Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 707
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 590
Сашка определено ми е много противна, като я гледам как харчи като невиждала.
Тя никога до сега не е виждала толкова пари за харчене и се уля. Егати лакомията, егати чудото.
Не мога да я съдя и аз ще съм така на нейно място...то, това й е за цял живот може би...  Confused

И аз не бих я съдила, работи за мизерна заплата, а сега има пари и харчи с кеф, какво толкова. Аз даже много й се радвах как заподскача с бюджета, като дете на коледа беше.  Laughing

Рзабира се! Парите са за вътре. Всички ходят на фризьор, тя в момента има средства, много ясно, че ще отиде момичето.

Мисля, че днес се постараха да разчистят пътя на Цончо към политическата кариера. Не могат да ме убедят, че няма връзка. Дано да е толкова честен колкото го изкараха.

# 1 591
  • Варна/Лондон
Сашка си харчи съвсем прилично за външната си красота. Виж, ако беше си накупила луканки и Бейлис пр., щях по да се притесня за ценносната й система.

# 1 592
  • София
Щом харчи по 10 000 хил. на месец, едва ли е проблем за него да си плати същата сума за глобата, ако откаже. Предполагам не само той има какво да крие- баща му е все в полезрението на мрдиите и едва ли биха му спестили неудобни въпроси за цялото му фемили. Аз и не тръпна от желание да му науча тайните, не ме кефи и без тях.
Кой е баща му и кво пишат за него?
Аз не знаех, че е известен. Mr. Green

# 1 593
  • София
Щом харчи по 10 000 хил. на месец, едва ли е проблем за него да си плати същата сума за глобата, ако откаже. Предполагам не само той има какво да крие- баща му е все в полезрението на мрдиите и едва ли биха му спестили неудобни въпроси за цялото му фемили. Аз и не тръпна от желание да му науча тайните, не ме кефи и без тях.
Кой е баща му и кво пишат за него?
Аз не знаех, че е известен. Mr. Green

Печално известен, дето се казва.
Смята се, че натопи бившата си любовница - шефката на Варненския административен съд Анелия Цветкова,
която хванаха с подкуп.
http://www.bgnet.info/index.php?option=com_content&task=view … 077&Itemid=37

# 1 594
  • София
Копни ми адреса, без да го слагаш като линк, защото излиза като вероятен спам и не мога да го отворя.

# 1 595
  • София
Поправих и сложих друг линк.

# 1 596

И аз не бих я съдила, работи за мизерна заплата, а сега има пари и харчи с кеф, какво толкова. Аз даже много й се радвах как заподскача с бюджета, като дете на коледа беше.  Laughing

Peace

Аз също бих се поглезила чисто по женски... сега съм притеснена финансово и ако имам пари - които не мога да усвоя дългосрочно - тя не може да ги занесе вкъщи - ще се поглезя - фризьор, козметик, маникюр, педикюр....

Точно!
Какво се възмущавате ,това е игра ,нито ги е откраднала ,нито ги е скрила .Бих си ги харчила и аз докато имам възможност.

# 1 597
  • София
Поправих и сложих друг линк.

О, Боже!!!
Любовницата му била най-личната хубавица на Варна едва ли не...

# 1 598
  • на пясъка при черупките от миди
Иначе стаията е доста интересна Simple Smile Все нещо е вярно. Ама тия наистина са доста съмителни. До сега изобщо не съм ги видяла да правят каквото и да е било. Сякаш не са в къщата.  Rolling Eyes

# 1 599
Значи бащата на Добри е нашумелия любовник на Цветкова Laughing, много се говореше по случея, но вече нищо.Жената изглежда добре, тук не е излязла хубаво.

# 1 600
Захир и КЛОНКА ето малко информация във форума на ББ за Добрин

http://www.bigbrother.bg/forum_replies.pcgi?forum=2&post=57676

и това http://www.bigbrother.bg/forum_replies.pcgi?forum=2&post=60649

много би ми било интересно дали ще с еокаже истина, но едва ли ще имаме възможността да разберем  Wink

# 1 601
Сега ми се изЯсни защо спасиха Кузмови.Явно са имали предварителна идея какво да направят, а да вкарат бившия на Ели е много, много лоша идея.Веско изпада в екстаз от доста по-безобидни неща и отвърта главата на благоверната, а представям си да види "приятеля" си  Misc Bomb

Ами най-голямо основание да влезе в къщата има бившия на Ели - все пак е баща на Кристиян.

# 1 602
Павлин много се престарава в плюенето по другите, а Сашка да харчи пари, че с такъв  мъж като нейния едва ли ще и се случи в този живот.

# 1 603
  • Абсурдистан
вярно ли е, че тази вечер се очаква някаква метълска група, Венум или нещо подобно, да влезе в къщата?

# 1 604
  • София
много би ми било интересно дали ще с еокаже истина, но едва ли ще имаме възможността да разберем  Wink
Аз четох тук в темата, че няма да се явят на детектора те. Така че...вероятно ще си останем със съмненията.

Общи условия

Активация на акаунт