Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 657
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 455
Цура каза че е виждалаа Калина ,но не е знаела че тя е любовницата.Чак в къщата разбрала.

# 1 456
А защо се е разбесняла Калина?

# 1 457
ББ вика Цанка в изповедалнята 
Аея,не знам просто чух като и каза да се успокои малко,а и Карла нещо викаше на Тони да млъкне..

# 1 458
Звучи много логично, само че от къде го знае Павлин?

Предполагам Петър му е казал, че са му са се обадили в последния момент и защо

Цурата каза, че не е била виждала досега Калина, но предполагала  Shocked После се оплете,че я виждала, но не знаела коя е  Mr. Green Пълни лъжи

ББ извика Цанка в изповедалнята. Павлин иска да им доведат децата,защото не искали да гледат повече циркове  Peace

# 1 459
Аея,не знам просто чух като и каза да се успокои малко,а и Карла нещо викаше на Тони да млъкне..
а тя каза-след малко  Joy
и още май не е отишла

# 1 460
Аз имам подозрения, че след влизането на Калина, Ицето се е почувствал пренебрегнат и си е поръчал и той външна подкрепа в лицето на бившия на Корнелия от ББ. Иначе не си обяснявам първоначалната им реакция и в следващия момент се усетили, че трябва да се направят на ощипани и да искат да излизат. Няма логика в последователността на действията и реакциите им.
А и как този човек се е съгласил на участие без да бъде поканен от тях двамата. Не ми изглежда на такъв за някой лев да навлиза толкова публично в пространството на едно семейство. При все, че тях с Корнелия нито деца ги свързват, нито нищо. Един гол подпис само и някоя и друга година съжителство.
Не мисля, че и Калина е влязла без съгласието на ЦиА.
Сега като се замисля - и Елеонора не беше много изненадана от появата на Ники  Thinking
Че всичко е цирк вътре-така е. Но е с абсолютното съгласие на съквартирантите. Само тези, които са отказали, не са им вкарали външен човек. А тези, които са готови на всичко за парите, са се превърнали в подлоги.

# 1 461
Цанка обяснява на Диана за процедурите. Можела да и даде телефона. Бил много добър екип, страшни специалисти и работели с най-добрите материали.Цура голям разбирач стана.

Ицо и Корни точно за новите говорят. По-точно за Петър. Не са знаели, че ще влиза.Сигурация! Peace

# 1 462
и още май не е отишла
Да,обяснява се още  Laughing

# 1 463
  • София
Нептун е ядосан на ББ. Лежат прегърнати и си говорят с Корни в тъмното. Ядосани са че децата ги няма заради интригите на ББ с любовниците

# 1 464
ББ не вкарва децата на Генчеви, защото има любовница вътре/на баща им/. И Ицо недоволства, че е трябвало деси да вкарат, какво като са решили да влиза калина и съответно Не децата на Тони. Прав е! Ядосва се на игричките на ББ!

# 1 465
Ицо обяснява на Корни за ББ ,че били долни педерасчета, дето нищо не са успели да изровят за 2,5 месеца и сега са изкарали за 2-3 хил "тоя" от сервиза. Вчера са го привикали Ицо в изповедалнята и ББ му е казал,че бил разочарован от него. Корни е бясна,че всичко е за сметка на децата. Негодуват,че са направили процедури на Цура за 1000 лв

# 1 466
Ицо се облегнал на някаква рамка и ББ му казал че бил разочарован от него./това снощи/Ицо казва на Корнелия,че тия п....си 2 месеца не са открили нищо за тях и затова са намерили бившия на К. платили са му и са го вкарали вътре.
Dream Team писали сме едновременно  Hug

# 1 467
и още май не е отишла
Да,обяснява се още  Laughing

вдигна и се самочувствието много...и на ББ се опъна  hahaha
Ицката се ядосва,че не са довели Деси

# 1 468
Аз го разбарх не точно като негодувание. Един вид Корни чисти, домакинства, изкарват ги черни, не им вкарват детето, а на ония чак процедури.

Joyмай всички гледаме и пишем едно и също. Joy Joy Joy

# 1 469
Тя май нещо не възнемрява да влиза.Сега прави мимики,за да се такова ботокса  Blush Blush да отиде на всички страни,а не да остане на топчета  Crazy
герка,  Joy

Общи условия

Активация на акаунт