LOST - ФИНАЛЪТ

• 31 149
  • 408
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Да, теорията си я бива, защо пък не  Grinning
Това му е хубавото на Лоста, даже след като свърши феновете продължават да обсъждат възможни теории.
На другите сериали в момента, в който свърши последната серия го забравям, камо ли да мисля какво беше и защо беше ...

# 361
  • На високо
Току що видях, че в TVhatch.com са качили клипчето с допълнителните минути бонус към последното DVD на LOST. Изгледах го, но нали сам зле с английския  Confused, не схванах много-много за какво иде реч, освен че накрая Бен и Хърли измъкнаха Уолт от някакво заведение за душевно болни. Той ли ще е следващия пазител на Острова? Ох, няма ли кой да направи едни субтитири или поне да преведе нещичко набързо.... Hug!

# 362
  • София
Ето го бонуса в арената със субтитри - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=41f80800c6c4f9d16 … dfbd77ee96afb071d
Още не съм го гледала, че нямам време  Confused

# 363
Дадоха обяснение почти за всичко.Все още не мога да събера сили да изгледам последния сезон повторно,много съжалявам,че свърши.За мен това е най-великият сериал.Преди време четох сайта на Хюго,там той разказва,че и самите артисти са плакали на тръгване от Хавай.http://geronimojacksbeard.blogspot.com/

# 364
  • София
Дам, дадоха доста обяснения на неща, за които се чудехме - за мечките, за пратките с храната, за бременноста на жените, стая 23.
Даже за птицата на Хърли  Grinning
И явно Уолт ще бъде следващият Джейкъб.

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 21:52 от Amidala

# 365
  • София
И аз съм доволна от видяното, макар че не помня всички въпроси, на които се отговори  Grinning (май трябва и аз да почна преговор...). Но така ли ще завърши, просто се вдигнаха и си заминаха??

# 366
  • На високо
А мен пък така ме налегна носталгията след това кратко филмче, че.... Cry. А вече LOST няма. Аз продължавам да се утешавам с повторно гледане на сериала - сега започвам трети сезон, но не е същото.  Бонусчето ми беше като глътка оптимизъм, утеха някаква. Ето че островът си съществува, мести си се, някой специален човек го пази и кой знае - пак може да се срешнем някога, някъде.

# 367
Това бонус филмче ме остави със смесени чувства
От една страна- супер готино беше, от друга...какви бяха тия глупости за мечките и птицата, дето никой не се чудеше за тях...неща като кабината останаха неизяснени, за сметка на тези глупави мечки... и не просто неизяснени, ами несвързани с целия филм

# 368
Коя кабина? Blush

# 369
  • София
Е, колибата на Джейкъб...

# 370
  • На високо
Е, то за 12 минути какво ли по-напред да изясняват, че да са доволни всички. Това си беше просто прощално намигване от LOST. Но биха могли да спретнат някакъв удовлетворително дълъг разяснителен филм. Любопитно ми е как точно се е движела мисълта на сценаристите, коя идея от къде са почерпили, какви други хрумвания са имали и т.н.. Имам нужда от още порции LOST. У мен си остана някакво усещане за недовършеност.

# 371
Джими Кимъл представя в шоуто си  пакета ДВД-та . Гост е Матю Фокс.

# 372
Джими Кимъл представя в шоуто си  пакета ДВД-та . Гост е Матю Фокс.

Благодаря!   bouquet

Ех, този Матю  Heart Eyes Embarassed

# 373
  • София
Нещо позабравихме Лостовете  Grinning
Аз си преповтарям сезоните, но нещо зациклих на средата на трети сезон и все не ми остава време от новите сериали.
Попаднах на нови снимки на Джош Холоуей от снимките на Мисията невъзможна 4 в Прага ... ммм, изглежда фантастично  Heart Eyes
1
2
3
4
5

# 374
Оо, да  Heart Eyes наистина

Общи условия

Активация на акаунт