Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 33 066
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Прошка понякога се дава,когато човек не иска повече усложнения.Но прошката е истински заслужена и миналото-поправено,когато се докаже,че мисленето и отношението на виновника е основно променено.Засега разбирам само,че Неджля се е уморила да се бори сама с живота(цели няколко месеца работи,без да се срамува,че е барманка,то голямо геройство),че й е писнало от къща с проблеми и е решила да си осигури ново начало с Джем.Интересното,предполагам,тепърва предстои.

Прошката се дава от хора с голямо сърце, когато прощаваш, не си правиш сметки! Да, Неджля много сгреши, постъпи много лошо, но може ли някой от вас да каже с ръка на сърцето, че не е правил големи грешки? Аз не мога! Някой беше писал, че Неджля била на 20г.  Колко са 20г? Толкова много ли са?
       От това, което съм прочела досега тук, в общи линии, според прочетеното:
       Хайрие е проста, Лейля е психарка, Неджля е пресметлива и хитра, Шефкет е мухльо, Седеф е откачена, заради любовта си към Шефкет, Ферхунде обаче е амбициозна и умна, май единствено Гюлшен не е оклепана? Понякога се питам защо гледате тогава филма?

# 406
Липсата на възпитание и морал не се определя с това,къде човек е израстнал,или ги има или  ги няма.Но се съгласи поне,че героите идват наистина от малък град,сравнен с Истанбул си е село.
И какво значение има големината на населеното място спрямо личните качества и духовната ценностна система на човека? Че населението в цяла България е колкото половин Истанбул! Аз мисля че в големия град има много повече отчужденост, равнодушие, отчаяние, агресивност, непукизъм, престъпност, морален развал, меркантилност и пр. душевна мизерия.

Ти сама си си отговорила-точно това е,че в големия мегаполис никой не го интересува "какво ще кажат хората",а това,че идват от малко населено място предполага да притежават висок морал-оказва се,че не е точно така.Т.е. моралът или го има или го няма,без значение дали си от село или от града.Кой е морален като цяло до сега  в филма?Аз не виждам такива,освен може би все пак  Таксин. Peace

# 407
Ти сама си си отговорила-точно това е,че в големия мегаполис никой не го интересува "какво ще кажат хората",а това,че идват от малко населено място предполага да притежават висок морал-оказва се,че не е точно така.Т.е. моралът или го има или го няма,без значение дали си от село или от града.Кой е морален като цяло до сега  в филма?Аз не виждам такива,освен може би все пак  Таксин. Peace
И за това трябва да се окачествяват като селяни?  newsm78

От това, което съм прочела досега тук, в общи линии, според прочетеното:
       Хайрие е проста, Лейля е психарка, Неджля е пресметлива и хитра, Шефкет е мухльо, Седеф е откачена, заради любовта си към Шефкет, Ферхунде обаче е амбициозна и умна, май единствено Гюлшен не е оклепана? Понякога се питам защо гледате тогава филма?
И аз!  newsm78 Нещо ни се разминават представите за морал и приятни дискусии в темата.  Whistling

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 21:56 от soya-fen

# 408
Soya-fen, искам да гласувам в анкетата за най-силно и стилно присъствие, но като отворя анкетата, се виждат само номинираните? Къде точно се гласува?

# 409
Soya-fen, искам да гласувам в анкетата за най-силно и стилно присъствие, но като отворя анкетата, се виждат само номинираните? Къде точно се гласува?
Анкетата е малко по–надолу в дясно.

# 410
Анкетата е малко по–надолу в дясно.

Благодаря, намерих я и вече гласувах!

# 411

Може и да сте го видели,интервю с Ахмет Сарачоолу / Тахсин/
http://www.btv.bg//story/1419287830-Ahmet_Sarachoolu_Konfliktat_ … rtsiya.html 

# 412
знаете ли че май ще дават от 2 юни Двама завинаги от 20:00 вмедсто Листопада  Shocked

# 413
zorrrri Tired Коментирахме го много пъти вече Peace А в новия сериал, който започва участва и Левентчо Heart Eyes Heart Eyes Laughing

# 414
  • Неизживени спомени
А в новия сериал, който започва участва и Левентчо Heart Eyes Heart Eyes Laughing
Поне ще ни радва очите,докато няма листопад  Wink Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 22:45 от Дяволита

# 415
zorrrri Tired Коментирахме го много пъти вече Peace А в новия сериал, който започва участва и Левентчо Heart Eyes Heart Eyes Laughing
Оп оп, какво видяха очите ми Simple Smile Сигурна ли си? Тогава значи ще ми дойдат в повече сериалите ахахах

# 416
Grozdanka, видях го на рекламата, май преследваше Мехмед Laughing

# 417
ок де сорри не съм видяла а май също  и участва и актьорът който играе Шефкет в момента не си спомням името му

# 418
Grozdanka, видях го на рекламата, май преследваше Мехмед Laughing

Момичета имаме новина: Левент ще участва в новия сериал Simple Smile

Сега гледах и аз някой друг откъс от Двама завинаги. Нихат Алтънкая (Левент) участва наистина и го раздава лош герой май.
Ако ги дават двата сериала един след друг направо няма да мога да спя след това... Левент, Мехмед + Левент  Joy

# 419

Общи условия

Активация на акаунт