Жената ОВЕН - 13

• 18 258
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Медузка  Hug, радвам ви се и ви чета Simple Smile
Не пиша, защото няма какво да кажа, убивам времето до теста Simple Smile

# 376
Чакаме те с добри новини Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  love001

# 377
АСЕ Hug
Тъкмо и мене преди обяд ме боядисаха. Аз сама не мога да я боядисвам моята коса. Като беше по къса, можех.
Ейй, РусетУ много го обичам. От там са Русенската част от рода на мъжО. Те са ми любимите. Grinning
знам,ти си ми казвала за роднините.. Mr. Greenние с малката май ще се ориентираме за постоянно в Русе Confused-нещо много проблеми напоследък.. Cry Cry Cry

# 378
  • Varna
Ей, мЪ на завърнаФ сЪ от педикюр. Голям кеФФФ, голяяяям.
Преди това заведохме Персийския принц на ветеринар и го оставихме да го постригват. Еййй, голям рев беее, никога не е рИвал така, като го оставяме там за пострижка. И след тУва сЪ изтрелях към педикюрджийницЪтЪ. Сега от 35 номер съм 34 tooth
ЕЛИЧКОВА Hug
Маските ФъФ коЛиндорчИтУ Wink и аз тъй мислА

# 379

Хайде, поспрете се да пием по едно кафе  Grinning
Ася, проблеми с любимия ли са възникнали?
Зайко, стискаме всички, силно вярвам в положителната енергия и мисли.  Hug
Делти, много мило ми стана като прочетох написаното ти  Hug То у нас нищо ново няма, единствено леглото ни в спалнята с един скрин са от година и половина.
Наистина се постарахме, свекърва ми даде парите, но ние доста се потрудихме и още имаме даже. Днес боядисах балкона и сега знаете ли какво ми липсва?  Grinning Много сандъчета с цветя  Heart Eyes
А, свекито мина, била на откриването на Карфур и безплатни били пилешки дробчета и едно кисело мляко  Laughing
Делтиии, умори ме от смях с тези намаляване на номера на обувки  Laughing Мъжа ми като не ще да си реже ноктите има лаф: събирам мат'рял за костен сервиз  Mr. Green

# 380
  • при моите деца .....
Привет!!!
Ели, много е хубава стаята - тази година и ние правихме детска и също купих ъглови легла с ракла и секция, разположени са като при вас.
Делта, завиждам за педикюра - имам нужда, та дори и емоционална, от подобна женска глезотия, но финансово няма да я наместя, пък и ноктите ми врастват, но..... в по-добри времена.
Зайче, стискаме всички палци..... fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 381
Хелоу.Купих си сандали, ама нищо общо с ежедневни, в смисъл - височки са Mr. Green
http://media.snimka.bg/6335/018924630.jpg

Ася, това е много неприятно за проблемите!Няма ли начин да се изгладят newsm78

Аз забегвам пак навън.Ще вземаме роклята на щерката от шивачката.После на нейна тренировка и довечера ще ви нагледам и прочета репортажа на КоКолина за мола Laughing

# 382
  • Varna
ЕЛИЧКА Hug
Аз пък се смях за матрЯла за костен пУрцилан. Моя вика, че  пазел ноктите  за близнаци, да сЪ запирал на тях, като ги правел Joy Абе, да не ти пука, че е старо беее. Ти си художник, можеш да ги направиш и по хубави даже. Щом ние със мъжът ми ги правехме и хората се чудеха, какво остава за тебе. Аз не виждам тука сред нас, някоя която през една, през две години ще си сменя мебелите. Аз моите които купих преди 11 години като нови, ще са ми нови докато съм на тоя свят. Други няма да купувам. Ще си ги поддържам и това е. Ай, сЯ мебели шЪ кУпувам, ама хаааа яяяя. #Cussing out Wink
ФРАНЧ Hug
Стават за всякУ времИ. Най вечИ за Овенски срещи newsm47
БОБИ Hug
Това със врязването на ноктите е много лошо Sad Но няма да ти кажа- Ама как така няма да отидеш,- защото знам какво е да имаш парички за един хляб и супа във пакетчета със изтекъл срок. Пожелавам ти, възможно бързо да може да си го разрешиш Hug
АСЕ Hug
И аз Мара-подробната, да попитам, какви проблеми настават около тебе Shocked
ЗАЙКООООООУ Hug
Момичета, аз след малкУ, шЪ ФащЪм пътя да поподскачам малко Simple Smile
ЕЛИЧКА Hug
КаЙветУ ти е върховнУ  bouquet

# 383
Здравейте,милички Hug!Приключихме с шопинга.Направо не си чувствам краката. Tired

Ели,стаята е станала много свежа Peace.Незнам защо,но много харесвам зелен килим.Имам чувството,че ходя по трева.И ми е едно хубаво... LaughingМаските-в коридора.Вземам и кафенце. Hug

Фран,сандалките са супер! HugВ Карфура беше лудница.Хората пазаряха като обезумели Crazy.Аз не огледах много и си купих само три ананаса за по 99ст. бройката.Но явно е доста евтино,защото пенсионерите излизаха с пълни торби.
Иначе има интересни магазини.Обаче има и много,които още не са отворили.
Аз вчера в другия Мол харесах на малкия една тениска за 12,50лв.,но нямаше неговия номер.Днес в същия магазин в новия Мол я имаше,но я взех за 13,50лв.Излиза,че там продават по-скъпо-става въпрос за този магазин.
Чакам снимка на роклята. Wink

Медузке,на малкият пръстта е добре.Ще се оправи. HugЯ покажи дънките.Моя малкия от както му давам пчелно млечице има страшен апетит.

Зайче
fingerscrossed

# 384
  • при моите деца .....
Фран, много хубави сандали.
Коколинка, радвам се, че всичко е добре с пръстчето.

Ще успея да отида на тае-бо - щастлива съм....

Хубав ден!!!

# 385
Мерси, момичета!

Боби и аз се радвам, когато идва часа на танците ми.

Еха, ананасче Heart EyesКоКолина, блазе ти Peace

Делтич забравих да ти честитя промяната на номера Joy

Айде, до довечера, че отиваме да избивза парите детето JoyДа тренира, де Joy

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 10:26 от Franceska

# 386
Фран,много е хубава принцесата Heart Eyes.Да е на късмет новата рокля! Flowers Four Leaf Clover
Обичам тази "луда" врата! Crazy

# 387
хм...докато вляза в темата и 26 страници
Вие работа нямате ли си...ами мъже  Mr. Green

txtloves

# 388
Привет и от мен   Hug   Hug 
Нямаме нет и ток и топла вода ........и не ми се говори заради метрото  ooooh!  ,та затова изчезнах от хоризонта!
Приятна вечер от мен и ако закъсате с гладенето,тук един младеж да помага  Wink

# 389

Вие работа нямате ли си...ами мъже  Mr. Green

txtloves[/tt][/size]
Имаме си, бе, ама много работни и те като нас Mr. Green

Ох, с какъв кеф си пия една Ариана и си хапвам едни крекери LaughingКантара да му мисли, че да не лети през джамека Whistling

Общи условия

Активация на акаунт