinning

Ей сегичка ще си сръбна от това хубаво кафенце.
А ти Фран предполагам вече го пиеш на плажа  Heart Eyes

# 356
Добро утро! Hug

# 357
Добро утро, мили овенки!
Тези дни ми е доста динамично. Завъртя ме службата и имам чувството, че съм на пружини, само превключвам от едната работа на другата. /даже имам мускулна треска/Започват Ботевите празници при нас. Утре Ботев ще слезе на Козлодуйския бряг  Mr. Green. Довечера ще има и заря. И бира. И кебапчета. И народ. След това мотосъбор. Обикновено идват и рок групи и аз се кефя.

Фран, вчера постоях в магазина час-два и питах едната продавачка, но тя даже не се и сети за туниката. Явно се е продала бързо. Макар, че то не си и заслужава от тук да пращам до вас, а и докато не се пробва една дрешка, както Делти казва, не се знае как ще ти хареса.

Оф, трябва да тръгвам, ама още ми е сънено и май ще си правя второ кафе, което не е добре за преклонната ми възраст  Joy

# 358
  • Varna
ФРАН Hug
Щом си казала ДобЮутрУ, такова да е smile3503
И благодарскУ за каЙветУ  bouquet
ЛЕЙДИ Hug
Ти пък от кога сЪ нареди до нас които вече размятамИ бастунчИтЪ newsm78 Joy

# 359
  • при моите деца .....
Добро утро и от мен!!!
Фран, благодаря. И аз се включвам с второ кафе....
Дано денят на всички ни е хубав както е слънчево утрото!!! Ще снимам жледката някой път да ви пусна от прозореца на работата ми....
Мира, как си? Дано всичките ти грежи да намерили разрешение.  Hug

Хубав ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт