Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 4

• 62 851
  • 818
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Joy  Обърках се де,нали се посмяхте на мой гръб...

Само в рамките на добрия тон.

# 706
и все пак дайте някакво мнение за тези Zooper Mambo Rich колички
ходих в магазина да ги гледам и сега... не знам какво да правя Simple Smile
По добре си вземи модела Waltz.Разликата между двете е малка,ако става въпрос за килограми.Мамбото няма напълно легнало положение,няма борд(което за мен е важно).Waltz има много допълнителни неща.Сенника се сваля почти до долу,за разлика на Мамбото.А разликата в цената е 20 лв.Дано да съм ти помогнала. Simple Smile

# 707
да се запиша.
темата ме вълнува

# 708
и мен ме вълнува

# 709
и на мен много ми е вълнуващо

# 710
Мнение за марка Babywelt..и по-точно за модел порт-бебе и летен вариант http://www.babywelt-international.com/index.php?id=28

ихааааа, успях да сложа връзка към сайта..... hahaha

# 711
това е втора количка от тази марка която някои пуска тук и се оказва че има двойник ... HAUCK
всъщност може и abc design pramy lux да е двойник
незавиващи се колела, тежка ...
друго ?

# 712
  • София
Момичета, търся такава количка:

- до 50 лева
- лятна, да се сгъва на чадър
- да има легнало или почти легнало положение

Много ще съм благодарна за съвети!  bouquet

# 713
само втора употреба такава

# 714
Мнение за марка Babywelt..и по-точно за модел порт-бебе и летен вариант http://www.babywelt-international.com/index.php?id=28

дайте мнения за порт бебето? удобно ли е? подходящо ли е за новородено? айде, оставете марката каква е....по ме интересува модела

# 715
  • Sofia
autumnsphere, иди в Джъмбо и виж какво предлагат. Миналото лято си купих от там чудесни летни колички за по 55 лв. Здрави, леки и удобни. Напълно легнало обаче май нямат. Е за нас се оказаха неподходящи, защото съм с близнаци и исках да ги ползвам като две съединени в една, но това е друга тема. Иначе количките са си чудесни. Тази год гледах че има още по-голям избор.

# 716

дайте мнения за порт бебето? удобно ли е? подходящо ли е за новородено? айде, оставете марката каква е....по ме интересува модела
портбебе като портбебе, удобно, подходящо за новородено
всичките са
казах за количката че е кофти с незавиващи гуми, не за портбебето

# 717
  • София
Здравейте ,а знаете ли дали има сточета за кола ,които могат да се монтират на шасито на Zooper Waltz ?

# 718
Graco Autobaby, мисля че и romer може, въпроса е какви адаптори имаш по-скоро

# 719
  • Русе, София
Здравейте, може ли да ми препоръчате количка за новородено до 400-500 лв. Дали има нещо по-добро като марка  в този диапазон или за тази цена може да се вземе само нещо китайско.

Общи условия

Активация на акаунт