Юлски бебета-Тема 33

• 24 649
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Рал, от Мадъркеър е сгъваемото гърне  Peace Ама ти направо си го търси при гърнетата, че персонала е супер зле, една от продавач консултантките в мол Сердика ми обясняваше, че нямат такова нещо, а седеше ДО него  Shocked Добре, че съм Тома Неверни и си го намерих  Twisted Evil Този басейн, който е на линка е 99 лв в Практикер, и ние него сме харесали, макар, че като го видиш, надут и с вода, в сектора им Градина, ще се поколебаеш, огромен е  Laughing А всъщност, колко струва тон вода  newsm78, на колко кубика е равен, че гледам е с вместимост 4 тона  #Crazy Joy
Маймун, от къде се намериха тези българи  Laughing Навсякъде никнат и само проблеми създават  Embarassed Е това за семките ме занити  #Crazy
Рал, аз в къщи си я завивам с едно супер тънко оодеало, то е голямо, за голям човек.
Сиси, това гърнето, дето хвалеха в темата за ЕБХ ли е? На него ми прилича  Thinking
Драга, на нашето дупе няма нищо от басейна  Peace
Диди, като няма зъби, няма, ама като тръгнат, спирка няма  Laughing
Грация, внимавай, нали си чувала приказката -  Внимавай за какво мечтаеш, че понякога мечтите се сбъдват  Joy Това за българите. Гърне си взимай преди да дойдеш  Peace
 Ние днес ходихме до ТУБ диспансера. Отказаха да и правят манту, защото в момента съм и давала Фенистил за алергията. Можел да повлияе резултата, почти било сигурно. Всички много се учудиха защо давам капките на толкова малко бебе. Като съм спряла да я заведа пак. Какво да им разправям, че след 1 час ще я водя на хомеопат. От 2 дни не съм и давала, че да си е със симптомите пред хомеопата. При него минахме за половин час. Разпитва ме как е раждана, в какви условия живеем (емоционално, не битово  Joy) и такива работи. Даде ни едно шишенце с нещо, и силно се надявам да помогне  Praynig След това минах през Хиполенд да купя някакво подаръче на София за 1 юни. Потресох се от цените  Mr. Green и избрах пластмасов лъв, в който се пъхат фигурки със различни форми, през различни дупки. На София никога няма да и мине през акъла, че тези шарени неща, трябва да влязат в дупките  Laughing На връщане си е играла 1 час с пакетче 3 в 1  Joy

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 01:48 от Mime-to

# 331
  • София
Сиси,Сафо, ето я ваничката, само че я взех от Пигис хаус. http://www.papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=2313

Мимето,ние ходихме в Правителствена болница за Манту. Казвам го за инфо, ако ви е по- удобна. Взеха ни 5лв. за удоволствието. Peace

# 332
  • USA
Добро утро Heart Eyes!

Ууу, Грация, давам ти всички българи с удоволствие Laughing, поне тези, които са тук.
Радвам се, че Мими се е оправила. И при Стейси беше така, само Т, но  за по-кратко.
За кърменето, аз мисля след годинката да не казвам, че кърмя. Те още от сега ме гледат странно, нищо, че ме бравосват, кой знае как ми се присмиват тайничко, но изобщо не ми пука. Сигурно и аз ги гледам така като ми кажат, че ще захранват на 3 месеца със сокчета, но някои са доста горди от това ooooh!.

Миме-то, преди 5,5 години дойдохме да живеем тук и имаше в квартала не повече от 3-4 български семейства. В момента само в нашия вход има 4 от общо 6  Shocked. Не знам откъде дойдоха толкова много, а тук си има и бг квартал, но не е нашия.

За бейбифона (стана исторически Mr. Green, извинявам се)-намалих чувствителността, пак същата работа, алармата се включи 20 мин. , след като сложих Стейси да спи. Мисля, че нещо ние не правим както трябва newsm78, а не че нещо се е повредил. Утре ще пробвам и да сложа дъска под подложката и ако и това не помогне, ще го направя на обикновен бейбифон (има такава опция). Много ми е притеснено като спи така по корем, знам, че вече са големи, но пак се страхувам да не се задуши Sad.
Току що четох инструкциите и наистина пише при фалшиви аларми да се увеличи с 1/2 чувствителността.
Да ви питам, какви столчета за кола взехте за след годинка?

Лек ден на всички Hug!

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 06:23 от maimun77

# 333
Тъкмо да напиша аз ли съм най-ранобудна и гледам поста на Миласара е от 4:38  Shocked
Маймунче, ти пък, чак ще се криеш, че кърмиш, да си гледат работата. Те понеже не кърмят и не разбират, че на тези месеци кърменето не е нон-стоп (е, изключвам Грация  Grinning )
Грация, тука ни плашат с анемии ако не ядат бебетата месо и евентуално жълтък  newsm78. Аз общо взето съм учудена, че й стигат калориите, като се сетя моята каква лакомия беше и ми настръхва косата.
Мамо Диди, честит втори зъб. Днес трети няма ли?  Laughing
Миме, така е, за тях всичко е играчка. Разби ме с тези торбички за изпражнения.

# 334
Здравейте мамита !

Днес зъби ......няма  Mr. Green Тя вече си знае- като ме види ,че се надигам от леглото и си отваря устата за проверка  Laughing

Ние вчера ходихме на купона в морската градина с Бон-бон.Тан,незнам дали идвахте но нищо не сте изпуснали.Поне на мен и на щурото ми хлапе не ни хареса  Laughing Явно сме малки още за такива мероприятия....Петя омаза всички наоколо с една близалка...дърпаше хората за дрехите....казваше на децата ,че всичко е нейно и накрая си тръгнахме.Преди това се скарахме с един дядо,който не ни даваше да седнем на пейката до него,защото сме щели да пречим да гледа #Crazy А той беше сам нямаше дете с него.Не му отиваше на възрастта нещата ,които ми каза но не му останах длъжна.  Twisted EvilЗатова пък след това си изкараха добре с братовчеда-пуснала съм снимки във фейса на сладурите.Катенцето пък за първи път я заведохме на детски кът.Половината време се оглежда за мен и плака а другата половина си игра с лелката вътре  Laughing Така си изкарахме нашия празник.

Днес на Катето й е последната месечинка  Cry ....почерпете се по случая с нещо свежо 

# 335

sanitamm, Честит ви 1-ви Рожден Ден-да са ти живи и здрави дечицата   bouquet

Усмивка, Честит Рожден Ден и на теб-желая ти много здраве, щастие, любов и късмет!   bouquet

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 11:52 от Чочиии

# 336

Честита последна месечинка на хубавото Кате!

Мама Диди, идвахме. Ама беше задухало такъв студен вятър, че решихме да отидем до МОЛ-а. Но не съжалявам, всеки от нас си тръгна с по нещо Wink
Аз пък нямам търпение да дойде 1-ят РД. За мен първите месеци бяха много ревящи, ревящи и  пак ревящи, та нямам нищо против, че вече е по-големичка. Ама ако може от тук нататък не така бързо да пропускат  месеците.
Да ви кажа вече започна да ме изнервя това време... днес пак вали.

# 337
Стрелче,честит ви рожден ден Hug Да са здравички и послушни  Hug

Тан,аз не искам да идва годинката защото трябва да си оставя пак Катето на бабин дом в Карнобат и да я виждам само събота и неделя.

# 338
  • София
Коремчето на каката го затоплих и й дадох чай от джоджен и премина, не се е обаждало повече.

И аз, и аз ще чета на аванта предложенията ви за подарък за кръстниците.
Сафо, ами сдобих се аз с инплант, но.... на влагалището.  Crazy
Честито на всички с повод   bouquet  bouquet  bouquet

# 339
  • София
Миласара точно се чудех къде мога да намеря такива ванички,че ако трябва да помъкна и ваната,ще ни трябва каравана  Sunglasses
Някой питаше за парите от НОИ и аз се интересувам,ще има ли днес?  Money
Днес разбрах за изчезналия Веселин,намерили са тялото в някаква река  Cry .Отвратително,просто незнам кога ще спрат тези ужасни неща,какви са тези хора мамка му??!
Честит рожден ден и на Марги и Никола!! Да са много здравички и усмихнати!
Медула и аз като попрочетох няколко странички и ми стана едно бременно...абе хубаво си беше,тежко,но хубаво..какви трепети имахме,очаквания,мислила съм за какви ли не глупости...спомням си като пуснах първата пералня с дрешките на бебо,как стоях пред нея и гледах как се перат  Laughing

# 340
Да и аз прочетох за момченцето  Close Какви са тези изроди... ужас. Много е страшно.
Мамо Диди, честита последна месечинка!

# 341
  • варненка от София
ЧРД на патерица на вчерашните ни рожденици! Открихме сезона на рождените дни! Както и честит празник на дечицата ни с вчерашна дата.

Много съм се сдухала нещо, но сигурно е от времето, от забавянето на парите..., но хубавата новина е, че утре ще има вече майчиски, отразено е в сайта на гНОИ.

Честити месечинки на днешните сладурковци. Аз вече обмислям тората за 4-ти и горе долу имам някаква идея, трабва да се хващам да я правя.

Абе Стрелче не роди ли август? Нямат ли само месечинка или аз нещо бъркам?

За изчезланото детенце е много тъжно, много...

# 342
Марулка, и аз се зачудих за Стрелче,че не сещам веднага да е родила след Санитам.Но гледам Чочи честити та и аз да не остана по долу  Mr. Green

Еееее, ужас за Веско.Какви са тези ненормалници.Щях да пиша друго ама няма -дано не е истина

Ура за парите.По тази причина финансовата сега ще правя в къщи торта за Катето а няма да купувам.Верно,не са скъпи ама в момента сме доста на червено а и на почивка искаме да ходим.Как ще стане незнам  Cry

Аз за първи път чувам ,че трябва да давам подарък на кръстницата.Брат ми ще кръщава Катето и иска той да плаща самото кръщене.Вие знаете ли нещо по въпроса.Там тази сума от 30-50лв,която е за църквата.Аз няма да му дам ама за инфо да знам.  newsm78

# 343
Цветен прашец аз си взех резултатите, но не съм писала защото са някакви гранични и не знам какво да правя. Утайката ми е малко ускорена и левкоцитите малко увеличени, но си е в нормата. Отделно си потдържам температура 37 - 37.4 , само се надявам да е нещо недоизлекувано и така тайничко си се страхувам от разни неща, но гледам да не мисля и да си се радвам на бебчо. Днес пратих резултатите на личната, че да видим какво ще каже. Ама ги знете докторите те все викат нищо ти няма или другата крайност - изкарват ти акла.
Сиско Трябва да има едно бутонче Select sourse или нещо такова (те са само с картинки бутончетат разгледай от кое какъв скрит надпис ти показва) от него ти се появява едно падащо меню и от там избираш Open DVD file from hard disk drive като го избереш ти излиза прозорец и търсиш папката с филма маркираш самата папка и щракаш ОК. ОК ти става активно само когато си маркирала ДВД файл. Дано да съм го обяснила добре  Thinking

Оххх да бе това време направо ни разсипа ама днеска мисля да рискувам и да излезнем малко, че тука ще откачим вчера цял ден седяхме в къщи и така и не заваля - чак вечерта се изсипа ..

# 344
  • София
Понеже сте по-наясно - сега парите за майчинство, които са превели за кой месец са?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт