2003 новите първолаци 2010/2011 - 4

• 28 473
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
И аз искам парола, мерси.

# 226
  • София
Аз качих снимчици в снимката.. в "Първокласно лято" са, че не разбрах дали всеки има свой албум. Ако нещо не е така нека някой да ми поправи магариите  Mr. Green

Вече си имам записано учениче  Sunglasses Днес занесох удостоверението. В класа на избраната от нас учителка ще бъде  Grinning

# 227
Поправих го дано се отваря сега.http://www.facebook.com/photo.php?pid=334817&id=100000192875344

# 228
Вече си имам записано учениче  Sunglasses Днес занесох удостоверението. В класа на избраната от нас учителка ще бъде  Grinning

Браво! Каква организирана майка!
А пък аз цяла седмица не мога да стигна до училището - първо трети номер се разболя, последва го втори номер, а от вчера първи номер е със скъсани връзки на глезена и сега и около него се въртя Close Добре, че поне другите двама пооздравяха вече.

# 229
Днес ни е изпращането в детската градина , а утре ще ги водим на заведение да полудуват. Въобще не му се разделя с детската градина , и в понеделник щял да ходи за последно.
При нас се подават документи от 1до 4 юни и после се чака класиране  ooooh!

# 230
  • София

Браво! Каква организирана майка!
А пък аз цяла седмица не мога да стигна до училището - първо трети номер се разболя, последва го втори номер, а от вчера първи номер е със скъсани връзки на глезена и сега и около него се въртя Close Добре, че поне другите двама пооздравяха вече.

Леле! Много ти е напечено  Tired

# 231
Darkviolet , не ти е никак лесно, сигурно,  като се разболеят и трите деца едно след друго.  Rolling Eyes

# 232
  • Русе
  Приети сме. Алекс и Светослав са първите в списъка.

# 233
  • Русе
 newsm68 newsm44

Като ми дойдат думите ще пиша  Laughing

# 234
Честит рожден ден на Люби!Да е най-вече здрав и много да радва близките си! newsm59
Много се радвам,че Алекс и Светослав са приети!Честито на мамите и децата! Hug Hug
Страхотни дечица има в нашата тема. Party
Нашето тържество мина.И госпожите и ние родителите си поревахме.Децата определено не знаят какво ги очаква.Бяха облечени с ежедневни дрехи.После се почерпихме в едно заведение с детски кът.Днес ги водихме на разходка до морето.Резултата беше мокри дрехи и пясък в обувките.В понеделник сме за последно в градината.Вече се настроих на тема училище с предстоящия ремонт.Само тази дълга ваканция ме притеснява.

# 235
Ели, A m b e r, честито.  Hug
Доживяхме да излезе това ваше прословуто класиране.  hahaha
И аз съм малко притеснена как ще се справят баба и внук през дългата ваканция.  newsm78
Сашо е свикнал с нея, но на майка ми годинките вече си казват думата.  Thinking

# 236
  • София
Eli i Амбър, честитоооо!  Hug

# 237
  • Русе
  deyzi , дощя ми се и на мен морски пясък. но още месец и половина и ще ми се отдам на морето.

поне за училището да си отдъхна. Всички деца, които познавам и са кандидатствали са приети. Едната ни любима приятелка и тя ще бъде в съседния клас. Добре, че е така, че иначе телефона щеше да загрее. И без това и звъни почти всеки ден, въпреки, че са заедно на градината.

# 238
  • София
Аз забравих да споделя за нашата родителска среща вчера.

Записването с оригиналните удостоверения става от 01.06. до 15.06.
На 16-ти юни излиза класирането. Дотогава сме в неизвестност.
Има подадени 200 заявления, а само 100 места.

Т.е. нито подаването на молба, нито дори подаването на оригиналното удостоверение не ти дава ни най-малко сигурност за прието дете докато не го видиш в класирането на 16-ти юни.
Нашият е с предимство заради сестра си и съм по-спокойна, но част от родителите бяха доста притеснени.

# 239
Амбър,ако идвате на море в района на Бургас ще се радвам да се видим. Peace

Общи условия

Активация на акаунт