Айде по едно кафенце от мен с многоооо любов
Честити месечинки на Ивайла на мама anik79 ,Елица на мама kama4e ,Симеон на мама nelka-hubavelka,Карина на мама malkata mama
Да са живи и здрави
но е правена преди месец.

Днес отидохме за консултация ,но сестрата я нямаше и имаше много болни дечица и решихме с мъжо , че няма да е днес 

Прибрахме се да си починем след закуска на Витошка с Дара и кака
и пак излизаме.
мили мами 
Следобедната ни разходка ще е из квартала...
нормално малката да е по-зиморничава

много е сладка малката Вики!!!
Пу-пу и каква косичка имате! Май прилича на таткото? поне до колкото съм Ви запомнила
Любо много й се радва
И аз му чистя нослето с бебешките клечки за уши. Но ние нямаме много секрети /чукам на дърво/
и за вас много прегръдки ако успееш да надникнеш при нас...
аз ти препоръчвам Катарино - там поне има всички удобства за малко дете и ще си спокойна

Вчеа бяхме за пръв път на ресторант, че свеки имаше рожден ден и Вики като си хареса една нейна приятелка и започна такъв смях, че цялото заведение се обърна да види кой се смее толкова силно. А пък днес видяхме бебе на 5,5 месеца, което подчертано беше по-дребно от моето слонче
Разказах ви на бързо при нас какво се случва.
, а той така беше паркирал, че не можех да мина. Да не говоря колко се ядосвам като се наложи на Евлоги Георигиев в натоварен трафик (софиянки знаят за какво говоря) да минавам на платното, заради спрялите коли. Не искам да обиждам никого, но и съм убедена, че сред нас няма толкова безочливи шофьорки.
Завивам я с тънко одеалце, от тези които продават в магазините като комплекти за количка. Мисля, че й е добре така. на сутринта одеалото е някъде смотано, но тя започва да го рита към 5 часа някъде, а през нощта си спинка спокойно за сега. Да чукам на дърво. 
така както обясняваш за Вики си помислих дали не хваща очи малката принцеса. Хората се радват много на бебоците и аз колкото и да не вярвам, забелязвам как след като са му се радвали чужди хора на Любо става неспокоен и трудно заспива. Сложете си червено конче на ръчичката, ако нямате и вечер три пъти й измивай с водичка очичките. Това измиване е бутафорно - прави се уж да си отиде лошото от деня и детенце да спи. Аз ако Любо е къпан по-рано, само си намокрям леко ръката и лекичко минавам три пъти очичките като е нервен.