LOST - ФИНАЛЪТ

• 31 188
  • 408
  •   1
Отговори
# 330
Предпочитам да гледам Джош в по-друг жанр  Flutter

# 331
hahaha Joy И аз! Flutter

# 332
hahaha Joy И аз! Flutter

Е то е повече от ясно  Twisted Evil

# 333
  • На високо
А аз бавно и славно почти приключих с повторното гледане на първи сезон. Остана ми само двойният последен епизод. Интересно, че пак си се вълнувам и вживавам в отделни моменти от епизодите, сякаш никога не съм ги гледала. Направо LOST-наркоманка съм станала Rolling Eyes. Продължавам да предъвквам и изстрадвам факта, че сериалът приключи. Не сте ли чули някой слух за продължение, а? Praynig
Мярнах Матю Фокс в"Привидение в замъка" по АХН. Стори ми се по-млад, различен някак си. И аз не съм готова като че ли, още за друг сериал с познатите от "Изгубени" актьори.

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 16:50 от Фрея

# 334
  • София
И аз си го гледам Лоста отначало, бавно и славно, без да си давам зор  Simple Smile
Някъде по средата на втори сезон съм и си се наслаждавам на всяка серия.
Харесва си ми пак, все едно за първи път го гледам  Heart Eyes

# 335
Вчера мярнах някакъв нов сериал в който ще играе Даниел Ким-Джийн ,но не го запомних  Embarassed Ако го открия ще информирам  Grinning

# 336
# 337
# 338
Момичета да знаете от къде да намеря сериала "Маса за петима"с Матю Фокс,доскоро вървеше по тв7?

# 339

Не сте ли чули някой слух за продължение, а? Praynig

Едва ли ще има продължение..... Cry Tired

Спокойно могат да спретнат серийка с научните разяснения за показаните на Острова явления. Би било жест от страна на сценаристите към всички нас, които сме си блъскали главиците да редим пъзела Изгубени. Защото имаше бая заиграване с физиката, каквото и да си говорим. А някои неща бяха толкова сериозно представени, че просто беше невъзможно да се очаква  финал в стил приказка за духове и вълшебства.

# 340
# 341
  • Разпиляна във въображението

Eхааа. Благодаря.

# 342
  • На високо
И от мен   bouquet!
Ох, и да, продължение едва ли ще се появи, съгласна съм. Но поне да се създаде друг сериал с поне част от магията на LOST... Не би било зле.

# 343
Мда, бих гледала друг сериал, с тези геори, на някой остров... Laughing

# 344
Аз и на Босфора да ги снимат-пак ще ги гледам..... Rolling Eyes, само да ги дават някъде....

Общи условия

Активация на акаунт