Жената ОВЕН - 13

• 18 242
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Тука докато чаках дружките  Joy

# 436
Момичета, благодаря ви за милите пожелания Hug!
Маргалче, завидях! Гледам- имали сте състазание по надпиване. Ако решите да организирате и по надяждане- свиркайте  newsm47.

# 437
  • при моите деца .....
Добро утро!

Вчера се прибрах късно от работа - към 20 часа, та педикюра остана за днес.
Сега пак трябва да ходя на работа - свекървата ме помоли, а съм скапана, мислех да поспя....
Сядам с кафе и закуска.
Хубав ден!

# 438
Добро утро.  bouquet

Честит рожден ден на мъника на Ягодинчето на патерици  Blush
Вчера нямах никакво време да ви понаглеждам и малко ви изтървах края.

# 439
Добро утро! Hug
Боби, мерси за закуската, взимам си с удоволствие. Hug
Маргало, нямаш спирка бе мацко, кво е това пиене от тебе? Joy hahaha
Мацки ние след малко потегляме Mr. Green много ще ми липсвате два дена Hug обичкам ви Heart Eyes  love001

# 440
Момиченца,нямам компютър smile3511.Скапа се и най-вероятно вторник ще го оправят.Ужасно ми липсвате. Cry
Софиянки,много сте готини Peace!Също като нас Mr. Green!А пък русенки са оле-мале! #Crazy

Стрина Ягодина,честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав!
  Gift

Овенчета Hug Heart Eyes

# 441
Маргалче, ти пък кога смени белите прашки със сини?  Laughing Имаш хубаво дупе, ама защо пусто си криеш лицето?  Wink
Боби, перфектна закуска, благодаря!
Аз получих преди малко на компа също закуска- две препечени филийки с масло и сиренце и доматки  Grinning
Ние отиваме на плаж, пуснахме си почивен полуден  Laughing

# 442
Добър ден и от мен!Бая време пих кафе навън ooooh!
Сега стягам багажа и ние потегляме към обяд за Бяла!Медузка, а дано се видим из сергиите Peace
Лек ден на всички ви желая  bouquet

П.П.Маргалич, аз съм ти навита за едно напиване да си направим JoyАма не върви да съм все разсъблечена, че ще се опразнят улиците Joy

# 443
Ето ви снимка от Русенската срещаааа  smile3534
Пукайте се пък  smile3533

ееееееее добре,че не си ме хванала-аз бях под масата Laughing,ама в лево,в ъгъла..коколинка-кво ние бе на Русенки-и сам война е войн,пием и си лягаме Joy

# 444
благодаря за загриженоста  bouquetама нали знаете,семейни проблеми има навсякъде,а луди като нас овните-не много.на моменти ми иде да си хвана пътя,затова така писах-сега е ок.извинете ско съм ви натоварила-но мисля,че е нормално на днешно време  bouquet

# 445
Здравейте и от мен...))))

Маргалце, от време на време май "изтрещяваш", в най-добър смисъл го казвам де...) да няма сърдити нещо. ) Ама тези снимки дето ги пускаш са просто супер яки...))))

Аз се ровя из Фейсбук и си открих още 2съученички още от 1-4ти клас, много се кефя...)

Копирам се от Плевенската ни тема, че да не пиша наново

И сега да ви покажа нещо интересно. Днес съвсем случайно уцелихме демонстрация на Първа тракийска кохорта от Третият фестивал на античното изкуство "Орел на Дунава" който ще се проведе на 4-5-6ти юни в гр. Свищов. ) Беше много интересно и голямо шоу, всички по центъра и от кафенетата снимаха. )
Ето и сайта на фестивала, там е описана цялата програма на събитието и всичко останало.)
Мислим на 5ти и 6ти да сме там. ) Ще има и постановка на операта "Норма" от Белини в античният театър, така че не е за изпускане. )
http://www.eagleonthedanube.org

# 446
Аз днес ходих на шопинг, купих си страхотни панталонки за лятото, ето щракнах се  да ме видите:

http://farm3.static.flickr.com/2143/2046531209_01a5aede8c.jpg

# 447
  • Varna
Стоят ти умопомрачителнУ Joy
Само що си се направила блондинка. Разбрахме, че имаме достатъчно блондинки и при нас . Бъде по различна де. Wink
МИРАМЧЕ Hug
Във тия исторически възтановки, нали участваха и хора от други нации. Поне така съм чела, виждала.

# 448
  • при моите деца .....
привет!!!
Тази вечер съм на среща на випуска - 15 год от завършването.
Не съм виждала никой от съучениците си.

Лека вечер!!!

# 449
Не съм ви изчела. Мноооооого по диагонал минах, колкото да видя снимки от срещата ни, но гледам Дива нещо не се е отчела  Thinking Иначе хубаво изкарахме, и както каза Елиш, ако не трябваше да тръгва щяхме още да седим. А и аз се почувствах малко като бял човек без децата  Grinning
Мъжо излезе на среща на випуска. Пууу, само ние май не се събираме, 10г съм видяла 3-4 съученички само. Понамерихме се във фейсбук, ама никой не се фана да направи среща. Взема догодина да я организирам ли, или пък на есен, кво пречи.

Ние сме си в Търново, ама голямо обикаляне беше тия дни - до Габрово, до Свищов, вчера из Търново, днес малко почивка, а понеделник заминаваме за Ловеч, там ще спим и вторник към Враца. Голяма обиколка, ама хубаво така Simple Smile

Приятна съботна вечер момичетаааа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт