гледах снимчиците на бебчетата ни
най - сладките бонбони сааааааBlackangel ама какъв сладур е в това синьото комплектче със шапчицата много му се радвах
И каква косичка и бузки има само... 
Мамма Дари е със страхотни очи и то сини , ако не се бъркам.Явно има някои от вас с такива пу-пу на кого се е метнала .Аааа тази с активната гимнастика
нали ще става акробатка
сладуркаЩастлива съм да не сте го подстригвали Марти
голям чаровник този бузан като се е нахилил така , а каката

Камаче боже колко нежна изглежда Елица има страхотен чар още от сега ,да ти е жива и здрава
а и баткото не отстъпва 
Мама Да да качиш повече снимки на тази сладурана ,забелязвам първите стъпки на артестичност в нея .Много е сладка определено червеното ще бъде един от неините цветове.
Ilein ама и вие с големи очички пу-пу толкова са сладки като се смеят
Кали как сладко спинка в количката Кристи голям бонбон е

Сусалинда с моята кака се възхищавахме на косичката на Каринка и каква завъртулка има на бретона само пу-пу

вени кака Валя с нова прическа , сигурна съм , че тя ще ти бъде най-голямата помощ от тук нататък.Не успях да ти кажа ,колко много се зарадвах за теб , че отново дечицата идват при теб.А на баткото му дай малко време (все пак е мъж) скоро и той ще попадне под плен на Ичка.Тя е толкова сладка ,кои би и устоял.

диди аз и майка ми имаме три бемки ,които са на обсолютно едно и също място .Сама си вади изводи
Вчера ми направи голямо впечатление , че написа как е изяла 230 гр.
Просто ми мина през ума.Дано не ме разбереш погрешно 
Айде вече наистина ви оставям
Най-сетне дочетох предната темичка, папкайки качамак. 

Аз продължавам да ходя при д-р Александров на профилактични прегледи. 

Наистина на последък не се засичаме в парка, само тук си говорим. Нищо, времето се оправя. Ще публикувам, че много стана 
Слагаме я в кенгуру, стига да е навита.

Направо ми иде да я засиля през прозореца.После бях излезнала с колата и с Божидар,но като реших да прибирам количката вътре в багажника...ей като се запецна тая количка...не ще и не да се сгъне.Направо луда станах от нерви..блъскай, блъскай, не ще и не ще.Добре че карам огромна кола та я засилих несгъната, ама колко нерви изхабих само аз си знам
Общо взето тъпа работа...
Как са вашите в това отношение? И още нещо - държат ли си главите вече стабилно или се поклащат и клюмват внезапно? При нас е така...