МАРТЕНЧЕ2010 в количката се вози,а мама с него по кафета ходи(4)

• 23 923
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
НаНина Честит Рожден Ден!  newsm51

И аз, точно като Антония, бях 52 кг преди да забременея, качих 16кг, а след раждането излязох с 10кг по-малко. Дотук същото. Но след това, явно от обездвижване, не излизахме много в началото, върнах някои от килограмите, а се хранех нормално, става ми лошо ако не ям. И сега нищо не ми става с изключение на един панталон и един анцуг  Embarassed

*Антония* Дюкан е някакъв вариант на нисковъглехидратна диета, не знам ще мога ли да карам без въглехидрати в началото. Може да опитам, обаче според мен, този режим на хранене трябва да се спазва цял живот. Ти още ли се храниш според Дюкан?

По-добре да ида да прочета за какво става дума в темата. Не ми се остава цял живот с 90-сантиметров екватор вместо талия  hahaha

# 631
НаНина Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да си жива и здрава, много обичана и много щастливи мигове с любимите хора!   bouquet

# 632
Ммммда болната ми тема сте отворили пак  ooooh! Карменче смяхме се двечките ,като си сравнявахме коремчетата ,когато бяхме бременни  Hug, но нещата не са се променили и  да ти кажа само , че и моя е все още е отпуснат и голям със значително по тъмна кожа е   #Cussing out  и ми стои дори онази линия .Доста тлъстенки имам натрупани там и все още кожата ми е доста разтегната.Нямам стрии ,но пък тва ми стига.Не се чувствам в кожата си никак добре .Единственото което ме успокоява е   все пак бавно свалям килограмите.Забременях 42 кг. като за два месеца свалих 2 кг. и след това качих значителните 20 кг. и стигнах 60 кг. След като родих станах 56 кг.  Shocked Sick всичко съм лепила на мен , но и бях доста затекла от всякаде.Всички ми казваха, че преди да родя съм изглеждала по слаба. ooooh! Тъй като кърмя си хапвам порядъчно, но едва от миналия месец започнах да свалям.Онзи ден се теглих и вече съм 50.5 кг. , но корема не е мръднал  Sick Милото все ме успокоява и ми се кара дори  да не се вдетенявам и че все пак като се омъжихме бях дори по пълна  Rolling Eyes Не стига това ами и тези петна по лицето (бях ви споделила) като маска са се разположили и много потъмняха от слънцето  Sick Трябваше да си кажа едно майната им на всичко и да ги игнорирам , че иначе ще се комплексирам , а и не живея за хорското мнение.Всеки задава въпроси ама какво е това на лицето? ,тези петна кога се появиха ? и тъй на татък с нетаткичните въпроси.Наистина има хора дето ми иде да  #2gunfire #2gunfire Стискам ти палчета с фитнеса да възвърнеш предишната си форма  fingerscrossed
Антония мерси за линка и аз отивам да прочета   Hug Коко е много сладък  Hug
Щастлива съм! бързо да се оправяш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed свеки как е?
Нинка  мерси за тортичката много апетитно изглежда  ppp но ще се въздържа стига ми сладоледа които си ми е най-голямото изкушение  Crazy
Гледах новите снимчици ама те много сладки да ги схрускаш направо  Mr. Green
ахони браво на Вики все така да те радва с постиженията си  Hug
Тук е много мрачно духа вятър и ни пропадна срещата  Rolling Eyes дано изпече скоро и да излизаме  Laughing
Лек ден ви желаем !

# 633
Здравейте, мамчета с бебенца  Grinning. Ние сме добре. Малката расте, смее се много, шава, върти се не на 90, а на 180 градуса. По цял ден сме навън по разходки. За протокола да отбележа, че в жегите спи само по боди, но и купих много тънки чувалчета, и смятам да я слагам да спи така, че голямо въртене пада и е все отвита. Навън като излизаме я обличам с потниче, блузка и клинче, панталонче или само по рокличка. На мен ми е все топло и гледам много-много да не я навличам. А като заспи и мятам една бархетена пеленка. Тя е едно много жизнерадостно и усмихнато бебче. Другата седмица ще слагаме ваксини - Пентаксим и Синфлорикс (дано ги изписвам правилно) и съм купила ефералган за всеки случай. Малката започна да приема флуор по 4 капки дневно за зъбките. Не че има още  Laughing
Янинчето и Челси, момичета, време е да си спретнем една среща на Пловдивските мами.
Челси трябва вече да си е в Бг. Дано да прочете това. Може да ми пишеш на лични за обмяна на телефоните и да се видим на-накрая.
Разбира се, ако има други желаещи от Пловдив- като се разберем, ще уведомим всички къде и кога ще е срещата.

# 634
Здравейте майчета, я да ви попитам тези от вас, които имате момиченца, как им почиствате интимните части? Мен ме е страх много да бутам, а и малката си стисва крачетата като се опитам дори да я подсуша. Опитвам се да я почистя някак си де, бавно става, но...... Вие как процедирате?

Сега я чакам да се надремуца, защото това нейното от сутринта не е спане, а едно нищо - ту се събужда, ту заспива. Ама кротува общо взето в креватчето си и не ми създава грижи. Да видим сега като излезем дали ще кротува и в количката.

Дари, нямаме червено конче в момента, но то и никой не я гледа общо взето тук в София като съм. Аз си се разхождам сама като кукувица. Но въпреки това да взема да й вържа. Ама те все падат и на мен ми писна, та за това в момента е без такова. Но във Варна като отида със сигурност ще й го вържа, че то там ще е страшна работа.

Дано малката е послушна днес в количката, че да се разходим до парка, че иначе пак ще си обикалям в квартала. Не ще да стои в тая количка и това си е. Иска да гледа. Ама да потърпи още малко, докато тръгнем за морето, там ще е вече с другия кош.

# 635
  • Варна
НаНина Честит Рожден Ден   bouquet
Пожелавам ти да си най-добрата майка на света.
Сега да споделя и аз. Вчера бяхме на консултация, всочко е наред с Радост.
Биха ни двете ваксини, порева си малко, чувства се добре, но ме притеснява едното краче  Sad
Зачервено е малко и на пипане усещам твърдо мястото, педи каза да и слагам реванол, аз и слагам разбира се.
Дали е притеснително това или не?  newsm78

# 636
  • София
НаНина Честит Рожден Ден!
Карменче, тук не се ограничават толкова въглехидратите, колкото почти напълно се гледа да се ограничат мазнините като за сметка на това да се приемат колкото се може повече чисти протеини от месо и млечни продукти и да се пие много вода на ден. Изцяло забранени са захарта, олиото, ядки, намалява се приема на сол. Режимът е изключително либерален и се спазва много лесно.
Карменче, аз все още се храня според режима, защото е изключително здравословен и приятен, хем вече нямам нужда от сваляне на килограми.
Мама Ив и твоите три съкровища са прекрасни!

# 637
здравейте момичета,гледам че днес килограмите се обсъждат.и аз бях 52 кг като забременях,смъкнах в първите месеци 2 кг и качих 20.след изписването бях смъкнала 9кг.после о6те 3 и така си стоя.нямам голям корем,по точно е като сланинки и паласки си имам.но бях качила много на дупето и краката и все още си стоят там килцата което на мен ми е неприятно.но не си давам голям зор да слабея рязко,щот с каката преди 12 г за 2 месеца от раждането станах 41кг на жисочина 162см и беше много грозно.сумати години неможех да кача кг и накрая стигнах 47кг.което пак беше мн зле.при нея бременност от недоспижане и притеснения ,жсе пак бях и на 21г.
така че в момента немисля да пазя диети,а много разходки,което предполагам до края на лятото ще даде резултат.
честит рож.ден на НИНКА-да си жива,здрава и много обичана.
аз днес имам среща с един хомеопат да видим какво ще правим с моя проблем,че работата е много сериозна и не се повлиява от нищо тоз фациалис.
АХОНИ да те попитам,ВИКИ обръща ли се вече от гръб по корем?че нали ви третират като по големи.

# 638
Здравейте и от нас:)
Вчера големи разходки голямо нещо.Ходихме в НСА и поспортувахме с малкта-тя се вози в количката а мама я побута:))Имате поздраави от bobita с нея бяхме там Simple Smile) и още няколко мами с дечица на различна възраст:)Много добре ни се отрази тази голяма разходка.Вечерта детенце не спинка от 6 до 9 и в 9,30 вече беше заспала:) "Отряза се" докато си пиеше "питието"Simple Smile)
Днес мислим пак да поспортуваме,но ще е след 3.Сега е заспала и трбваше да яде към 12-12,30 , но все още спинка.Сладурана.
Относно обличането-вчера бхме по дънки и боди с къс ръкав,а отгоре с тънка памучна жилетчица-слагах я само защото бхме на сянка и подухваше леко.Днес сме по къс ръкав и тънко памучно гащеризонче с презрамка:)) и боси крачета:))
Почистването на интимните части на принцесата оправ го когато я мия сутрин.Натопвам памук в преварена вода или физиологичен разтвор и лекичко почиствам отгорни край към дупето.Памучето се ползва само веднъж.Сущата процедура се повтаря некокократно,докато не остава секрет върху памучето.Само лекичко разтварям срамните устни и то този ефект се получава от памучето.Не го правя всеки ден , а през ден два.
Относно килограмите-забременях 67 стигнах до 85.Като родих свалих 10,но после качих и сега съм 80кг:)) Имам да свалям,за да достигна идеалното тегло. Не свалям килограми,но топя сланинки:))Това е защото виждам ,че талита се пооформ лекичко,но все още има много време да мине ,зада се оформи както преди. Относно диетите-Дюкан си го прилагам тъй като хапваме предимно пилешко и телешко ,само дето си хапвам плодове-фенка съм на ябълките:))
Нинче  newsm59.Здраве преди всичко и много много весели мигове,изпълнени с щастливи усмивки:))
Малко се поувлякох.
 Hug Hug Hug Hug за всички

# 639
НаНина Hug Hug Hug
Честит Рожден Ден!!!
Бъди жива и здрава, и най-щастливата мама на света   bouquet    bouquet    bouquet

Карменче Hug Hug Hug
Щастлива съм! Hug Hug Hug бързо да минават възпаленията! Ходенето на масаж наистина ще ти се отрази добре и физически и психически!  Hug Браво на малкия Коко!  Heart Eyes и аз чакам Любо да направи обръщането с нетърпение  Peace
Антония Hug браво на теб за килцата! Ох, аз не съм по месото  ooooh! Това ми е яденето в най-краен случай... Повечко обичам млечните, плодовете, варивата, зеленчуците... Дюкан ми е труден, ама май ще взема и аз да пробвам  Peace Че нещо уж съм на диета, но все си похапвам  Embarassed Трудничко е след 9 месеца здраво папане  Mr. Green
Мама Ив Hug Hug Hug изглеждаш прекрасно! Хич не се тормози! Още повече, че имаш опит след две раждания и ако не беше казала, че чакаш трето дете - хич нямаше и да ти кажа, че някога си раждала!  Peace Hug
hellena   Hug спокойно! На половината дечица се получи това зачервяване тук в темата - ще мине! Не се притеснявай!  Hug

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 20:54 от Синева

# 640
Здравейте
ние сме с лека хрема и засега капя само тонимер, но меря температурата и единият дигитален термометър ми посочва 37.8
др(биберин термометър),другият под мишницата 37,3, дали има темература или е нормална, нали при бебетата е по завишена  Rolling Eyes

# 641
  • До хладилника, който обичам
Много благодаря на честитките на всички ви Hug bouquet Да се връщат! Grinning

# 642
НаНина , Честит Рожден Ден мило! Да си жива и здрава , мнооого обичана и винаги усмихната!

Мамо Ив , за тъмните петна , сега мажи с 50+ фактор , на която медицинска марка си избереш и ако до есента не са се махнали , ще помагам със съвети. Важно е сега да се пазиш добре от слънцето , за да не се влоши състоянието , а депигментацията ще ти помогна ако се наложи да я направиш през зимните месеци. Сега не си прави експерименти с такива продукти .
Честити месечинки на всички сладки бебчета !
Не съм ви прочела , минах на бегом през последната страничка  Embarassed
Гушкам ви много  Hug Hug Hug

# 643
  • София
Здравейте,
Красита, Вики още не се обръща на 180 градуса. на 90 го прави много отдавна, но няма къде да я слагам на удобно, че да се обръща, а и не обича да седи по корем. Докторката ми се скара, че не я слагам по корем и докато показваше какво да правя тя почти се обърна, но почти. Мен това не ме притеснява, когато поиска ще го направи.
И аз имам проблем с количката, не иска да седи като се събуди и се наиграе с играчките и започва страшен рев, като я взема на ръце започва да се смее на минувачите.  Laughing
Кармен, не се сърди на хората, сигурна съм, че те питат от добри чувства. Ако приемаме нещата от добрата страна ще бъдем по-щастливи. Не се натъжавай толкова заради корема, ще видиш че ще се оправи, наистина страхотното бебче, което си родила си заслужава всичко. Аз също съм много дебела, а винаги съм имала мания за слабота. НО какво да се прави, ще ги сваляме постепенно. Виждам, че талията ми се оформя вече, но имам огромни паласки и задник  Sad
СиневаHug Hug Hug
Нанина, хайде и тук едно  newsm59
mama Iv, родила си 3 деца, няма по-красива жена от теб!  Hug

# 644
  • Сред обкръжението
Много ви благодаря за прекрасните пожелания Да се връщат на всички ви  Hug Направихте ме много щастлива, приятелки!!!

Мамо Ив! Това е специално за теб Simple Smile Утре ще мислим за килограмите  Hug

И аз имам да свалям, ама днес няма да го мисля! Аз също забременях 42 кг. Никога не съм била повече от 46, а сега съм 56 и с това кърмене не мърдат! Ям насила, защото намаля ли яденето, намалява и кърмата

Общи условия

Активация на акаунт