Звездни компромати-63

• 66 060
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
# 676
# 677
# 678
# 679
# 680
# 681

Тая па тая...  Laughing Това са само филтри!  Crossing Arms

# 682

hahaha искам пак да ми изкара снимката преди обработката и след.. караката и талията са и ги направили като на Жизел  Laughing

# 683
А бе, какво им има на устите на тези, м? Изглеждат така, сякаш тежък фациалис е засегнал мимическите им мускули и завинаги ги е превърнал в Мис Пиги-та. То бива, бива малоумие, но това е невероятно - на надуваемите секс-кукли ли подражават или просто си остават така нелепо озурлени заради некачествена интервенция? Моля за обяснение, че наистина недоумявам...  Rolling Eyes

# 684
На Галена и светят ходилата Joy

# 685
  • Балчик
А бе, какво им има на устите на тези, м? Изглеждат така, сякаш тежък фациалис е засегнал мимическите им мускули и завинаги ги е превърнал в Мис Пиги-та. То бива, бива малоумие, но това е невероятно - на надуваемите секс-кукли ли подражават или просто си остават така нелепо озурлени заради некачествена интервенция? Моля за обяснение, че наистина недоумявам...  Rolling Eyes
Mr. Greenпуста мода , моята колежка  в такива подобни пози се е на снимала / на устните де /  и си е пуснала снимките във фейсбука , гооолям екшън , ама пусто не е известна че да я изтипосам тук.  Mr. Green

# 686
Случайно съм попадала на снимки на съфорумка, средна възраст, по професия учителка - с подобно позиращи устни. От там нататък, никой не може да ме учуди.

# 687
Това с устните е заразно явно. Аз преди около седмица след дълго взиране в една група във Фейсбук- тази за селските пръчки (където има в изобилие такива снимки) се снимах с уеб камерата, за да покажа колко ми е пораснала косата и излезе това Joy. Аз по-скоро Андреа съм копирала, тя така си ги полуотваря.

Кристина Агилера в рокля ала БГ абитуриентка. Версаче

Лени Кравиц с дъщеря си

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 23:48 от инфантилна

# 688
# 689
Това с устните е заразно явно. Аз преди около седмица след дълго взиране в една група във Фейсбук- тази за селските пръчки (където има в изобилие такива снимки) се снимах с уеб камерата, за да покажа колко ми е пораснала косата и излезе... Аз по-скоро Андреа съм копирала, тя така си ги полуотваря.

Ааа, не можеш баш като Андреа!  Stop Laughing

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 07:49 от stasi8510

Общи условия

Активация на акаунт