Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква ще бъде ролята на Джаред в началото на 6-ти сезон?
Защо Джаред отслабна толкова много? Не са ли го питали за причината?
Какви са мненията за отслабването на Джаред и какви са предположенията за причината му?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Каква ще бъде ролята на Джаред в началото на 6-ти сезон?
 - 
				Защо Джаред отслабна толкова много? Не са ли го питали за причината?
 - 
				Какви са мненията за отслабването на Джаред и какви са предположенията за причината му?
 - 
				Какво е обещанието на продуцентката на сериала "Свръхестествено" за предстоящия шести сезон?
 - 
				Какви са мненията на потребителите във форума за актьорите Джаред и Джеймс?

Сами е Градинар, защото тук преди много време, моя фейска милост беше единствената фенка на Сам (прелитаха разни други, но не се задържаха в темата, така че за тях не споменаваме) и аз си стоях сам-саминка, което е хубаво, широчко ми е около врата, ама ми е самотно. И по някое време усетих, че мога да си отмъкна някой от агитката на Дийн, да не ми е скучно сама, набелязах си жертва в лицето на Стич, сниших се като коте, което дебне плячката си и хоп! с няколко подходящи думи и снимки я придърпах при мен да копаем заедно градинката на фенството към Сам. Та оттам тръгна и Градинарят.  

...					
 Тренера изглежда умопомрачително с прилепнала червена фланелка, а Джаред е толкова сладко-рошав, че ми иде да го разроша още повече...

и Дийн разбира се  

че нещо не разбрах

, както винаги прекрасна .... 
) и просто не мога да не отбележа колко е невероятен Тренера, а Баш Градинаря 
 ......