True Blood-сезон 3 наближава и феновете увеличава-23 т

• 15 133
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
И Малко ОФФ ама мисля че си струва Simple Smile

На 2 юни куршум пронизва Ботев.  2 юни е денят, в който ние, българите, почитаме в мълчание и гордост героите си.
Поклон и винаги ще ги помним !

# 676
Добро утро Mr. Green
Майкоооооооо новия трейлър е супер,осаннааааааааа Crazy
И все пак си мисля, че нещата между Ерик и Суки не се развиват така, тя нещо го примамва, не ми се вярва така бърже да се хвърли у прегръдките у сама.

# 677
Демо, като викнеш "добро утро" следобед, винаги падам от смях, тъй да знаеш!  hahaha

Бе и аз се пошокирах леко как агресивно Сука налази Ерикя... Ще ги видим какви ще ги свършат.

# 678
Амм малко в Бяло :

То и в книгата е така Simple Smile Двамата на тясно тя го спасява от слънцето нещо после ... неможа да му устои. Нали след като пи от кръвта му и стана някак особено сексуално привлекателен и като разбра, че Бил й е изневерил с онази другата паднаха дрехи и задръжки  Joy Joy Joy После някой поиска да я убие и я метна заедно с гладния и заспал Бил в багажник и той като се събуди и я изнасили и я поизточи малко Simple Smile и така...

# 679
  • Срещу планината:)
Амм малко в Бяло :

То и в книгата е така Simple Smile Двамата на тясно тя го спасява от слънцето нещо после ... неможа да му устои. Нали след като пи от кръвта му и стана някак особено сексуално привлекателен и като разбра, че Бил й е изневерил с онази другата паднаха дрехи и задръжки  Joy Joy Joy После някой поиска да я убие и я метна заедно с гладния и заспал Бил в багажник и той като се събуди и я изнасили и я поизточи малко Simple Smile и така...

Thinking Това в коя книга се случва,че аз още не съм купила 3та

# 680
Мхм, това с багажника го помня от резюметата на книгата, да, ама викаш с Ерик кръвта си е казала думата, а? Thinking  Сигурно тъй ще да е, ама на трейлъра изглежда някак супервнезапно, сигурно, защото е трейлър, де.  Mr. Green А и някак ми се стори, че има задни мисли Сука, тоест, пробва се да го манипулира чрез секс... Бре, какво се разкоментирах за 2-секунден кадър, нещо не съм в ред днес. Rolling Eyes

# 681
А може пак някой да сънува

# 682
  • гр.София-Красна поляна
Пуци,що ни дразниш сега деее? Whistling

Щото съм в палаво настроение.  Twisted EvilМисля да не спойлирам, а само да мецам "аааах, ооууух и еееех!". И на следващия ден да бъда убита с тъп инструмент от милата ни Цецилия  Joy
hahaha hahaha hahaha

# 683
Уоми,книгите може да си ги коментираш нормално,май всички се интересуваме от тях.
В бяло ще пишем само за епизодите,които излизат,защото ще ги гледаме по различно време. Peace

# 684

Хъм, този някой ще трябва да е Сука, някак не си представям такива сънища от Ерик  Mr. Green

# 685

Хъм, този някой ще трябва да е Сука, някак не си представям такива сънища от Ерик  Mr. Green

hahaha

Със сигурност не сънува Ерик. Mr. Green

# 686
Ку-ку, ку-ку!  #Silly Кога ще стане 17 ч  smile3511Тъй у тоз клан Христови едно момиче не се пръкна да имам помощ, бре

Аз пък мислех, че Билиту сънува Сукиту как джиджосва Ерик  Laughing

# 687
Оу Кате,как си душицо? Побъркват ли те? Айде слагай ги да спят. Whistling

# 688

Хъм, този някой ще трябва да е Сука, някак не си представям такива сънища от Ерик  Mr. Green

Всичко може да, дори да няма продължение това събличане на Суки. И да може  Бил да сънува как Суки палува с Ерик.
Тези трейлъри понякога така те хвърлят на черешата  ooooh!

# 689
  • гр.София-Красна поляна
Катоо и у нашия клан са четири момчетий мър. Joy
Аз съм с две и ПепитУ също. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт