Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 251
  • 1 618
  •   2
Отговори
# 420
  • София
Ама и тая КАлина, като го видя оня смотльо как произвежда слюнка по Елеонора, к'во се мисли за "другата жена"...
Тя е една от жените...
Ма много сме прости женките, честно, нямам идея на тоя как му връзват...

# 421
Не, бе...щото откри татко си и братята си, та затова...татковци и батковци им казах на чичковците Mr. Green
Викаш ще я закрилят във всякакви пози. Mr. Green

# 422
  • София
   Аз даже не можах да се зарадвам!Не гледах де,пуснах да видя изгонването само. Единствената ми реакция беше да изръкопляскам!

# 423
  • София
Що пък Трифонови да са победители???
Тренера ми изглежда скрит фаворит.
Може, но силно ме съмнява Колеви да са победители.
Тренера Колев ли е?

Аз мисля, че Трифонови, освен ако не ги подкрепи цялото Поморие, както направи Приморско ДВА пъти за Здравко и жена му, нямат такива големи шансове.

# 424
Аз пък се чудя детето което Тони искал от Калинка,дали вътре в къщата ще почнат да го правят Mr. Greenтя Цура съм сигурна ,че няма да е против....тъй де то кой мъж не го прави тва.... Joy

# 425
  • София
Не, бе...щото откри татко си и братята си, та затова...татковци и батковци им казах на чичковците Mr. Green
Викаш ще я закрилят във всякакви пози. Mr. Green
Нямам съмнение по въпроса.
Давидко да му мисли, че мама и бебето го чакат hahaha

# 426
  • София
Най-после Качанови са вън.Това е като сбъднат сън.

# 427
  • Ænima/Albuquerque
Аз пък се чудя детето което Тони искал от Калинка,дали вътре в къщата ще почнат да го правят Mr. Greenтя Цура съм сигурна ,че няма да е против....тъй де то кой мъж не го прави тва.... Joy

hahaha Joy

# 428
Ама и тая КАлина, като го видя оня смотльо как произвежда слюнка по Елеонора, к'во се мисли за "другата жена"...
Тя е една от жените...
Ма много сме прости женките, честно, нямам идея на тоя как му връзват...

А бе аз познавам и няколко мъже,
прости като този тип женки.
Тяхната позиция ме убива–
По-добре торта, която всички искат
и доста опитват, отколкото
лайно, дето само аз да си го гледам.
Цитирам дословно. Mr. Green

# 429
Може и една тройка да си спретнат hahaha

# 430
Всъщност 11 годишна присъда не дават за кражба или за нещо кокошкарско...
Това ми е сега въпросът на мен...

Карбовски не направи ли едно предаване за лекарка осъдена в Румъния за наркотици(май годините бяха толкова).Но да не гадаем ,че тез слухове направиха целия сезон тая година Confused

# 431
  • София
Калинка си е изпяла песента. Първо, вече е въз старичка за вкуса му, второ, човечецът, живял в сянката на мисовата си сестричка, сега доби популярност и ще стане мега желан...
Изобщо...тепърва ще пълни жълтите страници тоя човек съз саблудени тийнки, чиито изгубени души ще приютява в необятната си мъжествена мъдрсот...

# 432
Цитирам дословно. Mr. Green
smile3544 smile3544 smile3544

Ще рече човек, че Давид им е духовен водач на тези мъжове. Crazy

# 433
  • Ænima/Albuquerque

Ма Божеее...все едно Дейвид слушам!   smile3555 smile3555 smile3555

# 434
Може и една тройка да си спретнат hahaha
За тройка незнам,само се притеснявам Цура да не му изневери докато той прави бебето  Joy

Общи условия

Активация на акаунт