Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 796
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 260
Нищо не стана! Joy Сашка:Тука се случват такива неща, които въобщее...Тука се случват такива неща, които въобщее... Тя нищо не можа да измисли...

Тя си глътна граматиката, явно е най-впечатлена от интрижките на ББ, току виж се залиби с този левент  Wink

# 1 261
  • somewhere over the rainbow
Ники: "Ицо е леко изнервен" Crazy Аз нервност не видях, нито в Ицо, нито в Корни.
Евала на хората, които успяват да запазят такива отношения след развода. Аз не бих могла.

# 1 262
  • София

Сашка ми е супер смешна
[/quote]
Сашка по-скоро е супер тъпа отколкото супер смешна.
Направо не и издържам нервните изблици и несвързаните й и недовършени изречения. Sick

# 1 263
Те даже му се зарадваха, внесе свежест в летаргията им...

# 1 264
А тоя какво спомена дело за бащинство за Деси, защото Корнелия не се е била развела ли с него, когато детето се е родило или има друга афера  Rolling Eyes

Ама тия вярно ще заспят докато се наканят да го вкарат

И на мен не ми стана ясно за кво бащинство иде реч ???
Да не са си я менкали , та после да си оспорват кой аджеба е таткото ???

# 1 265
Eййй, големи напъни да изровят някакви скелети от килера Joy Човекът си го рече - бяхме се разделили, като се събраха, ама не... Зоооооор голям да ги изкарат прелюбодейци.

А Тончото и Калинка Sick

Възмутих се и от Колеви - Цонев голям двуличник. Как само му пригласяше на ТонЮ.
ДиД и Павлин най-нормално реагираха - изправиха се и директно в очите им казаха, че не одобряват.

# 1 266
  • София
А тоя какво спомена дело за бащинство за Деси, защото Корнелия не се е била развела ли с него, когато детето се е родило или има друга афера  Rolling Eyes

Ако детето се роди до 300 дни след развода се счита, че биологичен негов баща е първия съпруг (т.е. детето е било заченато по време на брака)

# 1 267
Цитат
Да попитам,че не чух-какъв му е случая на тоя,че да иска да влезе?
и аз не чух, но според мен те са го поканили. Тъкмо ще му смъкнат самодоволната усмивчица от лицето.   На Нептун Grinning

Да ,ама не! Още повече се нахили Ицето, защото няма какво да крие човека и всичко си е точно при тях.
Много им се кефя на Трифонови!

# 1 268
  • somewhere over the rainbow
Възможно е, Корн да е забременяла, когато са били разделени с Петър, но не официално разведени. Тогава детето по закон е негово и истинският татко трябва да заведе дело за бащинство. Вероятно формално, в техния случай Peace

# 1 269
  • София

Най-вероятно Корнелия и Петър не са имали развод , когато се е родила Деси.В такъв случай Деси носи неговите имена.В такъв случай се водят дела за бащинство.

П.П. и на мен Петър ми е по-симпатичен от Ицо , а и е много сдържан , поне за сега.

# 1 270
  • София
В понеделник Генчеви са аут - подкрепата им куца. Като гледам при Трифонови интрига няма, в добри отношения са хората.

# 1 271
  • Столицата на "Второто българско царство"
Цитат

Пиши го и по другите форуми да го видят всички. Тук поне не е толкова дълга ръката на ББ,че да трие теми  Mr. Green

Не се сетих за друг подобен форум .За съжаление малко са тези форуми,където наистина свободно да си изразиш мнението!!!!
Тук поне няма шуробаджанащина!!!

# 1 272
  • София
Възмутих се и от Колеви - Цонев голям двуличник. Как само му пригласяше на ТонЮ.
ДиД и Павлин най-нормално реагираха - изправиха се и директно в очите им казаха, че не одобряват.
Аз се възмутих от всички.
 А поведението на Павлин и адвоката не е продиктувано от директността и искренността, а от злобата и завистта.

# 1 273
Аз не виждам Петър каква интрига ще направи като всичко е ясно Thinking

# 1 274
Аз се възмутих от всички.
 А поведението на Павлин и адвоката не е продиктувано от директността и искренността, а от злобата и завистта.

Дори да се нарече злоба и завист не бих ги упрекнала хората!
На Павлин си му изкараха всички кирливи ризи, а вижда и побутването за другите семейства, нормално е да се сърди.

Общи условия

Активация на акаунт