Та питам се аз
нормално ли е поне едно съобщение да не пуснат,
,ей така поне на таблото , пък който прочел - прочел, ......... нооо няма.Питах сутринта в градината, но госпожите от втората смяна и те не знаеха. Казах да питам сестрата.Много ми е интересно ,за тези изследвания в градината не трябва ли поне да информират родителите, или след като сме си дали децата там, могат да правят с тях каквото поискат? Не ме разбирайте погрешно - проблема не е в това,че са взели проба, а в това,че не ни информират. То по тази логика могат и ваксините да им сложат там и лекарства да им дадат, и....... какво ли още не ми минава през ума. Или пак имаме само задължения, без никакви права - дори само да сме информирани.
И на края ще помоля някой ако е запознат със закон или правилник в който се регламентират тези изследвания да даде линк, за да се информирам и аз, че може и да не съм в правото да искам информация.
В началото специално питах - казаха, че нищо не дават без да питат родителите. Оказа се че дават примерно противотемпературни без да питат и дори без да ми се обадят да ми кажат, че е с температура. Много се вбесявам.