Счупен преди време таз и проблеми по време на бременността

• 16 974
  • 193
  •   1
Отговори
# 60
  • Stavanger,Norway/ Varna
Нико, с вас сме в молитвите си и мислите си. Дано всичко протече по възможно най- благоприятния начин.  Praynig Praynig PraynigБъдете силни  Hug

# 61
Андреа, Нико бъдете силни. Hug Моля се за вас и малките Фил и Тай и дано скоро те и Андреа са добре Praynig Praynig Praynig

# 62
  • София
Андреа, Нико  Praynig
Не мога да намеря думи ...

# 63
   И аз не мога да намеря думи, моля се за вас, много хора ви обичат и са с вас в този кошмарен период, с Божата сила и нашите молитви се надявам скоро да има добри новини и нещата да се стабилизират за Андреа и двата мъника  Praynig Praynig Praynig

# 64
  • Бургас
Андреа, Нико, бебоци вие сте в мислите и в молитвите ми Praynig Hug
Миличка Андреа, дръж се заради твоя Нико и малките бебоци  Hug

# 65
Моля се за вас!

# 66
Отново копира и тук:
- "Andrea-Nick Theodore Момичета, незнам какво става с този форум - не ми дава да пиша там. Може би е, за-то се пробвам през телефона, но тук не мога да взема лаптопа...
Ния е стабилна. В съзнание е от сутринта. За сега лекарите не се наемат да дават някакви прогнози. Не могат да освободят засегнатите нерви и кръвоносния съд,за-то не знаят дали в това състояние ще издържи... Вижте повече операцията. Поради същата причина правят всичко по силите си да поддържат стабилно и състоянието на бебчовците. Поради недостига на кръв бъбреците и създават някои главоболия, но засега държат нещата под контрол... Днес дадох писменото си съгласие да извадят бебчетата веднага щом състоянието и го позволи. Не знаем кога точно ще стане това... Молим се да оцелеят, но това няма как да се случи без майка им... Така, че егоистично или не - тя е на първо място ...
Съжалявам за разхвърляните мисли, но и аз самият все още се чувствам като в някакъв кошмар, от който всеки миг ще се събудя..." Не знам какво да пиша, освен, че ще продължим да се молим да не се стига до този краен вариант 

# 67
Милички, обещах на Ния да ви благодаря от нейно име за подкрепата и молитвите - преди малко си писах с нея и ето какво сподели тя:
"Ник, как са днес нещата с Ния и бебоците?
08:48Andrea-Nick
бебчетата ни помахаха преди малко, а аз като ударена от валяк, но поне фокусирах тавана
добро утро
08:49Аз - дано се размине най-лошото
а Ния - миличката, как са болките
08:49Andrea-Nick - появата се изчезват...
08:50Аз - дано успеят да те стабилизират, толкова ти се насъбра през последните дни
08:50Andrea-Nick - извинявай , но така са ме дрогирали, че не знам на кой свят се намирам
08:50Аз - предполагам, почивай си,
08:51Andrea-Nick - ще пратиш ли поздрави на момичетата в отчетната
08:51Аз - всички много се тревожат за теб,
08:51Andrea-Nick - и благодарности за молитвите
08:51Аз - разбира се, ей сега ще кажа, че съм си писала с теб, те много ще се радват
08:51Andrea-Nick - че тук не мога да вляза във форума, а така ми се иска на всеки лично да ви благодаря
08:51Аз - съжаляваме, че с друго не можем да помогнем, не се притеснявай,  , важното е да се стабилизираш,
пък после ще с пишем на воля
08:52Andrea-Nick - =)
08:52А - много прегръдки от всички ни!!!
08:53Andrea-Nick - и на вас от мен, благодаря ви !!!
08:54Аз - (kiss) - , няма за какво,
когато имаш възможност и се чувстваш добре - пиши,
но си почивай... това е много важно сега за теб и бебоците

# 68
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох, душици мили, продължаваме с молитвите и мислите за тях  Praynig

# 69
# 70
Ох, вляза ли тук сълзите потичат Cry
Но вярвам, че всичко ще се оправи.

# 71
Ох миличките, дано не се налага скоро да вадят бебетата! Силно се моля и надявам състоянието на Андреа да се подобрява!  Praynig  Praynig  Praynig

# 72
  • в 1001-та нощ
това са прекрасни новини Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Колкото повече, толкова повече  newsm76 Heart Eyes Heart

# 73
Добрите новини да стават все повече!   Praynig Praynig Praynig

# 74
 Praynig Praynig PraynigДано новините да са все хубави отсега нататък.
Ноел, не си единствена, аз като вляза във форума първо тук поглеждам с надежда за добри новини и си поплаквам едно хубаво. Моят ако разбере ще ми спре нет-а, не иска да се притеснявам за нищо, ама аз не мога. Такава съм си.

Андреа  Praynig Praynig Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт