Жената ОВЕН - 13

• 18 260
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро  smile3507
Фран, тенкю за кафето  Grinning
Аз станала-нестанала захапах сандвича, та да ви черпя по един и вас:

М/у другото, който има или е имал злоядо дете знае колко трудно е да го изкушиш да хапне. Аз правих сандвичи- ветроходки, но не съм се сетила да снимам  Laughing
Искам да си купя една прекрасна туника, която да скрие прекрасното ми нараснало дупе  Joy Joy
Жалко за отложената среща днес, тъкмо щях да си проветря главата, а и колкото и често да ви виждам - пак ми е малко  Hug
Боби, снимай гледката.
Аз пък ще ви снимам резултата в детската стая.

# 361
Лейде, то така де, ама на мен всичко ми отива (б горната част на тялото) Joy

Много народ от сутринта навън, но е разбираемо- стопля се и сутрин си е 20 градуса.

КоКолина сигурно е забила на откриването на мола.Представям си народа дето ще е за Карфура.Ще чакаме включване от нея Peace

# 362
Добро утро и от мен. )))

На вън от сега е жега, представям си само след 1-2часа какво ще стане.
Отивам да взема един душ и после изчезваме с малката на разходка. )

# 363

Ето я стаята-нищо особено, със старите мебели..Одеялата са временно по леглата, спалното бельо още не е приготвено.

# 364
Ели, чудна е стаята Peace

Мира, приятна разходка Laughing

# 365
Благодаря Фран  Hug Hug
Някой да ме изгони от компа, че днес не ми се надига дупето.. Praynig

# 366
  • Varna
ЕЛИЧКА Hug
Много, много ми хареса стайчетУ. Няма значение, че не е със нови мебели,важното е да е чистичко и свежичко. Аз ако знаЙш колко години със стари мебели втора употреба карах. Тапицирвах си ги, лъсках си ги, направих си ги по красиви от колкото ги купих.
Много, много ти е слънчева стаята, а за мене специално, това е най-важното и всичко си ти е на мястУ newsm10 Пак се връщам и пак гледам- и си личи, колко е правено със лИбофф!!!
ХаДи и аз да си бия камшика, да видя какво шЪ пазаря Wink

# 367
Добро утро Hug
Ели, стаята е станала много хубава Peace предполагам, че завивките и те ще са зелени, защото знам, че ти е любимия цвят Wink. Ти ми даде идея за сандвичи, че малкия много ги обича Wink може само това да яде. Hug
Франчи, мерси за кафенцето Hug. Кога ще тръгвате за Бяла?
Коколинке, дано всичко да е наред с малкия, когато му махнат превръзката. И да кажеш после как е новия МОЛ... Hug
Мира, Делтичка приятна разходка. Hug
Бенджи, ако нямаш с кого да си изпиеш обедното кафе заповядай при мен Wink свободна съм.... Hug

Аз обожавам туники и имам много, всякакъв цвят. Вчера без да искам си купих едни дънки тип шалвари не очаквах, че може да ми стоят добре и за това без много да му мисля си ги взех, а и бяха евтини 42 лв.
Хубав ден ви желая мацки! Hug Heart Eyes Обичам ви всички!  love001 newsm51

# 368
Ами, медузке, към 13часа чак, защото дребната има генерална репетиция на танците.

Аз пък сготвих рибена чорба.Ще излизам за сандали.Някакви на платформа и ежедневни- да стават и за дълги разстояния!Дано имам късмет!

# 369
А ние в събота сутринта Grinning дано си намериш това което искаш Peace.
Ние днес сме на пълнени пиперки eat

# 370
Мацки, трябва ми съвет. Три дни се дъвчем с мъжа ми за едни венециански маски, оставени от Криси ( приятелката на сина ми). Аз много ги харесвам и искам да ги окача, а той да ги хвърли в най-добрия случай в мазата..Я вижте и дайте съвет дали е добре или наистина да ги смъкна в кашон в мазата.

Ааа, м/у другото са в коридора, в детската е категоричен, че не ги иска  Laughing

# 371
Ели, на мен много ми харесват маските, но според мен ги остави в коридора.

# 372
И аз съм за коридора Peace

# 373
Аз също съм за коридора.

Ели, много хубава става стаята и е права Делтето като казва как си личи, че са правени с любов.
Чакаме КоКолинка да каже как е било в новия мол.

# 374
Зайче Байче виждам те Wink Hug.

Общи условия

Активация на акаунт