Балони летят към небето,Февруарче ще празнува за първи път деня на детето (9)

• 23 621
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Леле от колко дни е тая тема съвсем съм окъсняла със записа ooooh!
 Гледам Варненките се броите, а Бургазлийки ще се издадът ли кои бяха, че смятам да ви идвам на гости лятото? Всъщност има ли още някой , който мисли да ходи на фестивала в Бургас през Август?

# 166
Ха добро утро  wavey

Не съм чела много, защото последните дни...сме се кърмили  Sad ама нон стоп, ефект никакъв. Ама с грам не ми се увеличи пуста лактация. Пия и ям какво ли не, качих 2 кила даже...чак си купих Сминдух таблетки, но не... Cry Сдухвах се, сдухвах се и най-накрая педи каза да дохранвам или да заместя едно хранене и аз избрах да заместя. Та стигнах само до поста на Бобишана с четенето и гледам не съм само аз. Оплаквах се аз, че бебето ми ревливо, а то милото било гладно цели 3 месеца  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 ЕБАСИ....пффф

Сори мацки за оплакването рано сутрин, ама...реших, че вие най-добре ще ме разберете. Майка ми и тя не е фен на АМ и сега малко ми се струва, че с половин уста ми говори, ама аз...какво да направя...пия чайове, таблетки, ям какво ли не, кърмих я през час-два...и НИ-ЩО...

# 167
ДУ!  bouquet
Гуш на всички притеснени  Sad
Радина се разболя  Cry Цяла нощ не е спала заради запушен нос и така се поти Tired Дано оздравее бързо...
БЛАГОДАРЯ за отговорите, много ми тежи това пиене на течности, но няма как... Confused
Хубав ден   bouquet

# 168
  • Бургас
Добро утро !
Стиснете ми едно палче,че отивам на изпит.

# 169
Добро утро
Съни успех на изпита  Hug
Teddy* не се тормози изобщо, нацелувай детенце от нас с Преслав Hug Hug
margarete дано каката оздравява бързичко  Hug
Аз да се оплача че вдигнахме температура от ваксините та сега сме кисели Tired

# 170
# 171
mii и ние сме с температура от 3 през ноща,но не издаржах и сега му дадох панадол  smile3518пусти ваксини сега съжалявам,че я сложих да ми се мъчи детенцето #Cussing out ама хванали сме се на хорото ще го играем Rolling Eyes
Мамите с прблемно кърмене,да се стягат и без сълзи Naughty Правите най-доброто за децата си ,пък не е края на света ако им давате АМ! Аз не си го слагам на сърце,днешните АМ не са никак лоши,моето дете вече месец е само на такова и се чувства чудесно!
Да минават по бързо тези 3 дни,че ми е мн притеснено след тая  ваксиция

# 172
miki_4akarova и аз дадох Панадол към 6,30 и ми се струва че поспадна температурата, сега си играе доволен. Да минават наистина тези 3 дни че ще се побъркам #Crazy

# 173
miki_4akarova и аз дадох Панадол към 6,30 и ми се струва че поспадна температурата, сега си играе доволен. Да минават наистина тези 3 дни че ще се побъркам #Crazy
Абе и Явор се заиграва и се смее ама го виждам,че не му е добре!
Много ми е мъчно,пък и панадола още не му е подеиствал та за около час я дигна с две единици сега е 37,7 Rolling Eyes

# 174
ДУ!
Кафенцето и момченцето:

Успокоих се от снощните вълнени!Едвам заспах!Толкова да ми е било гаднярско...Тази сутрин обаче,малкият господин се събуди 6.30ч за манджа,което ме навежда на мисълта,че все пак не е бил толкова глаен,защото иначе щеше да се събуди много по-рано и да нададе вой!Наяде се до пръц и доволен и щастлив се заигра в кревачто си!Идилия!Ще видим довечера как ще се оправяме!
[color=orange]Като стартирах кърменето си доцеждах кърма,която замразявах(по препоръка на акушерката ми) и сега имам крма в изобилие,но замразена.Можете ли да ме светнете как се действа с нея?Знам само ,че трябва да се темперира на стайна температура,ама не знам дали има други процедури и какви.[/color]
Някой за Борисовата?
П.С.По повод на ваксините-моята док ми каза,след всяка ваксинация да му давам Панадол,без значение дали е вдигнал температура и към момента не съм имала никакви проблеми.Само вчера забравих да му сложа малко риванолч1е и сигурно ще му се подуе крачето,ама акъл...

# 175
Добро утро, дами!  bouquet
ТедиHug
За адаптираното мляко не се притеснявайте толкова. В крайна сметка, кое е по-важно от едно здраво и щастливо бебе? baby_neutral
Марги, да се оправя Радина! Peace
Адашче, успех на изпита! Flowers Four Leaf Clover
mii, Мики, дано отзвучи бързо ефекта от ваксините. Praynig
Бобиш, добре е кърмата да се остави от предния ден на стайна температура и да се стопли на водна баня непосредствено преди хранене. Wink
Слънчев ден се очертава, добре да го оползотворите!

# 176
Бобиш и моята педиатърка ми казва същото и аз давам винаги,ама тоя път йок не подеистава този номер Cry
Явно просто двете ваксини в комбинация им идват повече на дечицата Cry
Вече обмислям вариант ако до час не спадне да му сложа оцетени чорапи

# 177
  • София
ДУ!  Grinning

Балеринке, дано бързо оздравее сина ти!  Hug
Teddy*, Бобиш и всички които дохранвате с АМ - не се чувствайте виновни, и на АМ децата израстват умни и красиви. След някоя и друга година ще ви се струва смешно защо сте си го слагали толкова на сърце. Все пак най-важното е децата ни да се сити, спокойни и здрави!  Hug
Мики, Мии, няма лошо че сте дали панадол - хем е понижава Т, хем е обезболяващо.
Аз над 37,5 следя много внимателно и ако е вечер давам, ако е сутрин с такава Т чакам евентуално да се вдигне до 38 и тогава давам. Мики, много майки казват, че Панадол не действа на децата им, а Нурофен действал. Моите се повлияват добре от Панадол - до половин час Т е спаднала в нормални граници.  Peace
Също така навремето се бях подготвила за евентуално много висока Т да слагам Ефералган свещички, но така и си останаха неизползвани, та не мога да кажа дали са ефективни. Става оцетени чорапки, мокра кърпа на челцето, детето да не е много облечено и завито. Също така може и ваничка с малко по-хладка вода.

Рали, бързо оздравяване и на теб, Борис също е така - лекарката каза, че цялото му гърло е в афти, кашля със суха кашлица и има хрема. Изписа му Тантум Верде и Проспан. Лошото е, че пак го е метнал на брат си и малкия пак е с много хрема. Ако чуете, че някоя майка се е гътнала от мъка - аз съм.  Mr. Green

SuNnY SkY, стиснати палци и от мен!  Hug
Марги, дано Радина оздравее бързо!  Hug
Коте, подредени ли са гардеробите вече?  Laughing

Чакам Макс да се събуди и изчезваме.

# 178
Коте, подредени ли са гардеробите вече?  Laughing
Ахам...чудо на чудесата! Joy
Да се оправят двете ти съкровища, че това твоето не е човешко. Flowers Four Leaf Clover

# 179
  • София
Браво на теб, Коте, как добре организираш домашните!  Mr. Green Laughing У нас е такава кочина в момента, ако мине ХЕИ ще ни запечата. Довечера ако имам време ще порина, ако не утре мъжо е почивка и ще се справим някак с две болни деца и чистене.

Моя белег от секциото много изсветля и посредата е започнал да избелява, пък е един тъничък и гладък. Златни му ръце на доФтора, ще трябва да го похваля в Белия списък!

Общи условия

Активация на акаунт