МАРТЕНЧЕ2010 в количката се вози,а мама с него по кафета ходи(4)

• 24 056
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро и от нас ! Hug
Малката понесе добре ваксините и  не ми прави проблеми  беше спокоиничка , както обикновенно  HugНо когато се пукна тази на рамото и поплака много (5-10 мин. ) , чак се притесних ,защото точно я къпех и никога досега не е ревала толкова.Но и това мина  Praynig
На всички бебчета, които съм пропуснала   честита месечинка   bouquet Heart Eyes  bouquet
После ще чета ,но от последните постове виждам , че сме имали рожденнички  zvezdi4ka и Крисчето  да са ни живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet
И нова мама има  Hug miminca добре дошла сред нас   bouquet
Blackangel едно голямо гуш за теб  Hug Hug Hug
Събудих ме се това беше от мен за сега  Hug

# 286
 kaffeetrmker_2 присъединявам се към кафето,добро утро Simple Smile
Ние днес сме на контролен преглед в болницата ще взимат урина на Криси да видим изчезнаха ли бактерийте.Дано всичко е на ред,че да може и ваксините да ни сложат вече.Педиатърката отказа да ги сложи преди изследванията въпреки че Криси си е съвсем здрав.
За слънцезещитния крем аз ползвах Себа мед 50+ не ми хареса защото оставяше жълти петна по дрешките който нямат изпиране,смених го с А Дерма пак 50+.
Да се похвала вчера Криси за първи път се смя с глас,толкова беше сладък с това бебешко гласче направо се просълзих.Беше най-сладкия смях на света Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Искам да питам мамите който кърмят забелязвате ли промяна в гърдите си (увисване).При мен определено го има нямат нищо общо с преди доста поувиснаха.В началото бяха направо огромни и явно прерастегнатата кожа си каза думата.Мисля че имаше някоя мама с корекция на бюста но не помня коя.Нека сподели как се справя с кърменето.Сериозно съм се замислила по натам ако не се оправят нещата за корекция,но искам живот и здраве ако имам второ дете да мога пак да кърмя.

# 287
Добро утро мамчета  Hug 

Честит рожден ден на патерица  zvezdi4ka и Крисчето   bouquet   Бъдете много щастливи майки и съпруги  Heart Eyes

Дабре дошла и на miminca  Hug 

Ние с Ивет сме си добре....и тя започна да се обръща..но й е трудно от гръб по корем...мъчи се милата ,но не успява  Laughing

Хубав ден и целувки

# 288
  • Варна
Добро утро и аз се присъединявам с кафенцето мънинката още спинка яде в 4и30 и още спи милата Simple Smile
Кали бравооо на малкия Криси наистина този смях техния  е толкова мил и сладък
Малката вчера си се изходи нормално но беше малко явно от млякото е със зелен цвят пак Simple Smile коликите вчера бяха съвсем малко в сравнение с последните дни Simple Smile дано не ме чува дявола Simple Smile
връщам се да прочета назад Simple Smile) после ще пиша пак

# 289
  • София
Момичета, виждам на снимките, че някой от вас оставят бебетата на възглавници. На нас травматолога от Военна болница, който ни прави контрола за ставите и гръбнака, изрично ни предупреди да спи на равно /т.е. без възглавница/, за да избегнем евентуални гръбначни изкривявания. Също така ни каза да не насилваме детето да се изправя, когато костната му система укрепне , то ще го направи само. Според него децата от детските домове били без гръбначни изкривявания именно по тази причина, защото никой не им помага да сядат, да стават и да ходят. Когато им дойде времето те сами го правят. Само споделям за информация, не искам да ви уча как да си гледате децата.

# 290
# 291
Добро утро маминки сладки  Hug Heart Eyes
Помагайте - 4-ти ден не сме акали и такова чудо до сега не ми се е случвало. След ваксинката я свършихме 3 пъти работата и сега четвърти ден  Shocked няма никой. Снощи опитах да дам водичка от овесени ядки , но не ни хареса и не пихме  Rolling Eyes

# 292
Маринексче разигравай термометъра миличка или сапуна.С друго не мога да помогна.Ако пък искаш консултирай се с док.Дано се оправяте бързичко с това че гадна работа Hug

# 293
Здравейте  Hug

Порчетох тревогите на маринекс, та само да и кажа че може да не е чела на зад из страниците- мамите дават на бебчетата Лактулоза МIP и са много доволни от резултатите  Wink
Педитата им го бяха казали, но ако прецениш все пак си звънни и на вашият педиатър  Peace

# 294
Маринексче и аз ще те посъветвам да действаш с термометъра...не му се притеснявай..Ивет въобще не й е гадно с него...никаква реакция седи си кротко Hug

# 295
маринекс
само да споделя че и ние акахме много редовно и изведнъж се запече и сега вече трети път ми ака като прави пауза от по 3-4 дена,пробвах и термометър ,но не помогна, постоянно му правя масажче на коремчето и присвивам крачетата, но накрая той сам си се изхожда,толкова много че ако не го преобуя на секундата ще има сигурно ипо врата.
Номисля и аз нещо ако има да дам защото не е хубаво толкова да му се пълни коремчето.
А да запитам Има ли някой който ползва възглавничката на чико и доволен ли е от нея, аз слагам сега една обикновенна ,много ниска, но му спарва, а искам да слагам тъй като като повръща от време на време му излиза през нослето, а възглавничката определено ни помага Rolling Eyes
и също как мерите температурата на бебчетата , ако я мерите с биберон термометър .

# 296
Привет и от нас:))
Ние се завърнахме в София:))
Мама почна да пере и чисти ,че 10 дена  ooooh!никой не се е грижил:))
Малката Галка е добре,пинка сладко сладко в момента.Мерихме я  да видим колко е наддала и се оказа че за 20 дена е качила само 350гр.На консултация сме чак на 15.Някой има ли инфо колко се наддава в отделните месеци ориентировъчно:)) Последно бяхме в нормата,но сега малко се притеснявам. По табличката в началото малко изоставаме от нормите:))
Честити месечинки на всички бебоци:))
Бягам , че бебочка  се събуди:))

# 297
Благодаря ви мамчета , но термометъра не помага  Embarassed пробвах още вчера и влажна кърпичка опитах и тя не помага  ooooh! Сега ще звъня на док да видим какво ще каже , но пък пръцкаме здраво и как миришеее  Laughing

# 298
  • Варна
marinex и ние бяхме така давах Дуфалак който тя повръща Лактулозата е къде къде по-хубава Simple Smile аз правех друг номер с термометъра едно сапунче отгоре слагам вода и с върха на термометъра вземем малко то става като каша такова като се размекне сапуна и съвсем малко на термометъра и в дупето при нас имаше ефект. Но забелязах че всички бебета в един момент се запичат и след това се оправят мисля че е свързано с растежа им Simple Smile дано док ти каже какво да правиш

# 299
Нямам идея какво помогна , ама свършихме работа и малко термометър и мокра кърпичка и помош с крачетата и хайдеее два пълни памперса  Embarassed Чудя се само къде го е побрала всичкото това чудо  Rolling Eyes Laughing

Общи условия

Активация на акаунт