Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 35 006
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
А малката Айше вчера ме разплака.
Ние тъкмо вечеряхме  Sad

# 166
Да Айшето си ги каза много на място нещата. Аз за това съм му фен на това дете. Обажда се рядко, ама винаги ги удря на болното място.  Peace
И Гюлшен забравих да поздравя. Може да симпатизирам на Ферхунде, ама снощи приятелката й каза много верни неща. Не може Ферхунде да иска целия свят да се върти около нея. Останалите хора също си имат свои грижи, проблеми, радости. Няма как винаги да са и в услуга и все да се съобразяват с нея.  Flutter
Къде изчезна biskit? Напоследък хич не пише.  newsm78

# 167
  • София
Здравейте и от мен. Листопад е любомият ми сериал, но когато разбрах,че спират излъчването му се разочаровах. Знам,че 4 сезон се снима, и се надявам БТВ да го закупи и да го продължат. Вие имате ли някаква информация ?

# 168
Не знаем нищо. Всичко е само догадки.  Flutter

# 169
  • Под тепетата
Чебурашка има право донякъде-Гюлшен наистина и каза много истини. Ама и тя малко и го "заби" на Ферхундела, и защо чак сега и казва нещата,след като има "гръб" от Аслъ?! newsm78 Но все пак и Ферхундето трябва да си помисли малко......

# 170
  • Пловдив
Ето трейлър на 157 епизод по турската http://www.youtube.com/yaprakdokumu#p/u/0/3pNGcbrVa40 Стават разни работи  newsm78 newsm78 newsm78
Да попитам в ББ: Тахсин с кой говори по телефона? С певицата, с която изневери на Фикрет ли? newsm78  И незнам защо, но си мисля, че реално не е имало изневяра - гледах откъслечни кадри само и може да съм в заблуждение, но си мисля, че вечерта Тахсин е бил пиян, легнал е в леглото на певицата (не без нейна помощ Twisted Evil), а сутринта като се събужда и я вижда до себе си и при липсата на какъвто и да е спомен от предната вечер заради погълнатия алкохол + голата жена до себе си решава, че е нагазил лука и си прави грешни изводи... Нека да кажат тези, които са гледали кадрите - дават ли в прав текст изневярата или само признанието на Тахсин? newsm78

# 171
Чебурашка има право донякъде-Гюлшен наистина и каза много истини. Ама и тя малко и го "заби" на Ферхундела, и защо чак сега и казва нещата,след като има "гръб" от Аслъ?! newsm78 Но все пак и Ферхундето трябва да си помисли малко......

Не мисля, че е заради Аслъ. На Гюлшен в един момент и преля чашата, като Ферхунде почна да и държи сметка как се държи с новата си шефка. Много ясно, че ще се държи добре. На ново място е. Няма да си рита хляба заради капризите на Ферхунде. Все пак тя живее и се издържа сама и да има работа за нея е много важно.  Peace

# 172
Иййй ББ: Оузчо защо ли плачка?Страх ме е че бб може би е станало нещо с Лейля или бебето  Rolling Eyes

Дано не си права. Ако е така, ще е много жестоко. Cry

# 173
бб: гледах в сайта на листопад - много лоши неща си спомня ферхунде... за пръв път виждам, че шефкет я е ударил, онзи митат я души, левент и говори някви работи с не добър тон очевидно... някой може ли да каже за какво става въпрос

# 174
  • Варна
Ето трейлър на 157 епизод по турската http://www.youtube.com/yaprakdokumu#p/u/0/3pNGcbrVa40 Стават разни работи  newsm78 newsm78 newsm78
Да попитам в ББ: Тахсин с кой говори по телефона? С певицата, с която изневери на Фикрет ли? newsm78  И незнам защо, но си мисля, че реално не е имало изневяра - гледах откъслечни кадри само и може да съм в заблуждение, но си мисля, че вечерта Тахсин е бил пиян, легнал е в леглото на певицата (не без нейна помощ Twisted Evil), а сутринта като се събужда и я вижда до себе си и при липсата на какъвто и да е спомен от предната вечер заради погълнатия алкохол + голата жена до себе си решава, че е нагазил лука и си прави грешни изводи... Нека да кажат тези, които са гледали кадрите - дават ли в прав текст изневярата или само признанието на Тахсин? newsm78
бб Те даваха само как се целуват Тахсин и певицата и после на утринта. Аз мисля че може би не и е изневерил. Thinking Пък и на сутринта си беше с дрехите  Laughing Но може и през дрехите да е станало  hahaha hahaha hahaha

# 175
Здравейте и от мен   bouquet Благодаря ми за подкрепата!!  Hug
Иййй ББ: Оузчо защо ли плачка?Страх ме е че бб може би е станало нещо с Лейля или бебето  Rolling Eyes

Дано  Cry

# 176
  • Варна
Иййй ББ: Оузчо защо ли плачка?Страх ме е че бб може би е станало нещо с Лейля или бебето  Rolling Eyes

бб Така си мисля понеже нали дойде мафиота и Шефкет беше застанал пред Лейля да я защити и не дай си боже да са и направили нещо или да е станало нещо друго  Cry Cry Cry Много се надявам да греша  Praynig Praynig Praynig

# 177
бб: гледах в сайта на листопад - много лоши неща си спомня ферхунде... за пръв път виждам, че шефкет я е ударил, онзи митат я души, левент и говори някви работи с не добър тон очевидно... някой може ли да каже за какво става въпрос
Става въпрос за Ферхунде.  Laughing  Едно ли е, две ли са че да ги запомни човек. tooth

# 178
Magosniwa, ББ: а Неджлято какво си оглежда пръстена? Да не са се скарали с Али?

# 179
  • Пловдив

бб Те даваха само как се целуват Тахсин и певицата и после на утринта. Аз мисля че може би не и е изневерил. Thinking Пък и на сутринта си беше с дрехите  Laughing Но може и през дрехите да е станало  hahaha hahaha hahaha
hahaha ББ: Искам да видя как става през дрехите - сигурно на това му се вика "непорочното зачатие" Joy Иначе си мисля, че е станало следното: Тахсинчо се е нафиркал, полигавили са се малко с цуни-гуни, той е заспал юнашки пиянски сън, а певицата е решила да се възползва от ситуацията, да си е легнала до него, а на сутринта да играе ролята на доволна и щастлива любовница Crazy И понеже наш Тахсинчо е уж съвестен момък, го е налегнала гузната съвест и е решил, че е бръкнал в кацата с меда Mr. Green... Май гледам много филми  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт