МАРТЕНЧЕ2010 в количката се вози,а мама с него по кафета ходи(4)

• 24 052
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,сладуранки Simple Smile
Ние с Дарето си бяхме малко на Търново и днес се прибираме Simple Smile Починах си,напазарувах и съм много доволна. Малката започна да хваща играчките, които висят на шезлонга и не спира да им гука.Толкова се радва като я сложа вътре, голям смях пада, на какво се смее само тя си знае Simple Smile Днес и взехме активна гимнастика и се забавлява самичка вече 1 час. Махнах и яденето в 24 и сега спим спокойно и аз успявам да си легна по-рано Praynig
Васила-честит рожден ден,мила.Много здраве и само хубави неща да ти се случват Hug
Синева- излезнаха ли резултатите, които чакаше ?
Вени-честита годишнина Simple Smile Heart Eyes
Бобита, Звездичка - как сте,момичета? Като решите да си спретнем една среща, пишете ме и мен:)
Отивам да ви чета-цункам ви Simple Smile

# 91
Здравейте мамчета, това мойто диване е опасно от няколко дни. През деня това съня хич не ни се отдава. Спи по малко, придремва и така. Ако сме в къщи я местя ту от кошарата, в кошницата за колата, на краката ми, на ръцете ми, къде ли не. Днес направихме доста голяма разходка, като тя си придремва вътре в количката. Излязох към 11 и нещо, към 14 и нещо се прибрахме да я преоблека и нахраня и после пак навън до 18 часа. Уморих се. Но не знам вашите бебоци как са - спят ли дълбоко в количките, защото моето маймунче като спре да друса количката по нашите прекрасни пътища и се разсънва, а на заведение не смея много да сядам, защото а съм седнала, а се е размрънкала. Ееее сядала съм и е кротувала известно време, но в един момент се започва едно досадно бутане на количката. Сега яде преди час и не ще да спи и това си е. В ръцете ми що годе заспа - слагам в кошарата - не иска.
Айде пак на ръчички и сега е в кошницата, спинка, да видим колко ще издържи тоя път.
А аз си измислих какво да й подлагам в тая кошница, че да не е толкова голяма извивката и сега ми се струва по-добре, така че да не е толкова изкривено детето.

# 92
elzas ние сме същите в количката, че даже и по-зле. Whistling

Аз днес порбвах по схемата на Нинчу - шезлонга на масата в кухнята докато измия чиниите и сготвя... И Дарка си кротува вътре около 40 минутки сигурно. Е, аз през цялото време и бърборех, за да я занимавам. Даже успях да я щракна и качих две снимчици в албумчето - http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.470432.18874831  Hug

# 93
Василия  Hug Hug Hug Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ти щастие, защото в него се крие всичко - човек е щастлив, когато е жив и здрав, обичан, уважаван и ценен! Много прекрасни и незабравими мигове със семейството и страшно много поводи за усмивки!
slun4o  Hug Hug Hug радвам се, че се появи! Как е татко ти? Стискам палци и се моля всичко при Вас да тръгне в положителна посока  Praynig
При мен нещата за сега са добре, слава на Бога - резултатите не показаха най-лошото. Сега с малко упоритост и спазване на медицинските показания се надявам този мой толкова скъп човек да успее да запази здравето си! Дано  Praynig
elzas  Hug, нормално е бебоците да започнат вече повече да будуват и да си искат вниманието  Wink Ние също сме така - и аз писах в мой пост по-назад, че с Любо сме същата история - изнасям му цяла шоу-програма - то е носене, песнички, играчки, активна гимнастика, огладалото, разходки... Голям купон  Joy
Ения Rolling Eyes как е Краско? Горкото детенце, намъчи се той с тези ушета... Гушни го и го цункай от мене и от Любо!

# 94
Tink (.Y.)   Hug какъв бонбон е Дара  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Разгледах и снимките назад... И за пореден път АХ-кам и си повтарям - мартеничките са си най-хубавите бебчета на света   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и си мисля какво е чудото на живота - това мъничко, мъничко човече е било под сърцето ми 9 месеца... не мога да спра да гледам устенцата, мигличките, ушетата, очичките - всичко е толкова малко и толкова перфектно... Наистина няма по-голяма радост от това да си майка!   bouquet

# 95
Здравейте майчета!
Отдавна не съм писала, ама честичко Ви чета докато бачкам вечер с помпата  Embarassed
Мойта бебка доста е ревлива и с тези колики просто съм се видяла в чудо и по този повод искам да питам БУ нещо относно кърменето. Напоследък като започна да я кърмя започват адски ревове, първо захапва и после почва да се дърба и се дере направо не знам как да я нахраня и така се храним с по час докато се успокои и чак като започне да се унася тогава захапва и суче бавно на пресекулки. Не знам това на колики ли се дължи, или не и харесва какво съм яла, или нещо корема ли я боли или й се качва до нагоре храната до сега чак толкова не съм имала проблем с кърменето. Започна това нещо в началото само в късните часове в 18 и 21 часа, но сега стана всеки път като еднствено в 3 през ноща яде малко повече без да реве много. По принцип само се цедя и замръзявам до сега не съм и давала от шише кърма единствено и давам от лъжичка Вигантола и евентуално капки против колики и водичка от биберон но тя почти не пие. От това се притеснявам да не ми спре кърмата и пия лактогонни чайове на хип и едни които са смес и се варят /мента,копър,кориандър, резене/ не знам дали пък и те не я дразнят.  newsm78 Ако на някоя майка и се е случвало същото може да помага. Благодаря!  Praynig
 Hug  Hug  Hug за всички

# 96
Привет мамчета:))
Честит празник на всички!
Femme честита ви месечинка...да е жива и здрава твоята голяма бонбонка Николета
anik, vasilia  ЧРД ! От всичко по много и най-качественото:) Здраве преди всичко!
veni_sasi честита годишнина! Пожелавам Ви много любов, разбирателство и много, много щастливи мигове заедно дълги години занапред!!!
slun4o ми тя bobita май замина на Троян до края на месеца, а и аз ще съм на Ботевград също.Другата седмица ще ти се обадя да се видим:))и разбира се Бобита няма да я пропуснем също:))
Синева благодаря за поканата за партито в Ботевград,но май ще пропусна:))Не мие  любим стил музика Crazy

Ние вчера ходихме на кино  и оставихме малката Галя да я гледа баба Гал и прабаба Янка. Познайте какво шоу е било-рев голям.но мама като се прибра детенце не е плакало:)Беше много спокойна като я къпахме и не е плакала докато яде и цяла нощ е спинкала чак до 6,30 сутринта:))

Лека вечер от нас и много  Hug Hug Hug Hug

# 97
Дари  Hug и аз по същия начин се чувствам... Понякога нощем, когато Дара спи не мога да заспя, а само я гледам и се възхищавам на чудото на живота!

Vasilia аз съм пропуснала, че днес имаш рожден ден!   bdbaloni Честит да е и само щастие и обич да има в живота ти! Hug

dekryo ние сме оабслютно същите с кърменето! 1 към 1! И с консултантките по кърмене си писах и на място дойде да ни види една консултантка.. и каквото и да правя не можем да се преборим с това дърпане и реване при ядене. Не всеки път се случва, но доста често. За сега просто и давам да яде когато колкото иска.. като се разплаче я успокоявам и  така... Ядем на по час - час и половина понякога, но какво да се прави. Много подобни проблеми има описани тук в кърмаческия форум и изглецда, че просто е период и ще премине... Praynig

# 98
Tink (.Y.) благодаря ти миличка моля се за всички нас с подобен проблем бързо да отмине, дано не е нищо сериозно дано да са само колики  Praynig

# 99
Синева благодаря за поканата за партито в Ботевград,но май ще пропуснаSimple Smile)Не мие  любим стил музика Crazy
Joy Joy Joy
Звездолетче Hug Hug Hug изобщо не знам за какво става на въпрос, но ако е нещо от Фейса - извинявай  Hug Hug Hug Сега ще надникна да видя какво става там  Laughing ..... Не мога да разбера какво съм ти изпратила Joy Я кажи какво е партито в Ботевград? Той като град ми е много любим - 5 години съм учила в Правец и често отскачах до там...

Тинк Hug Hug Hug

# 100
Tink (.Y.) благодаря ти миличка моля се за всички нас с подобен проблем бързо да отмине, дано не е нищо сериозно дано да са само колики  Praynig

Аз мисля, че са колики и може би рефлукс... стискам палци да премине скоро наистина. Но като бяхме на вашите дни и при нас беше най-зле положението... Тук от около седмица е малко по-добре, така че има надежда!  Hug

# 101
  Hug- след абитуриентски бал съм трезва ooooh!- всичко е ок

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 06:59 от feniks10

# 102
 Hug

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 06:58 от feniks10

# 103
  • София
Ехей, оставих ви за два-три дни и сега нямате изчитане. Заминахме инцидентно малко на гости на бабите, голяма радост, голямо нещо. Прибрахме се преди малко и сега Коко спи, а аз ще се опитам да изчета пропуснатото.  Grinning

# 104
Добро утро мами! Я, първичка съм тази сутрин kaffeetrmker_2
(пардон, видях, че Тони ме изпревари) Първо честит рожден ден на патерица на Василия, да си жива и здрава и да си най-щастлива мама  Kissing Heart
Май съм до тук, че бебка се размърда!  lovekiss целувки и приятна разходка на всички в този слънчев ден   Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт