True Blood-сезон 3 наближава и феновете увеличава-23 т

• 15 131
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
А може пак някой да сънува

Хъм, този някой ще трябва да е Сука, някак не си представям такива сънища от Ерик  Mr. Green

Всичко може да, дори да няма продължение това събличане на Суки.
Тези трейлъри понякога така те хвърлят на черешата  ooooh!

Ами то нали това им е целта-показват някаква сцена,ти си правиш съответното заключение(грешно,разбира се) и после като видиш цялата сцена............ Shocked

# 691
Изобщо не сънува Simple Smile Може аз да не съм разбрала, че четох превод на руски Simple Smile ама направо си се изклатиха май Simple Smile
ще го погледна още веднъж довечера, но знам че така беше. После има доста ерик- Суки секс Simple Smile ама май в следващата, когато Ерик страда от загуба на памет. Суки го прибира в къщата си и той е толкова мил и ... че освен в къщата го прибира и в леглото си Simple Smile
После когато си връща паметта забравя какво е правил в къщата Simple Smile изобщо все нещо не помни Ерикчо и тя не му казва нищо.. обачеее той се сеща след време и незнам по нататък не съм чела Wink

# 692
Сещам се,че това със загубата на паметта на Ерик ще го гледаме в 4-ти сезон(който беше потвърдено,че ще има). Peace Не съм сигурна обаче дали в този сезон ще има някаква реална сексуална връзка между Ерик и Суки. Thinking

# 693
Катоо и у нашия клан са четири момчетий мър. Joy
Аз съм с две и ПепитУ също. Laughing

И ний тъй, Зисе! Свекъра двама братя, братята с по две момчета...мъжа ми и брат му също  Tired

Не щат би, Трайки да спят. Най-големия вика "аз не спа на обед", Емо покрай него и той не ще. Предпоследния реве, та се къса, спи му се, ама иска с батко си. Мойто малкото реве предпоследното като ревне  #Crazy

ИСКАМ ПРИ МАМАААА

# 694
Олеле, Катенцеее#Crazy С теб сме духом, стискай зъби...

# 695
Катоо и у нашия клан са четири момчетий мър. Joy
Аз съм с две и ПепитУ също. Laughing

И ний тъй, Зисе! Свекъра двама братя, братята с по две момчета...мъжа ми и брат му също  Tired

Не щат би, Трайки да спят. Най-големия вика "аз не спа на обед", Емо покрай него и той не ще. Предпоследния реве, та се къса, спи му се, ама иска с батко си. Мойто малкото реве предпоследното като ревне  #Crazy

ИСКАМ ПРИ МАМАААА

Ужас,милата тя! Hug Пусни им някаква анимация да гледат,може пък малките да заспят тогава. newsm78

# 696
  • гр.София-Красна поляна

ИСКАМ ПРИ МАМАААА
Като,ако искаш мога да хвана рейса в 2 часа и да дойда малко да ги стегна,а? Laughing
Като дойде Зиска Щангата да видиш как ше спят,не ше спят а ше лъцат на сън даже. Mr. Green

# 697
  • Срещу планината:)

Ужас,милата тя! Hug Пусни им някаква анимация да гледат,може пък малките да заспят тогава. newsm78

да това е добре като идея с анимацията или разделяй и владей  Laughing Прати по- големите в друга стая.

# 698

ИСКАМ ПРИ МАМАААА
Като,ако искаш мога да хвана рейса в 2 часа и да дойда малко да ги стегна,а? Laughing

hahaha

Ама Зисе,ти докато пристигнеш с рейса децата ще са си заминали,а Катето ще е колабирала. Mr. Green По-добре викни Бил да те пренесе до Силистра. Whistling

# 699
Стискам аз. като ги захапя за вратлетата сега

А Суки и Ерик ще се ... клатят както каза WomanitKa , ама в един сезон и с Алсид и с Ерик ли, бре! Въъъххх бау маата  ooooh!

Зисе мър, таман в 19ч. ще си тук - да ме заровиш и опееш, мър  Mr. Green

# 700
  • гр.София-Красна поляна

ИСКАМ ПРИ МАМАААА

hahaha

Ама Зисе,ти докато пристигнеш с рейса децата ще са си заминали,а Катето ще е колабирала. Mr. Green По-добре викни Бил да те пренесе до Силистра. Whistling
Ми тогава ше стегам Ката. hahaha

Зисе мър, таман в 19ч. ще си тук - да ме заровиш и опееш, мър  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 701

Зисе мър, таман в 19ч. ще си тук - да ме заровиш и опееш, мър  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мини първо Командира да ти даде песнопойката,че да не запецнеш. Mr. Green

П.С Егати черния хумор. Crazy

# 702
  • Срещу планината:)
Аз залагам на това,че Суки никой няма да я мандръса  Mr. Green (както казва Бацо Гацо) нито Ерик нито Алсид.

# 703

Мини първо Командира да ти даде песнопойката,че да не запецнеш. Mr. Green

П.С Егати черния хумор. Crazy

hahaha hahaha Joy

от всичкото на горе, дето от няколко дена рева за дъжд, днес е истински потоп и на двора дори не мога да ги пусна да изорат  Tired

# 704
Аз залагам на това,че Суки никой няма да я мандръса  Mr. Green (както казва Бацо Гацо) нито Ерик нито Алсид.

Хм,добра идея за анкета ми даде. Thinking

"Кой ще мандръса Суки в 3-ти сезон?" и като отговори надлежно изброени всички същества от мъжки пол. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт