Балони летят към небето,Февруарче ще празнува за първи път деня на детето (9)

• 23 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Честит празник на малките и големи мушмороци! Да са ни живи и здрави, да растат щастливи, обичани и спокойни! Безоблачно детство!  bigdance2 Tada 1swing

МЕМО, чести рожден ден! Много здраве, щастие и успехи!

ПОНЯКОГА, честит празник на съпруга ти!Много да те обича и слуша!Да е жив и здрав!

Ние май нема да излезем днес. Като гледам какво е навън. Ще отпразнуваме в някой от следващите дни както си требе!

За цикъла - и при мен го няма. А ми се иска ве4е да идва и всичко да е то4но. Моя док ми каза да отида когато ми дойат два поредни цикъла, но не по рано от 6 месеца след секциото. Тва зна4и, 4е вси4ко е нормалитетно засега. А Мяу май преди беше споменала, че с Халюша дълго е нямала цикъл.

Айди, празнувайти!

# 661
Момичета-1 бързо въпросче-в БГ издават ли се някакви паспорти за бебетата-ние ще издадем задграничен паспорт,но след регистрацията в Общината издава ли се някакъв друг документ за самоличност?
мерси

# 662
А за зъбките, пилета шарени - на едно приятелско семейство момченцето първи му избиха два кучешки горе - втори вляво и втори  в дясно. Нали си представяте, че беше като вампирче Mr. Green

# 663
  • София
victorita, само акт за раждане имат бебоците, нищо друго.

# 664
  • София
Честит първи Първи юни на февруарчетата!

Честит рожден ден на Мемо! Да е жива и здрава, весела и засмяна и да дойде да ни разкаже повече за Матю!  Hug

Честит рожден ден на мъжОто на Понякога! Да я слуша!
Peace

Стефи, чудна торта, както винаги!  Hug Добре, че са празниците и месечинките, та да си угодите на сладко!  Crazy

Ника, хич не си се набутала за столчетата, виж, че ти влизат в употреба!  Peace

Еф, дано се закрепи дъщеричката ти и този кофти период отмине!  Hug

И аз нямам цикъл още, не се и натискам!  Naughty

Еееех, миналата година по това време някъде го направихме дяволчето ДидиHeart Eyes  Blush

# 665
Здравейте!  Hug

Няколко дни ме нямаше, и немога да вляза в час с писанките ви.... Crazy

Честит празник на дечицата ни, честит празник и на нас! Сега покрай тях и ние се чувстваме повече от деца...... Heart Eyes

Аз бях на гости на баба ми на Попово, а имаше и панаир. Та вчера, докато оправя къщата, прането, само бях отворила форума, но не можах да се добера до компютъра... Днес вече съм малко по- свободна.
Та за пътуването - и двете ми деца се държаха много културно, ядоха, спаха...., харчихме пари  Mr. Green , а мъж ми пуфтеше  Joy
За столчета си говорите, на Преско му купихме само седалка, а Ина е в кошче до 1 година, после една приятелка ми е обещала тяхното 9- 36, така че столчетата ми са уредени! Но да ви питам за шезлонга, нещо моята Ина не го одобрява, вашите деца стоят ли? Като я сложа и започва да хленчи и да си надига дупето, на дъга.... newsm78 не знам що така прави, не й харесва нещо?!?!
Да, и иска да сяда, да е права, Преско си спомням седна на около 6 месеца, а тя сега е хукнала рано, рано.... ooooh!
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора  #Crazy Кво напрайхтИ вИЙ, бре......

# 666
Мерси,Ника-че става сложно при нас с регистрирането  и издаването на документи-сега ще правя пълномощни на майка ми да го регистрира вместо нас,но освен задграничен паспорт не бях сигурна дали не се издават и др. документи...
А за зъбките, пилета шарени - на едно приятелско семейство момченцето първи му избиха два кучешки горе - втори вляво и втори  в дясно. Нали си представяте, че беше като вампирче Mr. Green
hahaha

# 667
  • България/Германия
Честит празник на нашите съкровища! Да са ни живи и здрави и да растат умни и щастливи деца!

Честит рожден ден на Мемория!

Ох, мразя ги тези зъби! Дано да избиват най-накрая, преди да съм се побъркала окончателно (не че е необходимо много  Confused )

# 668
  • София
Пина, и Макс не обича някъде просто да лежи и някакви глупави играчки да му се веят на главата.
Той е делови човек - като ще спя - сложете ме да спя и изчезвайте. Като ще ме занимавате,  правете го като хората - гушнете ме прав и ми се радвайте.

flowerofdreams, "да избиват най-накрая" ще е някъде около 2,5-3г.  Crazy Дотогава все нещо избива.  Mr. Green

# 669
МОМИЧЕТАААА,СЕГА ЧАК ЗАБЕЛЯЗАХ -ЩЕ СИ ИМАМЕ ДВЕ ЗЪБЧЕТА  НА ДОЛНИЯ ВЕНЕЦ.НЕ СЪМ ГИ ВИДЯЛА ЗАЩОТО СА МНОГО В СТРАНИ  newsm78 И СЕ ВИЖДАТ ОТПРЕД НА ВЕНЕЦА А НЕ ОТГОРЕ,КЪДЕТО ОЧАКВАХ.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СА КУЧЕШКИТЕ?  newsm78

# 670
  Юхуу,какво приказваш,те още на са изяли тая торта и питам следващия повод кога е  hahaha ама то и на мен ми е кеф де,да ги правя тия торти
Ефи дано се подредят нещата с каката  Praynig
 И на Ели от доста време горе в ляво и се появи нещо,не мога да определя дали е зъбче (щото не изглежда така) но определено е кост,уффф и аз как го обясних  Crazy та мисълта ми беше,че татко й казваше,че ако изникне там първо и после и второто от другата страна ще е като вампирче  Joy мен шега ми се струваше,но явно има и такива случай
Пина и а Ели хич не й харесва шезлонга,гърчи се въре като червейче  Joy

# 671
Моето дете реши днес да е много послушно,направо не мога да я позная Simple Smile Първо събуди се в 6 часа,хапна и спахме до 9,поиграхме малко,сега михме дупе и я оставих в леглото да оправя легена и докато се върна тя заспала.Като изключим факта,че в 12 трябва да яде,браво на нея.Но като огладнее ще се събуди.
Свеки ме ядоса-звънна да ни чуе,а не честити празника на малката и накрая като се изцепи да цункам Сиянчето,а така мразя да и викат така Close за капак и това отвратително време,не може да излезем да и купя подарък.

Мемо честит рожден ден!Да си жива и здрава и да запазиш колкото се може по-дълго детското в себе си!
Понякога да ти е жив и здрав рожденника!
Стефи страхотна торта!Браво на теб!
Шомире честити зъбчета!Дано не ви мъчат много!Как растат тези деца бързо,вече и зъбчета имаме Simple Smile

# 672
  • София
Еее, Стефи, ми дано да е зъбче, че нали знаеш - торта за първото зъбче!  hahaha

Днес определено няма да се излиза. Ама на нашата Диди ѝ е все тая - стига да я забавлявам!  Mr. Green

# 673
  • София
Някой по-напред беше питал за подсечено - Бочко и Судокрем. Бочкото за нула време оправи зачервеното вратле. А благодарение на Судокрема не се подсече в болницата.

# 674

Честит първи юни на всички наши дечица и на всяка от нас,запазила детето някъде вътре в себе си!  

Не забравяйте безгрижието,естествеността  и непринудеността си!
Не губете и своята вяра,че мечтите се сбъдват,и че светът е едно прекрасно място!
Отворете очи за добрината и всичко красиво тук и сега,за да можете да го покажете на дечицата си!
Аз отивам да купувам сладолед и балони,да рисувам,да пея,да танцувам,да направя този ден много,много усмихнат и слънчев,въпреки че навън вали ужасно!
Обичам ви,пораснали и непораснали все още дечица!

Общи условия

Активация на акаунт