За Ирак е тема пета!Нова, млада и напета! Да покажем Рай и Ад от любимия Багдад!

• 45 365
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Астарта,да ти е живо и здраво малкото слънчице.

# 331
  • по пътеката
астарта, мислех го по-голям рожденника! да му е 4естит рождения ден, на вас  много радост, на него много здраве и спокойно детство!

# 332

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯТ ИЛИЯ.нЕКА ДА РАСТЕ ОБГЪРНАТ С ЛюБОВ ,щАСТИЕ И ИГРИ

# 333
Честит рожден ден ! Дано е щастлив, весел и усмихнат цял живот ! Нека никога не страда и не преживява трудностите, през които са минали родителите му и да донесе на семейството си щастие и късмет !

ще ме изтърпите да отсъствам още малко, че ще съм нощна смяна. утре след като си почина ще се отчета достойно.

# 334
  • Costa Rica
Честит рожден ден на малкия къдрушко!

# 335

Честит рожден ден на Илия!
Нека има безгрижно детство, изпълнено с весели игри и много слънчеви дни!
Да расте жив и здрав за радост и гордост на мама и тати!

# 336
  • In a surreal moment!

Астарта - да ти е живо и здраво красивото детенце с големите, прекрасни очи!
Ударни му един целофан от лелка ...веднага  Grinning   моля... Нека расте щастлив с любимите си хора около него!
За теб -   bouquet

# 337
по повод споменатите скоро цигани в Ирак, изкуство и вечната тема - жените, реших да пусна снимки на някои от картините на една известна иракска художничка - Уасмаа Алага.
http://img191.imageshack.us/g/wa28.jpg/

# 338
  • Varna
ХАДИЛЧЕЕЕ Hug
Много, много ти благодаряяяя. Много, ми харесва начина и на рисунък. Някъде го сравнявам със Наив рисунъка. Много го обичам, защото е много весел и много закачлив, а и персонажите са много хубави. Това е един от любимите ми стилове. Имам един Наив у дома и много му се радваме.
Не съм гледала картини от други ваши автори, но тази дама ми е любимка-докосна ми душата. Във една от картините видях Моргиана и 40 те разбойника. Тя илюстрира ли и за дечица? А във последната картина и себе си май видОх Joy Joy Joy
А иначе като почнах да разглеждам картините, не ги почнах наред, а се нахендрих на едни червенокоси танцьорки и ми стана много весело. smile3503
Тази художничка във Ирак ли живее?
Пътешествениците пристигнаха ли вече??? Мисля ги.

# 339
В Сирия са пътниците и след 3 дни ще са си в Багдад.
Иначе художничката мисля, че е представител точно на арт наив.

# 340
Хадил, на мен също много ми харесаха картините. Аз не разбирам от изкуство, обичам шаренийката Blush, та не съм никакъв критерий, но мъжът ми, който си е парче-художник, каза, че били много хубави Simple Smile

Благодаря на всички, които ми честитиха празника на Илия Hug. Много хубави пожелания, дано да се сбъднат Praynig. Благодаря и на тези, които ме игнорираха на този ден, защото знам, че честитките, които получих са искрени и от сърце Grinning. Маминото "момиченце" вече е момченце:

Преди:    След:

Още снимки от рождения ден: http://picasaweb.google.com/natalykr77/Happy2ndBirthdayIlia?auth … RgCJfY7ere98iMLw#

# 341
  • Varna
АСТАРТА Hug
Огромни очи бееееее-пу,пу, пу да не му е н уруки!!!

# 342
я да ви поразмърдам малко мозъците. Къде са най-старите мегалити в света ? да ви кажа, не са в Ирак и да доста преди най-старите месопотамски градове. Това са от историческите находки, които оспорват названието "люлка на цивилизацията" дадено на Месопотамия, както и Варненското златно съкровище. Като ми отговорите на този въпрос ще пусна информация и за малко известна археологическа находка от около 10 хиляди години преди Хр.

# 343
  • Varna
ХАДИЛЧЕ Hug
Хич ме няма със тая най-древна история и археология, защото не ми е била много интересна и малко съм чела.
Знам, че мегалитите във Тиахуанако са на 15 000 години и бях чела нещо, че и във Турция са открити мегалити на приблизително същите години но малко по късни. Така, че това от мене. Чакам тези които знаят повече, да ми попълнят знанията.

# 344
  • сред маслини и портокалов цвят
Астарта, мила, да ти е живо и здраво слънчицето! Много щастие и късмет му пожелавам! И най-прекрасното и незабравимо детство! Hug
Извини ме за закъснението, но не съм много адекватна тия дни. Hug

Общи условия

Активация на акаунт