Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 266
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Момичета дано вече никой не си прави такива ужасни шегички.
И дано само хубави новини  да четем тук(не някакви измишльотини,които да ни носят отрицателни емоции).
Искам да ви питам дали някой е използвал от коланите,които се слагат под корема да го придържат.Въпреки,че лятото може би не е най-подходящото време за тях.

Лек и успешен ден !!! newsm10

# 631
Даниелка - идеята ти според мен е много добра и аз подкрепям, както и за смяната на паролата на албумчето  Peace.

# 632
 thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup, Danielka!

# 633
  • В царството на мечтите
Ох хайде да минават вече  Mr. Green!
и аз искам да върви това време по бързо

# 634
  • В царството на мечтите
и аз съм за смяна на паролата  newsm10 ама и да не я раздаваме вече толкова лесно

# 635
 Joy Joy Joy

Аз пиша при вас от близо месец - месец и половина ,а дори незнам за каква парола говорите. hahaha

Божеее, колко съм изостанала. hahaha hahaha hahaha

# 636
Момичета пуснах анкета  Peace!

# 637
  • Пловдив
Дана, зверчето е на 2г. и 8м.
За рисуването и аз се сетих, но от цялата работа пострада масата Whistling Laughing Да са живи и здрави производителите на мокри кърпички Laughing Laughing Laughing
Приспахме се с диването и най-сетне малко спокойствие ooooh! Мъжа ми ме убеждава, че нашето е "друг модел" hahaha

Даниелка и аз съм съгласна да сменим паролата на албумчетата. И за това да коригираме списъка на първа страничка също Peace Като гледам никовете - за някои изобщо не мога да си спомня newsm78
Относно срещата - аз съм твърдо "ЗА".
btw последния път като бях в Джъмбото, от много обикаляне ми стана лошо, ooooh! но пък си харесах ваничка Laughing Laughing Laughing

Айде, отивам да гледам снимки от бала на братовчедка ми Heart Eyes

# 638
За среща и аз съм за, но ако е в почивните дни. Peace

Gala9, паролата е за албума със снимки, тъкмо сега ако я сменим ще ти дадем новата. Simple Smile А за лекарката ти - това е поредния бисер.Какво общо има активността на майката с размерите на бебето... ooooh! С предната бременност работих до последно, в петък бях на работа, в неделя родих, Вики се роди 3500 кг. Няма за какво да изпитваш вина.
Sweet_maniche, нас в тази възраст ни тресеше "бебешкия пубертет". Simple Smile Има моменти в които наистина не може да им се угоди.

Сега в обедната почивка си купих страхотна рокля и съм много доволна, а нали е и петък, предстои почивка.

А за случая с близначетата - няма какво да се коментира повече.Жалко е само че има хора които се занимават с такива щуротии.

# 639
Чета и недоумявам що за хора! Защо някой би искал да предизвиква интереса на хората с подобни измислици? Що за лош вкус!  Crossing Arms Thinking

# 640
sweet_maniche, можеш да му пуснеш детско филмче-Колите,Том и Джери,Мечо Пух и т.н. или игра с конструктор(както вече някой спомена).
за паролата,-дано има смисъл да я сменяме,защото много момичета я искат,а всъщност много малко слагат снимки. как ще се решава на кого ще се дава?
и един въпрос,-от понеделник  ми излезе един гаден хемороид,някой може ли да ми сподели опит с такива гадости. ходих на доктор и ми изписа едни хапченца ,кремче и сироп за редовно  ходене по  голяма нужда. но и ми каза,че докато родя това нещо няма да изчезне,а само ще облекчим болката и кървенето което днес се появи.

# 641
еми, те такива хора свършване нямат

# 642
  • София
  Изкам само да пожелая лека бременност на всички мами и здрави и хубави бебчета на финала. Виждам няколко познати никове тук. Случая с близначетата е поредното подобно нещо, за съжаление в близнашкия форум често се появяват подобни теми.

# 643
Момичета за протокала ,след 27 март,не са писали 16 момичета,няколко са писали началото на април и това е,на тях писах на лични,ако няма отговор ще ги изтия в новата тема  Peace!
За Хамса писала е послено на 9.04,а преди това е писала в тема за клуб на бабите или нещо такова,но ще я махна и нея  Peace!
п.с.Утре заминавам на село да правя компот от черешки  Mr. Green ,та някоя мама да смени паролта на албума,ако може вместо мен!Данна предлага да си ти примерно,съгласна?
 Hug Hug Hug за всички!

Aila  Hug Hug Hug,скоро ще имаме нужда от съветите ти,аз лично имам няколко въпроса свързани с кърменето,ама ме  е срам да не са тъпи  ooooh!  Mr. Green!

# 644
  • София
Aila  Hug Hug Hug,скоро ще имаме нужда от съветите ти,аз лично имам няколко въпроса свързани с кърменето,ама ме  е срам да не са тъпи  ooooh!  Mr. Green!
  Няма тъпи въпроси, има само глупави отговори понякога  Heart Eyes
  Не се притеснявай да питаш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт