, радвам ви се и ви чета 
Не пиша, защото няма какво да кажа, убивам времето до теста

и аз тъй мислА 

То у нас нищо ново няма, единствено леглото ни в спалнята с един скрин са от година и половина.
Много сандъчета с цветя 

Абе, да не ти пука, че е старо беее. Ти си художник, можеш да ги направиш и по хубави даже. Щом ние със мъжът ми ги правехме и хората се чудеха, какво остава за тебе. Аз не виждам тука сред нас, някоя която през една, през две години ще си сменя мебелите. Аз моите които купих преди 11 години като нови, ще са ми нови докато съм на тоя свят. Други няма да купувам. Ще си ги поддържам и това е. Ай, сЯ мебели шЪ кУпувам, ама хаааа яяяя.

Но няма да ти кажа- Ама как така няма да отидеш,- защото знам какво е да имаш парички за един хляб и супа във пакетчета със изтекъл срок. Пожелавам ти, възможно бързо да може да си го разрешиш 

!Приключихме с шопинга.Направо не си чувствам краката. 
.Незнам защо,но много харесвам зелен килим.Имам чувството,че ходя по трева.И ми е едно хубаво... 
В Карфура беше лудница.Хората пазаряха като обезумели
.Аз не огледах много и си купих само три ананаса за по 99ст. бройката.Но явно е доста евтино,защото пенсионерите излизаха с пълни торби.
Я покажи дънките.Моя малкия от както му давам пчелно млечице има страшен апетит.
[/tt][/size]
Препоръчани теми