МАРТЕНЧЕ2010 в количката се вози,а мама с него по кафета ходи(4)

• 24 054
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте и от мен   love001 втози мрачен ден   newsm62

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ  ДЕЦА! baloni baloni
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА АННА-МАРИЯ, ДАНАИЛ, ДЕЛЯНА, СИЯНА и други които пропускам може би  newsm59
Днес трябваше да има празник за децата пред народния театър ама с този дъжд май ще го отложат. Sad
Въпреки всичко аз излизам и отивам да купя подарък.

Ние вече сме твърдо на 140 гр. АМ, по малко не иска и ползвам Милумил от който съм най-доволна след смяната на различни млека.. ЗА цикъла бях писала май ама пак да кажа че ми дойде точно след като спрях окончателно да кърмя в началото на третия месец от раждането.

Моля, някоя мама да ми разясни на лични как да качвам снимки в нашия форумен албум, отдавна се опитвам но не ми се отдават тези работи. Искам и ние да сенаредим до прекресните ви красиви слънчица в албумчето  newsm51

Слънчев ден ви желая ....все пак   love001

# 346
Честит празник на всички малки и пораснали деца  bouquet
Бъдете много усмихнати, напук на гадното време Peace

# 347
  • Враца
Ама съм голяма блейка ooooh!
Честити месечинки на всички малки принцове и принцеси  bouquet  bouquet  bouquet

# 348
Здравейте майчета. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА. ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА НИ РАДВАТ МНОГО.
Днес няма разходка. Ще се наслаждаваме на дъждовния ден от в къщи.

Майчета, я да ви питам - вашите бебоци отгъват ли се вече нощем, защото моята бебка много рита и постоянно е отгъната. Мисля да й взема спално чувалче. Вие ползвате ли такова?

Майчета, може ли някой да ми даде паролата за албумчето? Благодаря предварително

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 11:27 от elzas

# 349
Хайде да ви поздравя и с една песничка  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=PSSDUKrzGt4
Аз чак сега си взех от кафенцето на маринекс и седнах да ви се насладя  Mr. Green
Тинк я кажи това корито много интересно, сестра ми все ми казва че е видала такива, ама в БГ аз не съм виждала. Как стои Дара в него, седнала ли?
Мама Ив има хомеопатични за високо кръвно, майка ми е довлна от тях, консултирай се с твоя хомеопат. С тези лекарства нали знаеш, че може да си кърмиш и не влияят на бебка   Hug
елзас и сина ми се отвива, с един ритник даже, но го пави като е буден, и аз го чувам и обикновенно ставам да му дам да яде. Имам чувалче, но не съм го пробвала още, но с каката съм била много довлна от работата която са ми вършели  Peace

# 350
  • Sofia
Честит празник на всички малки и пораснали деца!

Радвам се, че бебоците са добре...

За обличането - гледам да е максимално тъничко облечен - като беше топло само по боди и панталонки с чорапки, а сега - с някаква камизолка отгоре. Шапка не ползвам.
За отвиването - малкия спи при мен на спалнята, така че няма шанс да се отвие, но каката като беше малка изобщо не търпеше завивки, а от чувалчето ревеше до захлас, така че я оставих така и може би до втората година почти не сме ползвали одеало.
Мисля и, че на него не му е компортно като е завит, защото много рита сутрин (не знам дали не го мъчат и колики...) даже от това ритане онзи ден падна от спалнята.

# 351
качих снимчици най-накрая  Laughing и ви изчетох , но не ми се пише напоследък  Rolling Eyes
elzas и ние сме така  Laughing
мама Да ,красинка86,Щастлива съм! Hug Hug Hug
за обличането ние все сме по късо ръкавче и къси гащички ,вечер дори спи само по боди. Peace

# 352
оооо,имаме си и рожденички!
Blackangel , lyubka_li   ЧРД!!! да сте живи и здрави милички и много,много обичани   bouquet  bouquet  bouquet newsm59 nbirthday  ura

# 353
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕТЕТО НА ВСИЧКИ МЪНИЦИ КАКТО И НА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ В КОИТО ОЩЕ ЖИВЕЕ ДЕТЕТО  bouquet  bouquet  bouquet

elzas Алекс от както се родил винаги нощем ползвам чувалче на фирма Комес  че е от памучни материи и в горната час е като дрешка но надолу се разширяма и има доста достатъчно място за ритане, Имат и литин и зшмин модел, даже вече съм купила следващия размер че този скоро ще ни умялее на дължина (той е размер 68 аз съм взела следващ 80) нали сме дългучи Joy Joy Joy Така може да си ритка даже не му обувам ританки ами панталонки и е с боси крачета на горе го обличам с боди с къс ръкав и една тениска или горнище на пижамка с дълъг ръкав

# 354
Честит рожден ден и от мен на Blackangel и на  lyubka_li
Бъдете живи и здрави, много обичани и желани! Много успехи и усмивки и много, много незабравими мигове със семействата Ви!  smile3525 smile3525 smile3525
Разгледах снимките - ама всичките Дарки са такива бонбонки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да ги изпапа човек!
Мама Ив Hug стискам палчета да не се наложи да спираш кърменето заради кръвното, но наистина отиди на лекар да те види  Hug

# 355
  • Сред обкръжението
Здравейте и от мен!

Минавам само да се отбележа да не вземете да ме забравите  Simple Smile

Честит празник на всички - и на бебчовци, и на дечица и на мами  newsm51

Честити месечинки на всички малки сладки бебчовци!

Blackangel и на  lyubka_li На какъв хубав празник сте родени! Честит Рожден Ден! Пожелавач ви винаги да пазите детската искрица в сърцата си!!!

# 356
Благодаря на Нанина и Мама Ив че ме светнаха как да кача снимки на Дарка  newsm78
ето нещо от нас за първи път http://martenki2010.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=470432;page=22;#paging
дали ще стане такааа...? #Crazy newsm78 newsm78

# 357
Ох,едвам смогвам да ви чета!

Ние пак сме на морето!
Този път на бебо му понася.Вече се храним на 4 часа ,което е голямо облекчедние за мен.Само на кърма сме си,но въпрекитова имаме нощен сън,не дълъг,ама...И много си говорим-аз му кажа ААаууу и то повтаря Ааууу
и почва да се смее...
 Laughing Joy
Вече сме 5.800 кг и 62см.Променя ме се всеки ден,вече мнооого се смеем особено като видим мама започват едни усмивки ,направо ме разтапя...

По темите...Аз взех на виши слънцезащита,но не съм я ползвала.Не слагам възглавница..Обличаме се с боди с къс ръкав и панталонки,нищо друго,на вън го завивам стънко одеалце,оригиналното на стокке,които има ще се сети.Но като е слънчево и него не слагам.Все пак аз излизам с роклички и потничета....
Ваксините ни ги биха,дадох панадол,профилактично и не усетихме реакция...

# 358
elzas,аз ползвам чувалче и съм доволна,през деня даже не закопчавам презрамките ,а ги прегъвам и пак не се отвива.

За месечната гастенка.На мен ми доиде 3 пъти през 20 дена,както казва Veni_ за по един ден два,даже сега последния път реших ,че това не може да е цикъл и явно е кървене и реших като се приберем от морето да ида пак на лекар...А между другото кърмя ,даже педиатърката много се очуди,че ми е дошло...

Исках да ви питам как спряхте капките за колики-изведнъж или намалявахте?Нз дали да ги спирам,май нямаме колики...

# 359
  • Sofia
Здравейте и от нас! Първо преди да забравя да попитам мамите подали за еднократната помощ през Март...получихте ли пари??? На мен ми бяха казали към 15.05 ама нищо няма а ми трябва акта за раждане та се чудя сега какво да правя.

Ние сме добре. Анабел нещо най-добре си спи в количката през деня и сега съм я паркирала в коридора а тя спи. Не мога да разбера защо но какво да се прави. Иначе расте като малка гъбка. Миналата седмица сложихме 2те ваксини и имаше лека температура но Панадола си свърши работата. Аз гледам да я обличам леко. Миналата седмица по жегите беше само с гащеризонче с къси ръкавки(или без) и къс крачол. Отдолу само памперса и чорапки.

Много харесва сока от круша а от вчера почнахме и с череша. Не знам като се дават два сока как се комбинират? Док каза сутрин и следобед по максимум 30 мл ама ако са 2 сока това количество го разделям ли? давам само по един сок? или редувам?  newsm78 newsm78 newsm78

Колкото до цикъла...на мен вече за 3ти път ми идва като е през 28-30 дена боли ме корема и не ми помагат хапчетата от преди, много е обилен и трае към 5-6 дена.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт