МАРТЕНЧЕ2010 в количката се вози,а мама с него по кафета ходи(4)

• 23 919
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, мили мои.От една седмица не съм минавала да ви видя.Н мога да смогна да чета.Надявам се, че всички са добре.При нас нищо ново-растем, на разходки, за нищо не ми стига времето и така LaughingМернах набързо, че обсъждате килограмите.И на мен ми е много болно, че не отслабвам, ама както е писала НаНина и аз като намаля храната и веднага намаля и кърмата.Всички ми казват, че докато кърмя няма как да отслабна  Sad, но какво да се прави.За другото лято ще сме във форма.
Да ви питам нещо между другото.Бебоците, които са изцяло на кърма приемат ли да им я давате някой път от шише.Моята кукла колкото и да е гладна се скъсва от рев, но не яде от шише.Два пъти единствено хапна с каучукови биберони и това беше.А ми се иска понякога да я оставя малко някой да я гледа или пък да отида някъде където няма как да я накърмя, но ...........
Целувки на всички от нас с Мони Hug
Ох, трябва да се наканя и аз да кача малко снимки да ни видите колко сме пораснали

# 646
Честит рожден ден, Нанина!Бъди здрава,щастлива и много обичана!  bouquet

Гледах кг обсъждате Confused аз имам още дваза сваляне, което не ме притеснява особено, но за сметка на това се сдобих с целулит, което вече  Confusedси ме дразни #2gunfire Още повече, че след 10 дни заминаваме за Слънчев ден. Вчера си взех на нивеа серума, да видим дали ще направи чудото Wink

Валери и аз не го оставям самичък вече, че голям живец излезе. Колкото пъти го оставя за малко го намирам все в различна поза и на различно място, та и да седи се надига, което според мен не е добре за тази възраст (аз съм ЗА късното сядане, късното прохождане и продължителното лазене). Аз нали все си сравнявам децата, та това ми е много странно, защото Никола доста дълго време въобще не правеше опити да се обръща или дори да се мръъдне малко (което пък не е показателно за нищо, защото сега си е доста енергичен)...въобще много са различни...

Звездичке, звънни като си в парка HugНие сме почти всеки ден там, освен когато Никола не ме изнуди да го водя в зоологическата, че напоследък е запален

# 647
  • California
Да ви питам нещо между другото.Бебоците, които са изцяло на кърма приемат ли да им я давате някой път от шише.Моята кукла колкото и да е гладна се скъсва от рев, но не яде от шише.Два пъти единствено хапна с каучукови биберони и това беше.А ми се иска понякога да я оставя малко някой да я гледа или пък да отида някъде където няма как да я накърмя, но ...........
Целувки на всички от нас с Мони Hug
Ох, трябва да се наканя и аз да кача малко снимки да ни видите колко сме пораснали

Ох, аз все не стигам до форума напоследък  Sad Криви, сме, ревеме и така няма време за нищо.
Тинчето, милото и аз сме си измислили смени - първата част от нощта той го храни с шише, а после застъпвам аз. Така поспивам поне 6 часа без прекъсване. Никога не сме имали проблеми с даването от шише - дори консултантът ми по кърмене се очуди как малкият не прави разлика между гърдата и шишето. Може би толкова лесно стана, защото започнахме така от самото му раждане - не знам. Не сме ползвали никакви трикове - единственото е, че самата аз никога не му давам от шише - искам да ме асоциира само с цица  Laughing
Нанина, нека щастието бъде твой неизменен спътник в живота! Честит рожден ден!  Hug  bouquet

# 648
Здравейте мамчета  Hug Hug Hug
Аз нямам време много да пиша но се опитвам отвреме на време да ви прочитам.
Ние с Мимка сме добре папкаме растем по разходки и така.
Виждам че някои се тормозят от килцата.Е и мен много ме е яд за това.Имам иколо 15 за сваляне амадокато кърмя не става затова че ще гледам да си храня бебка за да е здрава пък после ще му мисля.А и килограмите са нещо поправимо с желание и воля,целулита също а аз съм си лепнала такива стрии корема ми прилича на смачкан вестник.Вече никога няма да мога да облека бански с две части нито пък по къса блуза ама като си погледна слънчицето и забравям за всичко.
Много ми липсвате всички Hug Hug Hug
Нанинче newsm59.Бъди жива и здрава миличка и нека всеки миг от живота ти бъде изпълнен с щастие,късмет и любов.
Получих повиквателна.Отивам да папкаме че ще си изяде ръцете.
Ето няколко снимчици от нас.
http://krasinka86.snimka.bg/baby/krasinka86.489851.19129961

# 649
tincheto,миличка ние като сме ходили на поводи (р.д.,кръщенета и такива) го храниха бебо и нямаше никакъв проблем,явно нашия е повече лаком отколкото капризен//

# 650
Здравейте мацки!

Ох, Кармен, стига бе мила с тия кг. И аз съм като в 6-тия. А какво да кажа, като качих 32 кг от стимулацията, на ден ми биеха хормоните на 300 коня..... Ама не ми пука, купила съм си едни широки дълги рокли и така карам.... Не стига това ами и вените на краката ми се изпонапукаха и съм цялата синя, а това оправяне няма.... Който иска да има поколение прави жертви, аз 4 години сън не спях, затова не ми пука много много,...... е като се погледна в огледалото направо ми идва да заплача, но ..... Малката ми принцеса е налице и съм безкрайно щастлива.

О, На Нина ЧРД. Пожелавам ти да спечелиш джакпота мила, да ти е подарък за рожденния ден.... Бъди здрава и обичана  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Малката започна да приема флуор по 4 капки дневно за зъбките. Не че има още  Laughing
Янинчето и Челси, момичета, време е да си спретнем една среща на Пловдивските мами.
Челси трябва вече да си е в Бг. Дано да прочете това. Може да ми пишеш на лични за обмяна на телефоните и да се видим на-накрая.
Разбира се, ако има други желаещи от Пловдив- като се разберем, ще уведомим всички къде и кога ще е срещата.

Деми, ти ли реши да даваш флуор или ти го изписаха. И аз мислех да давам, но ме скастриха моите докита. Обадете се за срещата, аз ще дойда, че живеем в Пловдив от средата на февруари

Аз сложих преди седмица летния кош и малката е супер спокойна, защото оглежда. Не е седнала а полулегнала, но има видимост и е щастлива. А относно това за че не трябва да сядат - аз лично смятам, че вече в четвъртия можем да си позволим да ги слагаме за кратно и в полуседнало положение, все пак лежат и по шезонги,да не говорим за столчетата за коли, където са си превити също..... така, че Ахони, можеш да смениш кошовете, така и бебка ще е по-спокойна.... Моята принцеса не обича също по корем, но аз всеки ден я тормозя, както и с гимнастиката.....
Днес Деляна започна да удря с ръчички фигурките по грифа на шезлонга, на преносимата кошара и по количката... Голямо събитие и нещо им говори.... Така се вглъбява, че не забелязва, като в снимам с камерата....

хайде да бягам, че ме търсят Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички

# 651
Милички мами  Hug
Ние направихме една дългааа разходка в Северния парк. Много хубаво беше. Жалко, че тези дни до събота няма да можем да отидем пак  Sad Таткото е супер ангажиран с финала на Брадъра /утре излиза за 24 часа дежурство, в четвъртък цял ден до по никое време заради лайфа и в петък си събират техниката от къщата/ и реално ще се видим чак в събота  Mr. Green А аз започвам да събирам багажите - трябва с камион да пътуваме за село  Mr. Green Направих си едни списъци с нещата, които трябва да вземем и ми се завъртя главата  ooooh! Нооо поне ще стягам багажите с удоволствие, защото знам какъв рай е под асмичката със студена биричка в ръка  Joy
Nataly Ivanova, krasinka86,  tincheto Hug
ahoney   Hug май и Любо започва да прави като Вики  Laughing Днес в парка по едно време явно му омръзна все да лежи и да гледа зеления таван на количката и здравата се размрънка  Mr. Green и като го гушна татко му взе едни усмивки и той да раздава  Laughing
Василия Hug радвам се, че ни писа и че сте добре, въпреки че много мрънкате!  Hug
марисса Hug изглеждаш страхотно, така че със самочувствие се разхождай по плажа  Hug
Аз така и не събрах кураж за море с малкия тази година... Предпочетох да идем на село, пък догодина ще има едно Приморско  Laughing Там ми е любимо  Peace

# 652
  • София
Ние още тази събота палим джапанките за морето, как го чакам този 5 дневен релакс. Детето ще го оставим на свекърва ми (майка ми има все още часове в училище). Коко е със супер установен режим на хранене и сън, така че ще и бъде доста лесно докато нас ни няма. Само да е го разглези  Laughing
На море с него чак следващата година, когато е поне на 1.5 г., сега е прекалено малък.
Крисчето виждам те, пиши как си, че съвсем се загуби.

# 653
Ох, заспа най-накрая. Абе тия колики до кога са мръсните гадини..... Направо ужас, има дни когато нямаме, но има дни когато така милото се гърчи и плаче..... И аз с нея Cry Cry Cry

Аз съм купила бански на малка сладка и ако таткото успее да си вземе отпуск и септември ще отразим една седмица в Турция на вила.... наемаме приятели вила там и се редуваме за по една седмица.... Може и Гърция, не сме решили още... Иначе август ще сме си във Варна, на Златни на виличката, че мъжа ми ще се занимава със строежа на нашата къщичка.....

Та да споделя днес какво ми се случи - прибираме се от сутрешната разходка и горката кучка ме подканя да я извеждам, аз и обяснявам докато сменям памперса на малка бонбона, че е рано още и тати като се върне ще я изведе, а тя напира.... По едно време докато храня принцеска чувам как милото се дави нещо, повръща..... Нахраних бонбона, вдигам да оригвам и що да видя милото животинче се издрайфало в коридора, и пак ме подканя..... отворих и вратата на банята и то милото веднага влезе вътре и се .... на сифона..... и излиза и ме гледа тъжно и виновно... оставям малка сладка на шезлонга, тръгвам да чистя и да обяснявам на кученце че нищо не е станало, че мама няма да се кара и пр... и кой си мислите повръща.... Делянка.... направо полудях за 20 мин, чудя се на кое дете внимание да обърна.... После и двете се свряха в мен, едната в прегръдката ми, другата в краката и заспаха, а аз щастлива, щастлива....

Извинявам се на тия които не обичат кучета, но днес за първи път осъзнах колко е отговорно да имаш и куче и дете едновременно, и двете са ми деца, и двете ги гледам как растат, как страдат и се радват..... Абе с две думи щастлива съм....

хайде да си лягам, че от 5 и 30 до сега ми се спря тока. Лека нощ и сладки сънища на всички , отивам да wash hang и  1dishes , преди да си легна все пак, да не съм капо. Дано мъжо не е заспал, че да има luvbed

# 654
mama Iv  Hug Hug Hug И аз още имам линията на корема, но много е избледняла и изтъняла. Мисля, че ще изчезне. Моят корем няма стрии, няма увиснала кожа, ами напротив - опъната си е като на бременна  Sad Но ще трябва да имам търпение. Сетих се даже вчера за оня виц:
Стои един чичо с голям корем на трамвайната спирка. Минава едно хлапе, мисли, че вътре има бебе, отива до него и го пита:
- Чичо, ти какво чакаш?
- Трамвай.
 Embarassed Та и аз - със сигурност не чакам бебе, а и аз не знам какво.  hahaha

Чувала съм, че петната от лицето се махат, може би ще изчезнат когато изчезне и линията. Дано да е съвсем скоро. Hug Блазе ти, че поне на кг сваляш по нещичко. Аз засега нищо. Днес се заприказвах с една позната, тя каза, че на снаха й след секцио коремът се възстановил след 1 година  Shocked

*Антония* Благодаря, за информацията  Hug Hug Добре, че диетата не е напълно нисковъглехидратна защото не бих могла да я спазвам докато спортувам. Може би ще я опитам да видя какво ще стане. В Англия щеше да ми е много по-лесно, а тук майка ми готви разни вкусни неща и постоянно се изкушавам. Браво на теб, че спазваш диетата!  Peace

krasita1 Стискам ти палци с всичка сила проблема да се оправи!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

ahoney  Hug Hug Hug

Nataly Ivanova Simple Smile  Hug Hug Hug  То думата ми не беше точно за килограмите, ами за корема. Ако бях просто дебела без корема ми да стърчи една педя по-напред от гърдите ми, щях да съм доволна. Но какво да се прави, спирам, обещавам, няма повече дума да обеля за килограми  Peace
За вените може да пробваш едно гелче Лиотон, но трябва да се ползва продължително време. Май даже го рекламират и по тв.

Синева И на мен Приморско ми е любим курорт  Peace Още от съвсем малка, все там съм ходила първо с нашите, после без тях пак там избирах да ходя.

Nataly Ivanova Много ми стана приятно от разказа ти за това как и двете ти бебета спят и се гушкате, и колко си щастлива  Simple Smile Дано са ти живички и здравички и двечките, и да не повръщат повече   bouquet

Кажете, вашите бебчета самички ли решават да се обърнат от гръб по корем и обратно, или вие ги обръщате? Нашето се обръща ако го обърна като побутна крачето му, иначе и през ум не му минава да се обръща защото не обича да е по корем. Изобщо не разбирам защо нашето педи не ми показва каква гимнастика да му правя и как да го обръщам. Търся сама в нета инфо за бебета, но пак не съм сигурна. Може би трябва да сменя педито, и без това сега му е времето.

# 655
  • California
Кармен, и мойто котенце не се обръща изобщо и май даже през ум не му минава да опита  Mr. Green И на нас педито не ни е казвал да правиме каквото и да било, освен всекидневното слагане по коремче, което хич не ни харесва  Rolling Eyes
Аз да ви кажа почти си я махнах линеа негра-та - под душа с доста търкане на кожата за няколко пъти и почти се махна, но не беше хич приятно. За лицето обаче не знам дали става този трик, аз нямам там петна  Peace
Nataly Ivanova , разбирам те напълно за коликите - при нас сега пък зъби започнаха. Ходихме на доктор вчера и каза, че определено нещо се случва там, но зъби няма да има скоро  Crazy Представям си ако кара така още няколко месеца...  Close. А и коликите май още ни държат. Пробвах да спра капките и реването се усили. Не вярвах да се застъпят двете неща, но уви  Rolling Eyes Дано скоро се почувствате по-добре  Hug
Синева, внимателна си както винаги  Hug Много хубаво звучи биричка под асмата - завидях ти благородно  Blush Дано си изкарате хубаво и специално ще чакаме снимка от асмата  Joy
Красинка, много е сладка твойта Мими! Голяма е красавица  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 07:14 от Vasilia

# 656
Тинче, има една статия в библиотеката на кърмаческия за това как да научим бебето да яде и от шише - не съм я чела, просто я мернах. И Валери не може от шише да яде,залагалка също не може Simple Smile

Синева Hug имаш ли си семейство фаворит? На мен ми харесват адвоката и стюардесата, но това с уговорката, че не гледам шоуто редовно.За асмичката благородно завиждам, а Приморско е едно от най-хубавите места за разходка с количка заради високите тротоари, по които няма паркирали коли Grinning

Морето си е иделно и за бебета,стига да се спазват часовете за плаж...друг е въпроса, че хамалогията по пътуването е голяма. Ние имаме комби и пак се замислям дали ще поберем всичко...

# 657
мамчета искам да ви питам вие ще си водите ли бебчетата на плаж аз живея на морето и нз дали не е мн малък да пропусна ли това лято или да го заведа ?

# 658
Добро утро милички  Hug

Виждам,че обсъждате почивките...ние пътуваме на 26ти за Созопол с още три приятелски семейства с бебешорите  Simple Smile и ще стоим цели 10 дни. Въобще не ме притеснява ,че Ивет е малка...както каза мариса, като се спазват часовете за плаж всичко е ок. Но Август за моя РД ще бъдем ергенчета  newsm68  и мама ще гледа Ивет за 5 дни.

Относно килограмите.., аз съм с 2 по-малко от преди дазабременея...но тялото ми не е същото...и аз като мариса се сдобих с доста целулит...от мин. седмица тръгнах на антицелулитни процедури,които свършват точно преди морето...та да видим какво ще стане  Rolling Eyes   

За обръщането Ивет от около седмица постоянно се обръща от гръбче на корем и после обратно...не съм я стимулирала...само съм си я слагала по корем...даже като й сменям памперса веднага тръгва да се обръща.

Vasilia и аз ще взема да го пробвам това с тъмната линия,че още си ми седи...е доста по-бледа е...,но си я има Simple Smile

Е от нас толкова  Hug

Хубав ден  и целувки  Hug

# 659
Добро утро и от мен. Моето бузенце днес се наспа рано рано в 6:30, но вчера пак счупи рекордите за спане, яля е само 4 пъти за деня и вечерта към 21 часа пак едва успях да я събудя, че да побудува малко, да я изкъпем, нахраня и да спи за нощен сън. Сега си търка очичките милото и задрямва. Дано поспинка, че да мога да се изкъпя, да оправя шишетата и т.н.

Дари, не ме дразни мила с тая астмичка и тая биричка, че всеки ден гледам календара, кога заминавам за морето и аз. Отиваме си във Варна и просто си представям какъв ще ми е кеф. На гости при сестра ми. Майчето и тя ще отскочи за седмица - две. Относно багажа и ние се чудим кое къде ще побираме, просто не ми се мисли.  ooooh!

Ааааа мами, я да ви питам - вие въртите ли все още бебоците ту на едната страна да спят, ту на другата, защото нали така кават в болницата, за да не им се схващат мускулчетата. Защото моята бебка, а предполагам и вашите де, не седи вече на една страна а само по гръб спи. Скоро ще й се отърка перушинката отзад на темето.

А относно количките - кога мислите да ги слагате в летните варианти, в смисъл такъв да махате вече зимните или т.нар. кошове за новородено, защото на мен много ми се иска другата седмица като заминаваме вече даси взема другия кош.

Общи условия

Активация на акаунт