Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява пълномощно за пътуване на дете в чужбина?
Кой е най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване?
Какво е препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява пълномощно за пътуване на дете в чужбина?
Пълномощното за пътуване на дете в чужбина е документ, който се издава от родителите и позволява на детето да пътува с един от тях или с друг близък роднина. Това е необходимо, когато единият родител пътува с детето без другия. Документът се изисква за осигуряване на безопасността на детето и предотвратяване на незаконно отвличане.
-
Кой е най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване?
Най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване, според опита на участниците в дискусията, е марката Nanny Flexi Care. Те споделят, че с други марки са имали проблеми с пропускане през нощта, но с тези памперси не се мокрят особено нощно време. Те също така съветват да се внимава с размера на памперса, за да не е твърде стегнат или хлабав при затваряне.
-
Какво е препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче?
Според участниците в дискусията, препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче е с пишката нагоре. Те обясняват, че това е важно, защото при този начин на поставяне, памперсът не се намокря първо и седи в сухо състояние, което може да предотврати зачервяване или възпаление по-бързо. Също така споделят, че има бебешки пелени, които са по-плитки и са подходящи за по-малки деца.
-
Какви са препоръките за поставяне на памперси при момиче?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на нощно подмокряне?
..., а водката ще я сервирам за поливане на следващата тема

...пропуснала съм ти поста без да го видя... Та
и от мен!
Тя естествено не е за сефте в БГ, но предполагам това й е първият така продължителен престой и в по-съзнателна възраст
-----А казваш наша
а тя как издържа просто ми ум не стига
Смятай снощи след като си легнах навреме и уж заспах, щом в 1:30ч. се събудих от силно главоболие, та пих беналгини...и днес още влача остатъчни симптоми - болки в кръста и по галавата сякаш туку чука кълвач
/тук трябваше да има снимка, изеазяваща и моят ентусиазъм, но уви, въпреки усилията ми не намерих начин да я прикача
/.
и на теб...ами фолиевата киселина
..отиди в която и да е аптека ,ако си в Кипър и те там 6те ти кажат..но ако не се лъжа...тя една и съща навсякъде

.....и благодарско за почерпката
,то чак да ви завиди човек
,пък и с тез семки,клюки и хлад
той на мързел го е ударил
...аз лично съм възхитена от това местенце
..аз поне още не съм си и помисляла за пазаруване,все оставям за последните дни и тогава тичам като луда,
..нали и на мен това ми е в кръвта,

..та като трагнахме на едно обикалиане уж на шега ,ама то така неорганизирано е най-сладко...та забравихме да се приберем 1 седм..бях малко ядосаня,че нямах дрехи и подръчни материали,но нали магазините са за това
....днес се върнахме от балканско...даже ходихме на река 

извади една дебела книга и запреглежда из нея и каза, че той й е именния светец и на нея дата трябва да си празнува имения ден
И после като се замислих името Лора нали идва от "лавров"...

но пък така сме се сдушили тука, че не е за разправяне
Моя милост конкретно си живее в Бургас от как се помни, а тук в темата изпълнявам партийно-функционерски обязаности
- демек грижа се за оформлението й

Затова и не съм писала теzи дни...а и zакусваме и обядваме в нас и така....нема време
ще се караме