mama Iv И моят шушко много се върти на 90 градуса, затова сложих обиколника. Бях го прибрала, но вече има нужда от него. Нашето креватче е с дървени пръчки и той веднъж си беше обелил главичката като се завъртял напреки на легълцето, и ръчичката си завира между пръчките. Много взе да шава вече, а като по-малък спеше без да мръдне.
Nataly Ivanova И нашия също се смъква когато матрака е вдигнат. В момента е вдигнат, но съвсем малко, почти не се усеща. Също се отвива, и също не може да се обръща от гръб по корем и обратно. Дори по корем не успява да си вдигне главата, ами заравя носле

Елзас Леле каква косичка има Вики, благородно ви завиждаме

Ние днес сутринта се забавлявахме на балкона на слънце и въздух, после се преместихме на слънчеви бани вътре на отворен прозорец, после като мина най-голямата жега излязохме в парка. Ама самички ни беше скучничко и не стояхме дълго. Днес преди обед Вини изсмука цели 200мл
Докторът каза, че това му е много. Докато преди 10 дена едва се навиваше да изяде 70мл на едно хранене, сега е направо неудържим (да чукна на дърво). И много почва да реве 15 минути преди хранене, и се дразни, че е гладен. Преди изчакваше кротко. Не знам какво му става. Освен това започна пак да се буди среднощ да яде. Препоръчайте ми добър ортопед, не знам при кого да го заведа. В Токуда бих отишла само в краен случай. Нещо ми се насъбраха разни разочарования от там

И най-лошото, днес имаме трето изследване на урина, потвърждаващо бактерии. Утре ще се обаждам на нефроложката и не знам какво ще става.

- поведение, почти толкова клюкарско, колкото в турски сериал. Изобщо не е нейна работа като непознат юзер на залата да си завира носа в чужди работи. Усмихнах й се и казах - "Не, родих го вече и затова съм тук" - и тя се изчерви, извини се и се омете моментално. На следващата "фитнес" кака няма да се усмихвам. Ще кажа, че съм 6 месеца бременна, да видя какво ще стане, дали ще викне някой от персонала да ме посъветва да си тръгвам.
Ще се възстановиш ще видиш! Само търпение и позитивна нагласа и всичко ще е наред!