МАРТЕНЧЕ2010 в количката се вози,а мама с него по кафета ходи(4)

• 24 054
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • Враца
Здравейте милички. Честит първи юни на всички малки и големи сладки бебоци мами и татковци. Нека запазим по дълго в себе си детското и се радваме на света през очите на децата си. Честити месечинки на закръглилите се и видях че и рожденници си имаме. Страхотен ден сте си избрали. Така сега имате двоен празник   love001Въпреки киселото време пожелавам на всички много усмивки и топли семейни изненади. Hug

# 361
Честит празник на всички мартенски съкровища,на техните батковци и каки, и разбира се на родителите,които се чувстват като деца все още:))
Честити месечинки на всички!
Blackangel , lyubka_li   честит рожден ден! Да сте живи и здрави преди всичко, и щатливи усмивки да греят на лицата ви дълго време занапред:))
Синева честита кухня и само вкусни  ястия да излизат оттам:))
Tink ама много сладка малката принцеса в това легенче/ваничка:))
Всичките бебоци са страхотни.Пу пу да са ни все така сладки и усмихнати:))
Относно слънцето ние не се мажем все още.
Нощем спинаме по боди с къс ръкав и пижамка с дълъг ръкав-памучна и много тънка.
Кофти време,не става за разходка CrazyПолудяваме само в нас да стоим.Simple Smile)
 Hug Hug Hug за всички и лек ден.
Ще бягам че ме викат:))

# 362
Здравейте и от мен

Честит празник на дечицата ни, да са ни живи и здрави. Praynig[/color
Много хубави бебоци сте качили в албумчето. И аз публикувах малко снимки на моите юнаци, които са малко болнички в момента. Аз съм доста уморена и затова ще ме извините, че не пиша често, но се опитвам да чета поне.
Маринекс, радвам се, че се появи. Hug
Янинче, аз ще ги спирам постепенно капките. Hug Преди месец ги спрях отведнъж, но пак ги започнах. Мои приятелки тук са ги ползвали капките до 5 месец. Hug
Мама-Ивче, стискам палци да се оправиш миличка. Hug
Дари и Нунчи М, и моите уж започнаха да си спинкат по-нормално, но тази нощ ни направиха луди калинки. бебешка му работа Hug
На всички мами жеелая здраве и щастие. Прегръщам ви

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 14:39 от 4elsy

# 363
Здравейте и от мен,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ И щАСТЛИВИ, НЕКА НИ РАДВАТ И МНОГО ДА НИ СЛУШКАТ  Hug
Честит празник и на нас, техните родители  bouquet Честит рожден ден на празнуващите и честита месечинка на родените преди 3 месеца   bouquet  bouquet  bouquet

Мамчета, чак сега намерих време да видя бебоците ви. Толкова са готини всичките до един... Heart Eyes
Позволете да се намеся, прочетох, че обсъждате спирането на капките п/в колики и моля за съвет от някоя майка с опит. Ние като цяло нямаме колики, но аз давам на Дари Инфакол, защото нощно време е много неспокойна. Няма това прививане, типично за коликите, но много неспокойно спи, съответно и ние покрай нея. Да, обаче акитата ни са зелени от доста време и педиатърката ни препоръча да ги сменим с Биогая, за да видим дали е от Инфакол-а (английския). И сега чакаме. Пак са си петролено зелени. Та въпросът ми е - имате ли подобни наблюдения? Другият вариант е да е от АМ. Аз дохранвам с ФРИЗО - хипоалергенно.
Желая на всички хубав, макар и не слънчев ден  newsm51

# 364
Бобита, и двамата са на инфакол и на Аптамил. На Христо е жълто, изхожда се всеки ден. На Филип е зеленикаво, гъсто, с ужасна миризма, той даже има запек ( веднъж на 2-3 дни).
Цикъла ми дойде след 3 мес и 2 седмици от раждането. Продължи към 5-6 дни. Беше оскъден и безболезнен. Слава на бога. Дано да е така занапред, че преди раждането беше кошмар. Болки, съсиреци и по 7-8 дни.
 Hug

# 365
Здравейте момичета,

аз вчера имах рожден ден, затова ви черпя за това:

А това за 3-те месечинки на моята Деляна днес:

Така, сега на всички непораснали и всички пораснали деца Честит празник и нека пазим и запазим винаги децата, защото няма нищо по-хубаво от това да останеш дете в мислите и разсъжденията си, въпреки отговорностите и трудностите. А на нашите бебоци: най-безгрижното детство и най-красивите мигове в порастването....

Виждам че говорите за капките за колики: Аз няма да ги спра, защото при захранването се връщат и е добре пробиотиците да не се спират, така, че давам! деляна има колики понякога, например снощи се превива, като първите дни, горкото и плака много, но всичко мина за около час и половина. Относно зелените акита: от хипоалергичното мляко е. Въпреки, че понякога стават и жълтеникави, или са смесени. Аз много се притеснявах, но като питах 3 педатъра и няколко мами с ХА, всички това споделят. Моята е на НАН ХА, опитах да сменя с Аптамил, но не пожела.

Момичета ще бягам, много ви прегръщам всички и  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 366
За зелените акита - ние сме на кърма и пак имаме такива. Педиатърката каза, че може да са жълти,зелени а дори и да има понякога слуз.
Peace

# 367
Ако има слуз, значи има временна лактозна непоносимост, ако има кръв, най-вероятно е поради тази непоносимост и тънки капилярни стени, поради което те се пукат. Ако проблема не изчезне за 2-3 дни, трябва да се потърси сериозна помощ, но моите педита с които говоря ми казват, че понякога не се открива причината и всичко изчезва с възрастта.
А акото се променя според вътрешната температура, но типично за ХА млеката е зеления цвят.

Моята Деляна днес спи като за световно, дали защото вали.....

Искам да питам кой как ще захранва? аз доста четох тук във форума и съм решила да започна с оризова домашно приготвена каша от кафяв ориз, след което елда и после да вкарвам зеленчуците, чак на 6-тия месец да вкарам плодовете - първо с каша, после сокчета.... Но мисля да захранвам от края на 4-тия. Някой захранил ли е вече, че педитата ме насилват, аз се дърпам, а и почти всички мами с които се виждам са захранили....
Ох, голяма дилема пак

# 368
  • Враца
Натали ние понеже сме на кърма мисля да захранвам чак към 6-тия месец.А ти защо бързаш толкова,само заради това,че те натискат педиатрите ли?

# 369
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Blackangel , lyubka_li , И С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ, НА Nataly Ivanova !!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ,МНОГО ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!!!

Оплаквам се , най-сетне заспа , цял ден ме тормози моята щерка  Rolling Eyes и сега съм като фурия - простирам перални , пускам миялни , абееее луда работа  ooooh! Laughing
Мамо челси  Heart Eyes Hug и аз се радвам да те видя , да нацелуваш малчовците от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мамо Ив , стискам палчета всичко да се подреди добре при теб  Praynig Praynig Praynig
Бобитко , Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ъх липсваше ми  Laughing

# 370
Честит 1-ви юни на мартенчетата и техните каки и батковци! Hug Ние сутринта си я прекарахме в мола,не беше чак толкова лошо, имаше някаква програма за децата, купих им по едно подаръче, хапнахме и кой откъде е. Като се събудят ще ги кача към парка да видим каакво е положението там, дано не завали

# 371
Здравейте и от нас! Първо преди да забравя да попитам мамите подали за еднократната помощ през Март...получихте ли пари??? На мен ми бяха казали към 15.05 ама нищо няма а ми трябва акта за раждане та се чудя сега какво да правя.

Ние сме добре. Анабел нещо най-добре си спи в количката през деня и сега съм я паркирала в коридора а тя спи. Не мога да разбера защо но какво да се прави. Иначе расте като малка гъбка. Миналата седмица сложихме 2те ваксини и имаше лека температура но Панадола си свърши работата. Аз гледам да я обличам леко. Миналата седмица по жегите беше само с гащеризонче с къси ръкавки(или без) и къс крачол. Отдолу само памперса и чорапки.

Много харесва сока от круша а от вчера почнахме и с череша. Не знам като се дават два сока как се комбинират? Док каза сутрин и следобед по максимум 30 мл ама ако са 2 сока това количество го разделям ли? давам само по един сок? или редувам? 
Колкото до цикъла...на мен вече за 3ти път ми идва като е през 28-30 дена боли ме корема и не ми помагат хапчетата от преди, много е обилен и трае към 5-6 дена.  ooooh!

днес са превели парите аз зжаннах и питах акта и по рано може да се вземе Simple Smile

# 372
  • Враца
Ето обещаните снимки и на моя син и една обща на трите ми съкровища
http://martenki2010.snimka.bg/baby/nashite-bebeta.470432.19017192

# 373
  • София
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА.

Честит рожден ден на Мадлен (Блекейнджъл). Пожеланията си ти ги казах вече.
ЧРД и на Любка Ли, бъди много щастлива.
честити месечинки на бебчетата, които празнуват днес.
Специални поздрави за Анна-Мария на Маринекс. Миличка, помня преди 3 месеца как тръпнех в очакване на новината за твоето раждане.  Hug Липсваш ми като не пишеш.  Sad

# 374
  • София
Страхотни са ни дечицата.
Тинк, много е сладка Дара в "кофата"  hahaha Който се интересува, такова съм виждала в Бейбимола и може би във Вис Виталис, но за там не съм сигурна.
Мамо Ив, хубаво я захранихте с луканка, но бива ли й бира да й давата  hahaha
Мамчета, моля ви надписвайте снимките. Снимки на сладки бебета има в интернет, тези са по-интересни и хубави защото са си наши и искам да зная кое е това бебмного че. Сигурна съм и че другите са така.

Общи условия

Активация на акаунт