Балони летят към небето,Февруарче ще празнува за първи път деня на детето (9)

• 23 602
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • York
Велв, мерси Simple Smile
Предполагам, че отдавна няма да има места, а и търся нещо малко по далечно от стадиона, че ще сме с детенце и детегледачи, коит трябва да поспят все пак  Laughing

# 646
  • France-Bulgaria
Силвъри- Браво,пак си си показала майсторлъка. Peace  Hug
Велв- Аз на Беб му слагам възглавничка от как се е родил/но тя  е много тънка/
За столче за кола ти препоръчвам според джоба разбира се.- Бритакс,.Рьомер,Макси Кози Тоби,Конкорд.
Другите столчета,които ги предлагат по търговските мрежи не ги признавам  Blush Каката е с конкорд тримакс- позлва го вече 3-та година.Дават го 9-36кг.Доволна съм.
А бебсън е с макси кози кабрио.След някой друг месец,мисля да заменя с тоби.
Мемо- Честити Рожден Ден   bouquet

# 647
ponqkoga  ето едно приатно хотелче в кв. Лозенец,близо ви е горе-долу бихте могли да идете до стадиона пеша
http://www.hotels-harmony.com/h1/contact.html
Честит празник на всики,жалко,че ще си отвисим в къщи

# 648
  • София
Велви, възглавница получи Борис чак към 2 годинки май. То си личи когато са готови - лягат в/у завивката и си я правят на възглавница.  Laughing

За столче трябва да си прецениш коя група искаш.
9-18 кг. го дават от 6 месеца, когато детето може да сяда. Имат леко полягаща позиция. Борис в момента е с такова, почти му е умаляло, значи до 4 годинки някъде се ползва /главата не трябва да стърчи над облегалката/.
9-36 кг. го дават от 6 месеца до 12г. Значи първо столчето е с колани, когато детето стане 15 кг. коланите се демонтират и детето започва да се закопчава с колана на колата. Накрая се разделя на две части - облегалката се маха и остава само седалката под дупето, която служи само за да повдигне детето за да не му минава колана баш през вратлето.

Аз на големия сега поръчах на Cybex, четох добри отзиви за тях, пък и ми излезна изгодно.

# 649
Ха честит празник на всички бебчовци!
Честит празник и на всички с повод и без повод!  Hug
Аз имам питане: Възможно ли е първо да никне горно зъбче, че от 2 дни моето детенце се криви и пищи жестоко, а като й дам да захапе (брадичката си примерно..) натиска с горния венец..като си лапа юмручето пак там търка...венците й са бели, но повече е горния  newsm78 ...Какво да я правя направо не знам, дере се ужасно.....

# 650
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЦА.
при нас е облачно ,но не вали и излизаме .лек ден на всички

# 651
eftelya  bouquet
Никич,
  bouquet А кое е за нас - от 9 до18 или до 36 newsm78 Дамянчо вече се напъва да сяда и редовно се намества в мен, но пък кошницата за кола все още му става Mr. Green
Изрично да кажа, че не го насилвам за сядането Mr. Green Та може ли директно от 9 до 36?

# 652
  • До Балкана
Честит празник днес на всички!!!

# 653
Честит празник на милите ни дечица  Hug!

# 654
Честит рожден ден на Мемо! Да си жива и здрава и все така усмихната!  bouquet

# 655
  • София
Велви, аз ако имах толкоз акъл навремето, щях да купя 9-36.  bowuu Сега си направих двойна набутвация - веднъж 9-18, което му умалява, и сега 15-36 което ще му е последно, можеше спокойно едното да си го спестя.  Mr. Green
За кошницата за кола пак важи правилото да не се подава главата от облегалката. Нашата е доста по-голяма от масово предлаганите, затова ще возя Макс в нея докато може, а после ще минава в старото столче 9-18 на брат си.
Борис го сложих в стола на 6 месеца, нямаше никакви проблеми.

Иначе не е притеснително, че Дамян се напъва да сяда, даже бих казала, че е задължително вече да се опитват децата ни, да тренират. Макс също постоянно се опитва да седне, тренирам го и много му се кефя. Също така много обича да "стъпва" на краката си и въобще да стои прав.

# 656
Никич не се кахъри,ако беше взела 9-36кг,сега пак трябваше да купуваш друго столче за Бо  Simple Smile а така ще ползва на батко си
Понякога,честит ти рожденник-много да се обича и глези и ти него също  Simple Smile.
Мисмол мисля,че може и горно зъбче да избие първо
Цикъл и аз няма,ма не се и натискам за сега  Mr. Green

# 657
Ника,
Значи сега се засилвам да търся я в май тойса, я из ЮК Hug А за шуглявенето - кеф голям е Heart Eyes Mr. Green Абе, давай ако не за Февруари 2011, поне за Март/Април да се класираме Mr. Green Hug Joy

# 658
  • София
Да, за зъбите - Мисмол, по книгите има описан някакъв определен ред, ама на тази възраст масово децата не четат, та да го спазват!  Crazy Съвсем възможно е да избие горен, дори кучешки и т.н.  Hug Аз съм мазала с разни гелчета от които файда не видях кой знае каква, но като цяло той много спокойно ги изкарваше зъбите, не е имало драми.
Силвъри, не се ядосвам за такива неща, знаете ме.  Laughing  Hug Те да са живи и здрави калпазаните, всичко друго е бели кахъри.

Цикъл си имам, редовен при това. Много съм доволна от факта, че хубаво искаме 3 деца, ама не точно сега.  Mr. Green

# 659
  • София
Велви,
Нашето столче е такова http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/toddler/priori-xp.
Аз противно на Ника смятам, че е по-добре да вземеш 2 столчета - 9-18 и съответно следващото до 36 кг.  Когато аз избирах за каката столчето, се оказа, че тия, дето са 9-36 кг нямат достатъчно полегнала позоция, което респективно много ще натовари кръста на бебче. А и имай предвид, че те в началото седят за по 10-ина минути, после се килват на една страна. Понеже тогава се бях зарекла, че пари за столче за кола няма да жаля (и сега споделям същото мнение) и я слагах във всякакви марки столчета, не съм гледала цена, само удобството и комфорта. Макси Кози ми се сториха най-добри. А и имаше доста по-скъпи от тях. Според мъжа ми, на клипчетата от краш тестове се дъжали най-адекватно (каквото и да значи това, аз нямах сили да ги гледам, въпреки че бяха с манекени). И все пак - понеже бебешките вратлета са много крехки, моя съвет е да транспортираш Дамян колкото се може по-дълго в кошницата за кола с гръб към движението  Hug
Понякога, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и много дълги години да му доставяш удоволствието да те обожава Wink
Мемо, честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти желая - много здраве, късмет и всичките ти мечти да се сбъднат!  bouquet
За цикъл - няма и помен. Верно е, че кърмя, но аз не се и натискам да ми идва. Предишния път ми дойде на 4-ия месец, което доведе до рязкото намаление на кърмата ми, та сега ич и не бързам. bowuu
Мисмолче, всеки зъб може да избие първо.  На Софи, а и на Калина прекрасно действа Калгела - струва около 6 лв, ако искаш опитай. Мажеш като мазажираш, с лидокаин е и много бързо успокоява. Аз съм си мазала растящ мъдрец, наистина има облекчение.

Общи условия

Активация на акаунт