Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 978
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 795
Една бавачка видяха и им избоде очите,а детската градина не се вижда...
Знам че не мога да променя нечие мнение,но поне да се гледа от повече гледни точки,а не да плюем само където ни е изгодно Peace

Е как да не ни избодЕ очите, след като щом разбраха за смяната на бюджетите първото за което се притесниха беше, че няма да имат пари за бавачка...  ooooh!

# 796
Съгласна съм с птица.
 И смятам, че именно това са причините темата да пооредее в последния месец. Изкуство е да умееш да спориш и да общуваш въобще , с непознати хора е още по-трудно.

# 797
  • Варна/Лондон
На мен ми е интересно,защо едните затова,че ги хранят останалите съквартиранти,трябвало един вид да си отработят храната,а за детегледачката на ДиД без проблем се отпуснаха пари и то без никакви условия,а иначе като са вън хората както са си решили така да си гледат детето...с гледачка или без ,проблемът си е техен.
Ми на съквартирантите им омръзна те да им дондуркат детето/ преди бавачката/, та за това отпуснаха пари.

# 798
Не затова, а защото са добрички "бедните" Simple Smile Със щедри сърца. Богатите са пресметливи. Те затова са и богати, де, но все пак пресмятането какво точно са дали и какво получили в замяна, особено от някои, беше доста грозно.

# 799
  • Варна/Лондон
Птица, така е, беше ирония поста ми... Laughing Веднага си спомниха, че Добрин ги черпил и им е купувал храна. Май само Качанови ги обхвана амнезията тогава...

# 800
Птица, така е, беше ирония поста ми... Laughing Веднага си спомниха, че Добрин ги черпил и им е купувал храна. Май само Качанови ги обхвана амнезията тогава...
Не, не ги обхвана. Гледах внимателно днес пак. Давид много ясно каза, че за храна дават, но не смята, че е редно да дават за гледачка. И това си го говореше само с Нора, не е правил сцени.

# 801
Абе те може да са си спомнили,ама не те решиха да дават пари за бавачка,по-скоро им наредиха да вадят и да дават парите.

# 802
  • Варна/Лондон
Не, не ги обхвана. Гледах внимателно днес пак. Давид много ясно каза, че за храна дават, но не смята, че е редно да дават за гледачка. И това си го говореше само с Нора, не е правил сцени.

Има ли значение за какво ще дадеш от парите си, ако си благодарен на някой, че те е хранил? Аз също съм виждала Добрин да го е канил Давид на масата си/ той се възползва и заделя и за спящата Нора/, но това не му попречи да даде само за обща храна от която и той ще яде, нали?  Давид и принципи- въобще не ми се връзват двете думи когато се отнася за него.

# 803
Давид е жесток, всички са много смешни на фотосесията hahaha.Цончо много му разбира.

# 804
  • Sofia
Тази вечер тренират за Плейбой  Joy Joy Joy

# 805
Колкото повече дават Сашка,
толкова повече ми става адски
неприятна.
Ако тази седмица не ги изгонят
ще ме  е яд.

# 806
Видяхте ли Давид какъв е гей Laughing

# 807
  • Варна/Лондон
Кой,Гейвид ли? Flutter Не може да бъде! Laughing

# 808
Сашка няма никакъв шанс заради Павлинчо. Абе защо му викат Паоло? Хич не му отива .

# 809
Верно най-смешен е той   Joy

Общи условия

Активация на акаунт