True Blood-сезон 3 наближава и феновете увеличава-23 т

• 15 205
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Деми, би! Туй завършека на спасяването на Билиту, би! Другия брой, с друг сюжет и други участници. Много станаха героите и не мога да ги вкарвам сите заедно у един брой  Whistling
Пантеона на персонажите е станал кат' гръцките богове  многоброен викаш hahaha
Инак много хубава сага си спретнала пак  bouquet

# 571
Въъх въъх, ами трябва да има длъжностно лице при разводи беее, туй не сме го предвидили newsm78
Бързо свиквам Великото ТБ събрание за осъществяването на нова изборна реформа по назначване на хммм,на Разпоредител по разтрогване на брачни съюзи със същества от супернатурален произход Crazy

# 572
  • Срещу планината:)
Брей,от къде да се предположи,че ще има разводи  Thinking

# 573
Въъх въъх, ами трябва да има длъжностно лице при разводи беее, туй не сме го предвидили newsm78
Бързо свиквам Великото ТБ събрание за осъществяването на нова изборна реформа по назначване на хммм,на Разпоредител по разтрогване на брачни съюзи със същества от супернатурален произход Crazy

Ми направо ти се заеми, без туй си висш офицер, нямаш прекалено много работа. Пък и се надяваме, че няма да има много разводи  Mr. Green

# 574
  • Срещу планината:)
 Mr. Green Някои разводи се чакат с голямо нетърпение,да не изброявам

# 575
  • София
Eee какъв развод  #Crazy Кога се оженихме, че ще се развеждаме....
Ние само гаджета бяхме бре  Mr. Green
Как женени... като даже не се познавахме достатъчно добре, че да ми сподели, че е малко на другия бряг  Whistling
Това си е приятелска раздяла!  Thinking

# 576
Хм, като гледам си тясно обвързана на първа страница.  Wink Ши бягаш по тъча, а  hahaha Пък с тези ръчички на кръстчето - ква заблуда, а  Mr. Green
Де е Зиса - тя е по разтрогването на още не сключените бракове  hahaha

# 577
  • гр.София-Красна поляна
Катееее, hahaha страшна си мър. Hug
Веднага получаваш един целуфан от меня би.  Kiss  Kiss  Kiss

Какъв развод би?
Аз разводи недавам,ше има да чакат разните му там особи. af
БилитУ е из мааааайн форевър. Mr. Green

# 578
  • София
Катее тази снимка на страница 1 се появи в последствие, моля, моля... пък и може нещо да е бил ядосан младежа и за т'ва да е скръстил ръце, знам ли  Wink
Еее ама, голяма драма стана май, много духове разбуних...
Но какво да правя, като не предвиждам бъдещето и необмислено скочих на Тео ....  Thinking

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 12:47 от Tara_RZ

# 579
Зисе, ти си по разтрогването на несключени бракове - подразбиране бъдещата сватба ... ох, ще го кажа ... на Билиту и Сука

# 580
Ааа щом гаджета, няма Велико ТБ събрание,подведох се.

# 581
Mr. Green Някои разводи се чакат с голямо нетърпение,да не изброявам

Въх, повече от един, два? Аз само за два знам дето ги чакаме наострени. Joy Joy Joy

Тари, моля ти се, не си го слагай на сърце! Случват се такива работи, като откриеш единствения истински и неповторим, аз ли не знам  Mr. Green Mr. Green

# 582
Деми, то май само аз съм обвързаната  Laughing По-скоро Вълчо е щастливо завързания, според гугткен-речник  Mr. Green

Ирко, благодарско, моме. Аз сега ще полегна да позяпам първите серии на "онуй" филмче  Grinning

# 583
  • София
Да знаете, че чакам да се произнесете по моя въпрос  Whistling
Ще се смилите ли да уважите раздялата или "Ц"?  Mr. Green

# 584
Да знаете, че чакам да се произнесете по моя въпрос  Whistling
Ще се смилите ли да уважите раздялата или "Ц"?  Mr. Green

Предполагам Трайкова е човекът, който трябва официално да я отрази в следващата тема  Mr. Green

Аз се произнесох  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт