Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 208
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Евала на Калинка.Как го научи този сценарий, че и добре го изигра: сълзи, драми.....ВИТИЗ newsm78

# 361
  • София
Давидко му изчезна усмивката доволна съм не ги понасях  Peace

# 362
  • София
Евала на Калинка.Как го научи този сценарий, че и добре го изигра: сълзи, драми.....ВИТИЗ newsm78
Абе четеше го някъде според мен. Ауто кю.

# 363
Oще когато разбрах, че Качанови и Генчеви са на номинации, си помислих, че ето сега Качанови излизат. Просто те се изчерпаха. Нямаше каква друга интрига да завърти ББ около тях. Докато около Антоний има. Ето сега, Калинка ще влиза ..
И на мен ми направи впечатление, че е почти копие на Цура. Хареса ми и как говореше. Разбирам я в известна степен... та ми стана симпатична на първо четене.

Надявам се да не й е сестра или братовчедка, че от ББ всичко може да се очаква  Mr. Green

# 364
# 365
  • На погрешната планета
Чудя се, че има само една страница изписана, а то имало нова тема ooooh!. Много се радвам че излязоха Качанови Mr. Green

# 366
  • Абсурдистан
Калинка ще влиза ли?

# 367
  • Sofia
Oще когато разбрах, че Качанови и Генчеви са на номинации, си помислих, че ето сега Качанови излизат. Просто те се изчерпаха. Нямаше каква друга интрига да завърти ББ около тях. Докато около Антоний има. Ето сега, Калинка ще влиза ..
И на мен ми направи впечатление, че е почти копие на Цура. Хареса ми и как говореше. Разбирам я в известна степен... та ми стана симпатична на първо четене.

Надявам се да не й е сестра или братовчедка, че от ББ всичко може да се очаква  Mr. Green

На мен калина по гласа ми прилича на Ивайла.

# 368
  • София
Малеее, и каква станала тя тази вечер! Качанови са вън? Е, те, това ако не е прецакване - тъкмо им дадоха голям бюджет, и после ги изгониха! Ами, каръци са, това е!

# 369
Любовницата прилича на дъщеря на Цура-същият бурсук в лице Mr. Green Обаче текста, дето го чете 100% е писан от Божидара Бакалова, даже си мисля, че са репетирали заедно. Въпреки че са ми крайно антипатични Антоний и Цурка, все пак се радвам, че Качанките бяха разкарани Peace

# 370
# 371
  • София

А по физиономия - на Цанка Mr. Green

# 372

А по изказ на Божидара. hahaha

# 373
  • Кърджали
Никога не съм писала, то почти и не го гледам. Но пък надничах тук, за да се осведомявам  Laughing, то не че около мен не ме осведомяваха.
Ама не мога да не изкажа радостта си от изчезването на Давид и Елеонора. Отдавна беше време.Не че имам много наблюдения, ма за тия дажже не исках и да слушам.
За Антоний, помня че преди Цената на истината, си беше и харесван. Вярно, не мога да го аплодирам за изневерите му, но ако не беше Цената, май щеше да продължава да бъде харесван.Знам ли... За изневерите няма за говоря много, че ми се е случвало да бъда и от двете страни на медала, та.... запазвам мълчание.
Дали между тях има обич само те си знаят. И на мен мъжа ми ми казва че му идва да ми отреже главата, ма след това следва не шамар, а целувка. Виж, шамарите аз ги раздавам  Mr. Green (иначе съм мъничко и кротичко човече).
То реално  като се замисля, няма семейство дето да ми се иска да спечели. Може ли седмица преди финала да пратят всички на кино и наградата да отиде при... никой, ей така за разнообразие.

Елеонора много да се забавлява из клубовете, а Давид да си наглежда куфарите дали не са му пред вретата някой път... Whistling

# 374

А по изказ на Божидара. hahaha
а на мен на ромка

Общи условия

Активация на акаунт