Кавитация?!

• 230 339
  • 644
  •   1
Отговори
# 45
  • София
една мама от в др. тема пусна това
http://www.zadrujno.bg/sofia
др .седмица отивам

И аз!!! Grinning
Само не разбрах в какъв срок трябва да се използват ваучерите?
мацка,  в сайта пише че цитирам ( коп Mr. Green): "Важи от 07.02 до 21.04.2011 г. за салон Angel Face – Редута."
виж в ляво под "важно"

# 46
  • Sofia, BG
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=561246.msg17726703#msg17726703

вижте това мнение.. Thinking хубаво е преди подобни процедури да се запознае човек със всички плюсове и минуси, както и да е информиран относно техниката и професионализма на студиото..

# 47
изобщо не вреди тази процедура.ако е смотан уреда,пак няма да навреди но няма и резултат,вреди само на джоба ви.аз вече си направих по няколко на различни зони и наистина резултатите са много добри.признавам че и аз бях скептично настроена,но реших да опитам и съм очарована вече. вече чух много отзиви от мои познати които си правиха такива процедури с такива уреди като на снимката-в Магнифико и ANGEL face,някои от тях са на 12 или 15-та процедура и още чакали резултати.Момичета,кавитация се прави най-много 10 процедури на зона.сещайте се сами за какво става въпрос при ментетата,излишно губене на време и пари. аз ще ви споделя че нямам излишно тегло,исках само малко отнемане на брич и стягане на бедрата. за 4 процедури имам 6 см по малка обиколка,т.е. брича ми вече го няма.правих и малко кавитация на корема,че под пъпа малко мазничко имаше и край.повече от 5 процедури ми казаха да не правя,защото вече не остана материал. тази седмица си направих и лифтинг на лице, от тази процедура пък нямам думи как се освежи физиономията ми и се заличиха ситните бръчици около очите ми Rolling Eyes там се запознах с едно момиче,за 1 месец,значи 4-5 процедури е намалила талията си вече с 12 см.изобщо само добри отзиви и резултати. но за 30-40 лв на зона не се надявайте на резултат,в цял свят тази процедура си има цена а и уредите наистина са скъпи. а с уред за 1000лв защо да не взимат толкова евтино.много хора в БГ вече внасят и продават такива измислени машинки ,обяви колкото щеш.ако някой ви предложи ботокс за 100лв вместо обичайните 600лв,ще се доверите ли...или силикон за 2000лв вместо 6000лв. и др. подобни? аз шега със здравето си не правя и не предоставям възможност на такива шарлатани да ме бъзикат,защото този се подлъгал,ония се подлъгал,те си напълниха джоба,а хората ще чакат обещаните резултати и после кавитацията не струвала,да ама не,това е бум в цял свят и наистина работи  Laughing

# 48
Здравейте, момичета:) Аз си взех 2 ваучера от гореспоменатата оферта, което ще рече 4 процедури.
Аз принципно не съм дебела, но ръцете са ми пухкави, а също и корема има нужда от такова нещо. Исках да попитам до колко е видим резултата от 1 процедура и примерно ако си направя 4-те процедури само на ръцете, това гарантира ли ми резултат (пък за  корема ще си закупя допълнително)? Или обратното - 4 процедури само за корем - колко см се свалят. Мерси   bouquet

п.п. Днес смятам да си запазя час, че аз само в събота мога да ходя:))

# 49
Здравейте отново,

отдавна не бях гледала темата и сега виждам, че има доста мнения и всичките съветват за се правят процедури с добра апаратура.Аз затова пак си питам същото: къде и коя апаратура в София  препоръчвате? Може и на лични.

# 50
  • София
kalina52  и аз се присъединявам към въпроса къде се намира хубавата машина...?  newsm78 Ти къде си прави процедурите и каква беше цената? Благодаря предварително!  Hug

И друг въпрос към всички останали, които си взеха вече от промоционалните ваучери за процедурата... някой ходи ли вече и резултат има ли?

# 51
Аз преди малко си запазих часове. Първият ми е другата събота и задължително ше докладвам за случката след това:) Салонът е Angel face, надявам се да не им е слаба машинката, както се спомена назад... Но както и да е, вече е свършен факт и ще се надявам на резултати все пак.Simple Smile

# 52
  • Sofia
И аз съм в събота!  newsm44
Говорих с тях - машинката е с честота 1MHz.
Освен това може или 2 пъти по 2 зони, или 4 пъти по 1 зона.
Обаче казаха, че една зона се прави за 15 мин. Та сега се чудя - не е ли малко, тук някой спомена 45?

Сега открих и това в нета: http://www.noviz.com/kavitacia-faq.aspx
Тук пише, че продължителността на една процедура с апарат от 2.7MHz е 30-60мин. Започвам да си мисля, че промоцията е не само в цената, но и в продължителността....

Момичета, които сте ходили, помагайте!

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 15:03 от noshtna_ptica

# 53
Запалих се ,ще следя!

# 54
  • София
корем и паласки една или две зони се броят?

# 55
  • София
 Simple Smile Все още се чудя.

# 56
  • София
В Магнифико корем и паласки са една зона.  Peace

# 57
къде и коя апаратура в София  препоръчвате? Може и на лични.

може ли и на мен?

# 58
  • Sofia
къде и коя апаратура в София  препоръчвате? Може и на лични.

може ли и на мен?
И на мен?

# 59
  • Бургас
Корем и паласки са 2 зони. Поне толкова се водят в боди центъра в който ходя. Още се чудя дали да започвам процедурите... Иска ми се някой да сподели резултати. Направо се учудвам, че никой не се включва...

Общи условия

Активация на акаунт