Балони летят към небето,Февруарче ще празнува за първи път деня на детето (9)

• 23 807
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
"Колко тежи?"  Joy прозвуча ми като месаря и човека от зеленчука. Първия ме пита колко тежи и прецени Бо на око, така... професионално, само 5 мин по-късно "краставичаря" се поинтересува Колко и е дължината? Joy
Още се смея - всеки с професионалните си проблеми Simple Smile

# 436
7.100кг (мамин шишко)Опитва се да гони Макси ,ама не става засега. Grinning

# 437
  • София
Не бе, не ми е професионално изкривяването, в друга сфера съм. Изглежда колкото Макс затова попитах.

П. П. Бобиш, да ти е жив и здрав, чудесен е!

# 438
 Joy Wink Пределно ми е ясно, че е затова. Пошегувах се просто заради тези двамата днес. Не се оправдавайте
 ooooh!Май ще се окаже, че мъжоТ е прав, че хич не ми бива чувството за хумор

# 439
Здравейте и от нас! Днес буквално ми се "взе тока". Следобед илизахме с Красьо и като се прибрахме такъв рев му дръпна от 5:30 до 7ч  Cry Никога досега не е плакал така. Нямаше видима причина поради която да реве, та реших да му измеря температурата и за да не го мъча му сложих термометъра под мишницата. Е, издържах само 5 мин (Ника, как издържаш по 10  Shocked) като с едната ръка притискам термометъра, а с другата дрънках с една дрънкалка  ooooh! Нямаше и температура и накрая го сложих в кенгуруто и готвих с него, докато татко му се прибере.
Мисля си, дали може да са го урочасали днеска? Две баби много му се радваха в едно барче: какъв бил мъничък, какъв бил хубав.... А като се прибрахме пред входа срещнах хазяйката и тя го взе, за да прибера аз количката в мазата. И го занесла в тях (живее два етажа под нас) да го види дъщеря й  #Crazy
Вие слагате ли нещо против уруки на мъниците? Аз знам за червено конче, но трябва ли нещо да го правя преди да му го сложа на ръката?

# 440
  • София
Радост, аз не вярвам в такива неща като уроки, но по настояване на кумата и тя лично им е вързала и на двамата. На Борис не го махнах кончето много дълго време от уважение към нея. Не знам да се прави нещо специално, поне тя не направи нищо, просто го върза.
За съжаление в болницата му го кръцнаха кончето на Макс заради абоката и сега просто си го пазя, но на ръката няма.
А на мен ми е чудно ти как и 5 минути си издържала щом е бил нервен, аз меря само в супер-спокойно състояние и тогава е по-лесно.

# 441
Бай дъ сийхич не си сама в борбата с мъШките  hahaha Пък Ника е пич, нема как да се е засегнала... Ся ша земе на мен да ми се засегне Laughing
Радост, не знам дали е точно уручасване, но някой хора бебетата определено не ги харесват  Naughty На Ради на скоро й свалих кончето Embarassed А Марто още си го пазя и не го показвам на никого, та не съм му връзвала (аз слагам и синьо мънисто, нали съм Куку Руку Embarassed)...

# 442
Ника, аз също не вярвам в такива работи, та затова и не съм му сложила нищо, но Красьо е много спокойно бебе и никога не реве, освен ако не е гладен. През другото време дори и да не е на кеф просто хленчи. А това днес си беше рев, че чак сълзи пусна и нищо не го успокояваше, дори любимата му въртяща играчка над леглото, а само аз като го гушна и трябва да вървя из стаята.
Обадих се на баба и тя ми каза да му измия очите под течаща вода. Успокои се, ама вече беше в кенгуруто. Май ще сложа утре един червен конец.

# 443
  • София
Ами сложи му, аз ще чакам среща с кумата да му върже ново, тя няма да пропусне.  Grinning
А по принцип аз имам навик като се прибера отвън да си мия лицето, независимо по колко пъти на ден влизам/излизам. Не се гримирам и не ме затруднява, иначе имам чувството, че прахта ми лепне по кожата. На Борис също му създадох този навик, Макс също го мия и по принцип е съвсем вярно, че ревящо дете се успокоява с вода - миене и пиене. Hug

Марги, няма за какво да се обиждам.   Crazy Няма да питам повече де, кофти се получи.

# 444
Еее сега ! Simple Smile

аз на количката имам закачено от баща ми едно малко синьо оче, уж не вярвам хич, ама не го и махам. Добре, че е по- навътре и не се вижда, че честно казано ме е срам Blush, но пък вероятно и да съществува урочасването така едва ли върши работа

Повече ми харесва един сребърен Сънчо - луничка, който баща ми направи да привлича погледа с тюркоаз и е закачен над кошарата. Само аз си знам, че уж действа против уроки... е сега и вие Simple Smile

# 445
И Зори вчера беше много нервна и плака. Аз пък мога да бая против уроки

# 446
Далче само влизам да ти кажа,че ако пазиш пълната окомплектовка на телефона(кутия,пликчета,инструкции) нямат право да ти отказват замяна по закон срока е 7 дни!!!Тъй че ако ти се разправя отивай в магазина и ако пак ти откажат кажи,че ще пуснеш жалба в защитат на потребителите.Аз понеже съм в този браш и много често ми се е случвало да заменям продук на клиент,единствената пролука на търговвеца е ако кутията на апарат е била опакована с целуфан,тогава може да ти откажат под предтекст,че не е запазен търговския вид на продукта Peace
Лека момичета

# 447
  • France-Bulgaria
Много се чудех дали да споделя това инфо с вас.
Тази статия доста ме притесни.

http://www.autistbg.com/?p=1&pname=5&page_id=5

# 448
  • София
Ефтелия, хубаво е, че споделяш това инфо.  Peace Аз също много често съм се замисляла дали има връзка точно тази ваксина със забавянето на говора на Борис - той започна да повтаря много рано и в един момент спря да развива речта.

# 449
  • offshore & overseas
Ама тази ваксина слага ли се по каса? Кога?

Не знам, според мен аутизмът си е неврологично заболяване, или психологично, хайде, но напоследък прекалено се спекулира за връзката му с храненето и замърсяването на околната среда. Поне щом тъй лесно се „прихваща“, би трябвало и лесно да се лекува, егати!

Е, какво пък -- в крайна сметка, апокалипсисът наближава, а преди него ще има нечувам бум от болести и агресия (това последното е опит за черен хумор Twisted Evil).

Бъдете сигурни, че повечето от нас в един момент ще се запитат дали поведението на децата им е в норма, защо да се тровим още отсега?!

В уроки не вярвам, ама гледам да изпълнявам разни магически ритуали и да разгонвам котките, дето искат да ми пресичат пътя... Халюша имаше червен конец до кръщенето си, на 2,5 месечна възраст. Люс няма и май няма и да има, щото вкъщи кОнци не се намират, или се намират някъде, където не може да се стигне...

Общи условия

Активация на акаунт