Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 60 057
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 75
Елеонора щяла да учи моден дизайн като излезе.
Много и се било отдавало и много ги разбирала нещата според нейните думи можела и да рисува........така говореше пред Цончо
Уф, като я гледам с кви демоде леопардови фолк-парцали се облича....

Аааа, как ще са демоде  Crazy
И КорнитУ се беше барнала в леопардово на последния лайф, явно ние нищо не разбираме от мода  Joy

[А това било според гугъл, съпругата на чичото на Елеонора  ooooh!

Не мога вечееее, ще се гътна. сега пък съпругата на чичото  Sick
Ние се майтапим, ама те така като я карат до финала вярно ще ни запознаят с цялата рода  #Crazy

# 76
  • София
Оле, майко! Каква е таз` тенденция, манекенките учат психология, излезлите от ББ учат моден дизайн и като цяло най-необразованите, дето са известни само с това, че са известни, най-много се пънат!  Crazy

# 77
  • София
Оле, майко! Каква е таз` тенденция, манекенките учат психология, излезлите от ББ учат моден дизайн и като цяло най-необразованите, дето са известни само с това, че са известни, най-много се пънат!  Crazy
Всеки има право да мечтае!А дали ще стане е друг въпрос!

# 78
А сигурни ли сте, че любовницата ще влиза в къщата.
Щото може да е само на лайфа.
Това пише като топ новина в сайта на ББ.

# 79
Ама тя любовницата ако ще влиза в шоуто, демек в къщата може и да останат Генчеви.

Peace

# 80
  • София
Ама тя любовницата ако ще влиза в шоуто, демек в къщата може и да останат Генчеви.

Peace
Е, то Генчев ако излезе, любовницата няма за какво да влиза!

# 81
Мариша, благодаря!   bouquet
Все си мисля, че ако довечера на лайфа
е любовницата на Антоний, ще оберат всички
негативи.
Цанка е толкова безлична, че даже не можеш
да я съжаляваш, докато може да се издразнят
на Антоний.
Имам усещането, че това ще е повече в
полза на Д и Е отколкото за А и Ц.
Но при всички положения е много
гаден номер за Цанка.
Пфууу!

# 82
По назад прочетох че любовницата на Антоний много приличала на Елеонора, та за това такъв интерес на Антоний към Е.
Та къде я видяхте любовницата? Искам и аз да я видя.....

# 83
  • Пловдив
По назад прочетох че любовницата на Антоний много приличала на Елеонора, та за това такъв интерес на Антоний към Е.
Вероятно в рекламите за лайфа са я показали.

# 84
  • Madrid
Момичета,а къде мога да гледам ЦИ от вчера?В сайта на Нова ли да търся?

# 85
  • София
Вероятно в рекламите за лайфа са я показали.
да, в рекламата за довечера. Най-изумителното е, че е младо момиче, на около 20. Дори клипче са и направили, но досега на никой, който е участвал само в студиото не са правили, та не знам, може и да влезе.

# 86
Започвам да си мисля,че от всички злини в къщата ,тази на Весо и Ели е най-малката.Поне след снощната ЦИ,си мисля,че имат и чувства и връзка ..всъщност изглеждаха съвсем нормални,като изключим побоя.
За тази вечер си мисля,че тази любовница я вкарват съвсем тенденциозно точно сега.Това си е  сериозно рамо за Качанови.Сценаристите знаят за нея от началото и можеше да си спретнат цяла сага с нея,но НЕ.Ще я ползват точно във вечерта на елиминациите-колко прозрачно.

# 87
  • София
E, какво рамо за Качанови е любовницата? По-скоро е в техен ущърб. Ако приемем, че пращането на СМС-и има значение за елиминациите, то хората по-скоро ще оставят Антоний, за да гледат сеир с любовницата! По тази логика качанови са аут.

# 88
аз пък се чудя,защо не поканят и истинския любовник на Елеонора довечера....и да видим....кой кого  Joy
е тогава ще е интересно

# 89
аз пък се чудя,защо не поканят и истинския любовник на Елеонора довечера....и да видим....кой кого  Joy

smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт