Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 35 048
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Наистина най-после и Гюлшен и се озъби на Ферхундилата.

То нейното не би прищявки, то не би капризи. Трябваше все някой да и го каже в очите на Ферхунде. И най-лошото е, че Ферхунде наистина не поумнява а предпочита да я кара както тя си знае. Ами до никаде няма да стигне така.

# 106
Добър вечер!
Отново прекрасна тема!!!
Гласувах за:
Яман - винаги помага финансово и не само.
Лейля - мила и отзивчива.
Гюлшен - истинска приятелка.

Горката Лейля!Все пак браво,че предприе такава важна крачка сама - да влезе в психиатрия.
Харесаха ми думите на Хайрие към Неджлято:
"С тази ваша гордост..." -  или нещо подобно,цитирам по памет.
Наистина са прекалено горди,нямат особено покритие.
Защо Неджля реагира така остро на предложението на Джем и Али Ръза да работи във фирмата на сем. на Джем newsm78
Още едно браво тази вечер и за Гюлшен.Страхотни думи!

# 107
Браво на Гюлшен, най-после каза това което сигурно е искала да каже от много отдавна. Мисля че Гюлшен никога не е одобрявала постъпките на Ферхунде, но никога не е искала да се кара с нея и винаги се е примирявала. Но този път й призля и си каза истината. Ферхунде наистина заслужава да е сама.  

# 108
  • Велико Търново
Защо Неджля реагира така остро на предложението на Джем и Али Ръза да работи във фирмата на сем. на Джем newsm78
Според мен - защото много добре знае, че баща й е достатъчно горд, за да приеме от раз, и нищо чудно да го изтълкува като подаяние. А нищо чудно даже и самата Неджля да го е изтълкувала така - все пак е дъщеря на баща си  Laughing

И от мен едно голямо БРАВО на Гюлшен. Много добре й го каза. Но и думите й все пак дадоха някакво отражение върху Ферхунде, щом хукна да я гони, а след това дори и се замисли. Обаче... това отражение най-вероятно е само моментно. Е, може би отвреме навреме ще я дават да си го спомня, ама... не ми се вярва да се промени тотално.

# 109
  • Варна
Сега в сериата по турския канал бб Седеф прие предложението за брак от приятеля и от Италия и изглеждаше щастлива  Thinking

# 110
  • някъде там и аз незнам
Стана ми жал за Лейля. Въпреки , че не я харесвам сега в клиниката изпитах съжаление към нея. Все пак това беше много важна и решаваща крачка да се лекува там.
А баба Джеврие как ще се вижда с Нуниш в Истанбул ? Няма ли да й липсва? А и Фикрет с тоя скрит куфар за спешни случаи дето все тича при мама почва да ме дразни . Зряла жена а се държи все още за полите на майка си и се прави на майка Тереза все иска да помага и наистина е "на всяко гърне похлупак".Да вземе да си седне малко мирно на задника вече!
Аз също щях да отида при родителите си в този труден за тях момент най малкото заради отношението на Джавки спрямо нея.Тя не е длъжна да  се грижи за нея още помалко с това нейно държание ама нейсе Фикрет си е такава добричка и търпелива. Как пък от цялата работа от тоя инсулт не и се парализира устата ами краката.А и все пак Айшето е съвсем сама сега. Стана ми жал за нея как уж я викат на вечеря а в един момент за малко да я оставят сама да вечеря.Браво на малката точно на място се изказа, каквито и проблеми да имат не трябва да загърбват останалите членове на семейството.

# 111
Имам новина Баба Джафрие е отвлечена от извънземните!!! Сигурно заради страничните ефекти,който провокират лекарствата е толкова добронамерена. Каква е тая доброта от нея  Thinking
А за Лейля наистина постъпи добре с решението си!!!Имаше нужда от помощ,а Хайрие  ooooh! Неджля и казва да се обади на лекаря,а тя '' Нямаме пари за това'' - здравето на дъщеря и не е ли по важно?И тази ми била добра майка..

P.S
Сега ви оставям,защото утре имам изпит за кандидатстване  Peace Приятна дискусия и леки сънища!

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 22:43 от Ивона1

# 112
Сега в сериата по турския канал бб Седеф прие предложението за брак от приятеля и от Италия и изглеждаше щастлива  Thinking
добре че го написа да се сетя да го гледам   bouquet
за пръв път го гледам по турската  Crazy

Shocked това ли е поредния мъж на Ферхунде?Обича ли го?Изглежда щастлива... Stuck Out Tongue

# 113
  • Варна
добре че го написа да се сетя да го гледам   bouquet
за пръв път го гледам по турската  Crazy

Shocked това ли е поредния мъж на Ферхунде?Обича ли го?Изглежда щастлива... Stuck Out Tongue

Да сигурно ще е четвъртия  LaughingВидя ли го как изглежда  Sick

# 114
Имам новина Баба Джафрие е отвлечена от извънземните!!! Сигурно заради страничните ефекти,който провокират лекарствата е толкова добронамерена. Каква е тая доброта от нея  Thinking
А за Лейля наистина постъпи добре с решението си!!!Имаше нужда от помощ,а Хайрие  ooooh! Неджля и казва да се обади на лекаря,а тя '' Нямаме пари за това'' - здравето на дъщеря и не е ли по важно?И тази ми била добра майка..

P.S
Сега ви оставям,защото утре имам изпит за кандидатстване  Peace Приятна дискусия и леки сънища!

Стискам  палци !  Успех !

# 115
  • някъде там и аз незнам

P.S
айде успех на изпита smile3523

# 116
  • Варна
Миналия епизод бб Ферхунде и този ходиха да карат колело ,ядоха сладолед и такива подобни. Голяма романтика беше.

# 117
Magosniwa,въпроса ми е тя дали го обича?Или е богат?Не е толкова грозен.По-хубав е от Шевкет и Митхат. Stuck Out Tongue Искам и аз на мотор.

# 118
  • Варна
Magosniwa,въпроса ми е тя дали го обича?Или е богат?Не е толкова грозен.По-хубав е от Шевкет и Митхат. Stuck Out Tongue Искам и аз на мотор.
бб Не съм забелязала да е богат  newsm78 Той и спаси живота когато искаше да скача от скалата. Може и да го обича знае ли човек  Thinking newsm78 Тя бързо се влюбва . Ферхундето на мотор вместо в скъпа кола  Shocked Shocked Shocked

# 119
бб Не съм забелязала да е богат  newsm78 Той и спаси живота когато искаше да скача от скалата. Може и да го обича знае ли човек  Thinking newsm78 Тя бързо се влюбва . Ферхундето на мотор вместо в скъпа кола  Shocked Shocked Shocked
Thinking може това да е голямата истинска любов ама не се знае Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт