LOST - ФИНАЛЪТ

• 31 180
  • 408
  •   1
Отговори
# 345
Гледали ли сте "Аз съм легенда" с Уил Смит? Искам подобен филм със Сойер   Rolling Eyes  Simple Smile а може и Сойер+Джулиет Heart Eyes

# 346
Ооо, на него много ще му отива тази роля  Heart Eyes

# 347
То на него всичко ще му отива. Heart Eyes

# 348
# 349
  • На високо
Феичке, това нещо като доизмислини вариации на LOST ли са  newsm78 ?! Аз не съм никак добре с английския,   много жалко, наистина. Не разполагам с толкова време, че да схвана поне основното на текста със срамно лошия си английски Embarassed. Но ти благодаря за усилията да ни зарадваш с нещо ново за сериала  Hug
Аз продължавам с повторното гледане на епизодите. Едва на втори сезон съм и се радвам за което. Може би до края на годината ще имам с какво да подхранвам вече болнавото си LOST-увлечение  Mr. Green. Но като се сетя за финала пак ме обзема мъчителното чувство, че всичко е приключило и някак си е останало недовършено.
А финалният епизод на Изгубени дали е номиниран за "Еми", както четох някъде, и кога ли се връчват тези награди?

# 350

http://darkufo.blogspot.com/2010/07/lost-gets-13-emmy-nominations.html
Earlier Today Lost picked up 13 Emmy Nominations.

Best Art Direction
Best Directing
Best Editing
Best Score
Best Actor (Matthew Fox)
Best Supporting Actor (O'Quinn and Emerson)
Best Guest Actress (Elizabeth Mitchell)
Best Drama
Best Sound Editing
Best Sound Mixing
Best Writing
Outstanding Special Class Programs (Mysteries of the Universe)

Хихи , май тайничко се радвам че Еванджелин Лили няма номинация, за мен е много лоша актриса, при това в скапана роля

Да, измислица е и е много яко, двама сладури-фенове на Изгубени, попадат на острова, и уж с еопитват да не се месят, обаче...спасяват пилота, който се оказва новият лидер, вместо Джак/Лок, тъкмо съдбата уж намества нещата и пушека все пак убива пилота, то тогава единият сладур е сканиран от пушека вместо Лок и черньо си променя плана- не се прави на бащата на Джак, не повлиява на Лок и т.н....много е забавно  Laughing,засега само 5 разказчета, но предполагам че ако довършат замисленото ще стане приятно четиво за истински ЛОСТ маниаци

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 15:12 от Пролетна фея

# 351
  • На високо
О, чудесно! Да видим колко награди ще вземат все пак. Еванджелин Лили и аз взех да я недолюбвам особено сега, като ми поотлежаха епизодите. Но даже и нея да бяха номинирали - нищо лошо, от едната лоялност към сериала съм съгласна на всичко. Пък и нали Матю Фокс е номиниран  Heart Eyes. Слабост ми е, какво да правя  Laughing(аз май съм от малкото, които харесват Джак, повече от Сойер).
А тези нови истории в стил "LOST" да вземат да ги преведат и издадат като книжки, както онези три, които излязоха преди време. Не би било зле.

# 352
Е, то не знам сайтчето дали има авторски права и т.н. , а и засега идеята е свежа и забавна, ама да видим дали няма да се изчерпат бързо...все пак имат висока летва

# 353
# 354
Включвам се само да кажа, че току-що прочетох в една книга че Джейкъб(Яков) на еврейски значело някой, който е заел мястото на друг.

# 355
  • София
   Гледам филма и ми се пълнят очите със сълзи!Много ще ми липсва!  Гледах и представянето и разказите за филма, на актьорите,режисьорите, продуцентите... Така разказано, не изглежда толкова объркано! CryНе мога да повярвам,че свършва. Вие вече сте го изгледали и сте свикнали с мисълта за края, но на мен още ми е гадно!

Нещо с динамита не са го домислили, отначалото на филма не можеше да се докосне,че ще се взриви, а сега си го разнасят спокойно!

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 21:38 от Тайна

# 356
  • София
Здравейте,
Гледах Изгубени преди време и сега гледам финалът, но съм изпуснала много ..
Защо живеят в 2 паралелни свята - на острова и извън него? Защо трябваше да вадят онзи камък, където после пресъхна водата и т.н?
Дайте малко инфо, плийз, в общи линии какво е станало ...

# 357
  • София
   Това което гледаш, гледам и аз сега!Май края е отворен, всеки да си прави изводите!

# 358
# 359
Здравейте,
Гледах Изгубени преди време и сега гледам финалът, но съм изпуснала много ..
Защо живеят в 2 паралелни свята - на острова и извън него? Защо трябваше да вадят онзи камък, където после пресъхна водата и т.н?
Дайте малко инфо, плийз, в общи линии какво е станало ...
Това е животът им след смъртта, на място, което сами са създали, за да се намерят и да продължат напред (демек да не умират сами, ако си спомняш от 1 сезон речта на Джак- живеем заедно или умираме сами) Дезмънд освен че е устойчив на електромагнетизъм, може да пренася съзнанието си между двата "свята". Махнаха тапата, защото Флок мислеше че така ще разруши острова, а Джак мислеше, че така ще унищожи Флок. Като махнаха тапата(която е заобиколена от електромагнетизъм и само Дез можеше да го направи), Флок стана смъртен и можаха да го убият, но и острова взе да се руши, затова в крайна сметка Джак реши да го оправи отново.
Момичета, четох наскоро теория, че светлината е времето, което обяснява много неща доста добре...манипулиране на времето по различни начини- чрез воден часовник, колелото, компютър и т.н., пътуване във времето, а и има някакви физични теории, че времето е свързано с електромагнетизма. Всеки човек носи определеното му време в себе си, и винаги иска още- както да живее повече, така и да може да го манипулира. Времето на острова може да тече по различен начин от останалия свят, свързан е с други подобни места по света. Пазителят на светлината може да манипулира времето, затова Джейкъб знае кога и къде точно да срещене някой какво ще стане в бъдещето и може да дари на Ричард безсмъртие- да удължи времето му и той да не старее, но не може д аму изкупи греховете или да върне прияелката му. Черньо пък е свързан с натрупаната негативна енергия от  миналото, може би свързана с манипулациите на времето, умее да разчита спомените на хората. На мен тази теория много ми хареса Heart Eyes
Иначе снощи погледах от финала по АХН, поревах си пак...

Общи условия

Активация на акаунт