"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 671
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте сладурки,

Добре дошла, gali_ste!  bouquet
дано се включи някой за да помогне с инфо по твоя въпрос, но като гледам
как е присъствието напоследък Heart Eyes...дано не ти е спешно! Mr. Green

Голяма жега е навсякъде, но поне влажността не е толкова висока
като при вас. Тез 90% направо  те остават без дъх Crazy

Цвети, много моля за извинение...не знам как съм пропуснала да те поздравя.  Embarassed Confused
С мноооого закъснение, но от сърце ти желая да си здрава и много щастлива! Любимите хора да са винаги край теб, да се подкрепяте и помагате като преодолявате всякакви трудности заедно!

Ех, Винаги голяма пътешественица си да знаеш...да събереш много хубави
емоции..! Hug

Буболинке, добре си се появила!

Анче, да знаИш права си..време не остава никакво...Но здраве да е, все ще се
справим!

Кати, как е изгорялата  кожица от слънцето.
Пооправи ли се? Rolling Eyes

При нас нещата са както обикновено. Алекс ще е на градина до края на юли и
после ще видим, че аз съм в отпуск от средата на месеца.
В Кипър тази година няма да идваме, но дано успеете да организирате
срещичка и да пийнете по едно фрапенце и за нас.

Преди няколко дни се бях присетила за Люсиенчето...какви ли ги върши таз девойка?!
Да не би де се омъжи за някой и да си мълчи... Joy

Както и да е!
Желая на всички спокоен и усмихнат уикенд! Да се мажете с анти слънце и да не забравяте шапките на главите.... Heart Eyes hahaha

# 301
Оооо, мацоранкиии, как сте?

Бубулино, ехеее... пара поли се радвам да те видя Mr. Green...бравос, бе, че се сети за нас преди /дето вика Дани/ да ти е станала щерката първокласничка...и ха дано си спазиш обещанието за редовност вече, че ще си пишем неизвинени отсъствия smile3560

gali_ste, и от мен  welcome и дано имаш търпение да дочакаш някоя от местните девайки да дзакне в темичката, та да ти даде нужната информация, че сега кокошарникът ни newsm57 съвсем ваканционно го е ударил fiuuuuuu и както казва Анчето време за форумско'Ич #Silly
Винаги, скитня такава  love001 ...добре си си дошла на родна земя и прекрасни емоции тук!

Муце, и аз съм в чуденка как ще го избутаме тоя август месец, че на Змейка дневният център е във пълна ваканция, а мамахен свикна да съм им на разположение ката ден..., п ък не е обстановката там да я водя непрекъснато Rolling Eyes...абе както и да го мисля, то ще се нареди от само себе си някак Rolling Eyes

Приятна съботна вечер и още по-хубава неделя ви пожелавам! Kissing Heart

# 302
Не ми е спешно наистина. За септември планирам да ги изпратя. Спокойна и забавна почивка на всички отпускари!

# 303
добро ви утро.... Hug искам да ви сервирам кафе Wink,ама минавам експресно..децата спят и се възползвам от минути спокойствие сега и просто гледам по най-бързият начин да ви кажа ''ЗДРАВЕЙТЕ'' Crazy

gali_ste първо здравей от мен Peace..после само мога да кажа че освен по някой познат да пратиш колета Mr. Green  Peace,защото пощинските услуги в Кипър не мога да кажа,че са едни от най-евтините Crazy...поне аз това знам Rolling Eyes

момичета..нашият татко се прибра в Кипър  Cry..много мъчно ни беше вчера...Антзелина плака Cry..оф...ние не сме се разделяли за толкова време почти 2 мес ще сме без него Crazy..но така е,не можем да имаме и почивка в Б-я Whistling и тати Naughty...Аз по принцип гостувам на роднините тук за по 2 седмици..нали винаги работничка съм била Crazy и така винаги двамата идваме и двамата си тръгваме,но тази година покрай бебчо и това че не работя реших да се възползвам и да изкарам едно лято тук в Б-я Peace

на всички пращам моите целувки и си мисля за вас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 304
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте момичета ............как сте как сте Flutter Flutter......гледам купонясвате .......всички на плажче на излетчета и няяяяяяяяяяяяяяма време за форумско Mr. Green.........то не че при мене е по различно ама това е само съботно-неделно иначе през другото време  както всяка година съм на работа  Mr. Green......Муцка ми върза тенекия тая година  Twisted Evil иначе  като нищо щях да се възползвам да си взема две седмички отпуска  Sunglasses.....а питаше за изгорялата кожичка ....ааааааааа оправи се оправи се .........и сега ново 20 отивам аз на плажче .....разбира се че под чадърче ......обаче хванала съм мохабет със една съседка по креват и въобще не съм забелязала че крачетата леееееееееко поизлезли от сянчицата и познай от първи път докът се прибера бяха станали домат червени ...... #Cussing out
Анче приятно ваканционно пребиваване в в БГ .....знаеш ли много често съм си задавала въпроса ЗА СЕБЕ СИ кое е по добре .........цялото семейство на куп.......сами......шаш и паника за теб(мен) ......никаква помощ ........... #CrazyИЛИ.......половин семейство......сами без тати.....шаш и паника за тати дали сте добре......ти (аз) пълен релакс и помощ...... #Crazy....т.е. кое е по правилно .... newsm78 ....аз лично до този момент не съм стигнала до отговор.......или по точно винаги се питам как на другите от семеството би им било по добре а себе си оставям на заден план Blush......де да знам и аз уф май съм слънчасала и не знам какви мисли ме гонят и какви идеи ми идват в главата  Joy

Дали Ще или Гали Ще добре дошла при нас  bouquet......имам таблица със цените на кипърските пощи в офиса ще ти пратя инфо понеделник като отида ..........а ако искаш по БГ куриерска услуга в БГ магазина в Ларнака бяха сключили договор с една експедиторска фирма тук в кипър ама пак ще питам в понеделник Peace

КИПЪРСКА СРЕЩА 2010
Поради големия интерес Mr. Green дайте да се уточним по въпроса за да няма не чули не разбрали не видяли Twisted Evil
БЛОНДИ ще включи една анкетка за попълването на която ще давате предложения........
ПЪРВО за града в който ще се проведе срещата и
ВТОРА  за мястото на срещата
ТРЕТО за деня
и така ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ............................. bowuu
АЗ предлагам в ЛАРНАКА Mr. Green.......а местото newsm78 още се чудя.....за Датата когат кажете  Peace

# 305
  • Larnaca, Cyprus
И така обещаното инфо за нашата съфорумка Дали Ще или Гали Ще   newsm78 още не е уточнила обаче аз съм в очакване  Twisted Evil
та КИПЪРСКИ ПОЩИ
До всички Европейски страни цените са ......
чети тук
http://www.mcw.gov.cy/mcw/dps/dps.nsf/a29aae3d0f6a178ec225703700 … 0PRICE%20LIST.pdf
за друго инфо ще пиша по късно  Naughty

ВИЕ СЕГА КАКВООООООООООО ОПЛАШИХТЕ СЕ ОТ СРЕЩАТА И НИ УМА НИ ДУМА  Joy Joy
Я всички тук за предложения и обсъждане по така посочения въпрос на дневен ред  Naughty....

# 306
Момичетааааааааааааааааааа  Hug  Hug  Hug открих ви най-после еееййййй  Crazy
как сте сладурани,нямам време да ви изчета,позабравихме се направо  Wink
 Кате най-вече теб търся душице сладка,помагай ако можеш...
въпрос относно пощите в Кипър...тази седмица идваме в Никозиа,обаче трябва спешно да поръчам едни неща от Англия по интернет и питанката ми е дали мога да дам адреса който е в Кипър и моите имена и като пристигнем в Никозия да ги чакам и да си ги взема от пощата от там  newsm78
който знае да помага момичета,моля ви а аз ще почерпя виртуално,че съм позабравила направо

# 307
  • Larnaca, Cyprus
Мисс Каприз не се притеснявай англичаните са много точни хора ще ти изпратят пратката на който адрес си посочила Peace не забравяй освен улицата номера и града да впишеш и пощенския код Peace......дори последния път като поръчвах колет от Англия пристигна с специална експедиторска фирма в Никозия и оттам го препратиха в Ларнака Peace Peace
Момичета малко със закъснение признавам  Embarassed Embarassed обаче мислех че Муцка ще намине ама явно не е  Shocked............................та бързо всички тук да й пожелаем всичко най добро за вчера когато беше и рожденния й ден  Wink.....малеееееееееей ей сега ме набиха дето издадох ама кво да се прави трябва да почерпя за нейно здраве заповядайте..... Laughing Laughing

# 308
E да е жива,здрава и много щастлива newsm59 newsm38 .А на издайника дано да не са хвърлили много бой-ама то нали е за хубаво. Party
Момичета и аз набързо да ви пожелая много хубав ден където и да сте.Аз днес почивам и се чудя къде по напред да ходя.Като вързана все едно съм била,че като дойде почивния ден като невидяла гледам да наваксвам
На всички много  Hug Hug Hug и  love001  love001  love001

# 309
Мисс Каприз не се притеснявай англичаните са много точни хора ще ти изпратят пратката на който адрес си посочила Peace не забравяй освен улицата номера и града да впишеш и пощенския код Peace......дори последния път като поръчвах колет от Англия пристигна с специална експедиторска фирма в Никозия и оттам го препратиха в Ларнака Peace Peace
Кате мерси много,аз ги пуснах вече,дано всичко да е наред  Hug

# 310
  • София
Ета ме!

Мила, мила Кати....много съм ти благодарна, че си ме отменила в
почерпката към сладките ни дружки!
Аз наистина не успявах вчера...В същност започнах да пиша на няколкопъти
и нещо  все излидаше и така си остана недописано.
Днес влизам и хоп гледам свършила си прекрасна работа.
Мерси! Hug Heart Eyes  bouquet

Момичета вие къде сте всички..... newsm78 Crazy

Ми чакам си подаръците пък.... Mr. Green Joy

ДБойдева
, блаодаря ти!   bouquet

# 311
муци

не мога да разбера,защо цтарите теми ги чета нормално,а тази е  със страхотно малък шрифт и нищо не разбирам #Cussing out....моля помогнете ми Praynig Praynigче изгубих дирите  ....
на всички много Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 312

Муцка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъди много щастлива!!!

Аз, момичета да си призная, съм обхваната от непобедим мързел към нета в последните дни Embarassed А и продължавам да имам проблеми с връзката, така че е доста изнервящо да се боря по един час само да публикувам коментар #2gunfire

На всички ви желая весело и топло лято Hug
.... и въпреки че ми липсвате, мисля че е за предпочитане да мързелуваме под слънчевите лъчи по плажове и полянки Wink вместо да висим зомбирани пред компитата Tired За това ще има доста време, като ни запукат дъждовете през зимата Laughing

П.П. Между другото онзи ден при нас валя дъжд за 15-20 мин tooth

# 313
Оооо, мацоранки, как сте?! Wink

Катич, бравос, че си се сетила да почерпиш за систъра си!

Муцондре, в сурат-бука те поздравих на деня, но и тук
Надявам се да си имала един страхотен празник и да те очаква една още по-страхотна година в твоя живот!  bouquet

Аз пък девойки наминавам да ви се похваля.. То тоия дето щъкат из фейса вече знаят, но за останалите...
Весич, не си вече сама повелителка на котките Wink /както сполучливо, ама много, те титулова Винаги Mr. Green/
От вчера следобед вече и аз съм горда стопанка на ето този рунтаво-разкошно-сладък ДзвЕр smile3521
Оzzi мяу и пак мяу, чието безкрайно прилягащо му име дължа на Цветюхина - тя му стана кръстинца  love001
след бърз конкурс за име във ФБ снощи newsm03

Мили мои, сега ви оставям, че увеличилото ми се домочадие драпа и мявка за внимание newsm47
Хубава вечер и до скороооо.... lovekiss

# 314
честито блондюхче за Оззи Peace

цветюхче и на теб честито за това ,че стана кръстница Laughing

муцюхче и на теб честит ДЕН РОЖДЕН  bouquet

сега ви оставям.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт