ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 559
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  Мен пък ме е яд за Феминем, Хърватска.  Ами те бяха супер, много добри! По-добри и от Грузия, и от Армения и от Азербайджан...Яд ме  е..

# 571
Е, разбирам, че Миро е разочарован, но да не се изхвърля излишно.
Спомнял си за миналогодишната норвежка песен - победител "едно момче с цигулка" и не помнел песента. Аз мисля, че много от нас я помнят.

# 572
Миро, не можеш да кажеш в ефир... "Някой може ли да ми запее миналогодишната песен победите - не може... "
След като не уважаваш успехите на другите не си голям...

Сори, че взех  отношение в темата... мойте очаквания за класирането се оправдаха, отговорих си на няколко въпроса, но още няколко си зададох... и така...

Пожелавам на Миро успех в кариерата...

Хубава вечер на всички в темата...

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 00:27 от Нали Мъжете Не Плачат

# 573
  • София
Е, разбирам, че Миро е разочарован, но да не се изхвърля излишно.
Спомнял си за миналогодишната норвежка песен - победител "едно момче с цигулка" и не помнел песента. Аз мисля, че много от нас я помнят.
Да с това че е  руснак го помним

# 574
  • България Сливен
Ауу, единият ангел на Миро много грозен бе! Shocked

# 575
Еми да, и аз не я помня. Помня момчето, помня и част от представянето му на финала, но песента убийте ме, не мога да си я спомня, или запея.

# 576
  • На земята, която е всъщност звезда.
Австрия също не участва. Преди три- четири години обясниха, чесе отказват, защото няма нужда да се пее, било достатъчно участниците да дефилират с флагове.

# 577
  • в сърцето на един мъж...
Австрия също не участва. Преди три- четири години обясниха, чесе отказват, защото няма нужда да се пее, било достатъчно участниците да дефилират с флагове.
Peace мдааа

# 578
   Е, стига бе. Миналогодишната песен, на Саша Рибак, беше прецедент в цялата история на конкурса. Никоя песен не е събирала толкова гласове и не е водила така убедително още от самото начало на гласуването. Не може да се забрави, едо от емблематичните изпълнения на конкурса е. Наш Мирчо се излага с подобни изявления...Не така.

# 579
  • София
Жалко. Не мога да коментирам другите участници, защото не можах да гледам цялото предаване, но харесвам Миро по принцип и ми се искаше да продължи.
Аз също не помня миналогодишната песен  Embarassed , но на него не му прави чест да го каже...  Confused

# 580
   Не може да се забрави, едо от емблематичните изпълнения на конкурса е.

Може, и още как.

# 581
  • somewhere over the rainbow
Еми да, и аз не я помня. Помня момчето, помня и част от представянето му на финала, но песента убийте ме, не мога да си я спомня, или запея.
Нещо като днешната "Шаляля" Peace

Италия и Австрия са се усетили навреме. Накрая ще останат само Англия и Франция. Съвременните "Лилията и лъвът", хах.

# 582
Предлагам следващата година Андрея да се хвърли на сцената на Евровизия по цици.
Като не правим впечатлевие с песни, поне от друго да го докараме  Mr. Green

# 583
Дойде ми идея за догодина Joy
Трябва да им пратим някоя поп фолк пева4ка и ще ги шашнем Mr. Green

# 584
  • в сърцето на един мъж...
Миро, не можеш да кажеш в ефир... "Някой може ли да ми запее миналогодишната песен победител" - не може...
След като не уважаваш успехите на другите не си голям...

Сори, че взех  отношение в темата... мойте очаквания за класирането се оправдаха, отговорих си на няколко въпроса, но още няколко си зададох... и така...

Пожелавам на Миро успех в кариерата...

Хубава вечер на всички в темата...

Извинявай, аз го помня само с това, че е руснак и излезе известен фигурист на неговото изпълнение и ако немците не ни го бяха припомнили наскоро, даже и нямаше да се сетя, че той е спечелил. Така че - да, никой не го помни, защото не е пял нищо особено, а го избраха само щото е руснак Confused И все по-често ще се чува, че това не е конкурс на талантите, а на геополитическото лоби. И сега си мисля, колко добре са направили някои от европейските държави като са се отказали от тоя бълвоч. И не защото Миро не спечели - човека има и талант, и глас, и визия, има само че и лоши съветници, а защото това не е конкурс кой най-добре пее, а е конкурс кой най-силно лоби има по света.
Жалко, много жалко... Това означава, че ние никога няма да успеем да се изявим, защото няма кой да лобира за нас. Щом самите ние се подценяваме и се плюем... И си показваме тъпи снимки - какво значение има това кой с кого и къде се е снимал??? Пее ли Миро - пее, тогава какво значение има дали спи с Драго Чая или с Анелия???

Общи условия

Активация на акаунт