Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 710
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 410
Изрусеното Деси не е било с тампони в ушите, защото току що Корнелия ( а и преди това го е споменавала), че са й казали на детето преди влизането в Къщата, така че не е разбрала от ЦИ!

Напротив, Курнела каза, че се притеснява от Десито, която не го е знаела това. Повтори го няколко пъти.

Айде като качат записа си го пусни още един път и чуй - КорнелИЯ каза, че са й казали преди влизането в къщата!

# 1 411

Оня русенски крадлив църул пък е за затвора. Хем жена му ше си почине от него, хем няма да им се налага да си взимат ново жилище.., ама предвид факта, че и тя не цъфти с много акъл - смятам, че апартамент и кола са й прекалено голяма награда. Нека й дадат 5-10 000 лева и да си оди на село.

За кой цървул говориш? Тоз дето е вън  ли вече?  Mr. Green
Tоз с нелепата фамилия Чипев, не е ли от Русе?  Shocked

# 1 412
КОРНЕЛИЯ   се притеснява как ще възприеме ситуацията Деси навън! Абсолютно нормално! И аз бих се притеснявала за децата си. Ще се питат какво прави бившия на мама вътре?! КОРНЕЛИЯ   смята, че Деси ще има въпроси , а тя е далече, за да и отговори . Иначе не се притеснява от нищо и то се видя!

# 1 413
Изрусеното Деси не е било с тампони в ушите, защото току що Корнелия ( а и преди това го е споменавала), че са й казали на детето преди влизането в Къщата, така че не е разбрала от ЦИ!

Напротив, Курнела каза, че се притеснява от Десито, която не го е знаела това. Повтори го няколко пъти.

Айде като качат записа си го пусни още един път и чуй - КорнелИЯ каза, че са й казали преди влизането в къщата!

Да ,и аз го чух!  Peace

# 1 414
бе то е ясно , че едно 9 годишно дете /дори и изрусено Mr. Green/не е много,много в час , за какви филми става въпрос ?
Сагата е само на Николов-ци в главата hahaha

# 1 415
Деси на 9 години ли била ???Оле малеее и изрусена , ужас . ooooh! Shocked

# 1 416
Познаваш ли Стефанова? Айретен, кат разпраам, че туй семейство са некви селски пръчки - никой (почти) не ми вярва. Wink

# 1 417

hahaha Да бе ..майка й каза одеве на Отчаяаната !

# 1 418
Изрусена е заради състезанието!

# 1 419
  • Абсурдистан

Joy

# 1 420
Познаваш ли Стефанова? Айретен, кат разпраам, че туй семейство са некви селски пръчки - никой (почти) не ми вярва. Wink
Коя пък тази Стефанова ???И що да я познавам , не ти разбрах въпроса ??

# 1 421
'що с удивителен бе драга, на кого се караш?  Shocked

Коя пък тази Стефанова ???И що да я познавам , не ти разбрах въпроса ??
Стефанова не е ли мацата от Варна? Ти си от Варна - въпроса ми е логически издържан. Wink

# 1 422
Нали Деси танцува с едно негьрче и затова я изрусили за да са по- атрактивни.

# 1 423
За бога това пък кво значение има ??? ooooh!

# 1 424
Не , не я познавам .

Общи условия

Активация на акаунт