"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 670
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Ахойй, скромна почерпчица - днес Змейка има имен ден reverance

Амели, моите извинения.. Blush...пропуснала съм ти поста без да го видя... Та welcome и от мен!

Буболински, дай някоя нова снимка на твоята пинцеса, че не сме я виждали от миналогодишната лятна кипърска среща...Сигурно много е пораснала сладурката babydust7

Анче, я кажи Антзи как прекарва ваканцията? - харесва ли й родното място на мама? Heart Eyes  Тя естествено не е за сефте в БГ, но предполагам това й е първият така продължителен престой и в по-съзнателна възраст Grinning -----А казваш наша Пепита хайманосвала по кипърско?...

Катич, не знам защо така бе пиле Rolling Eyes ама след това пълно"нощно дежурство", на което ни подложи Лора, вчера бях адски зле с болки в цялото тяло...едва изкарах деня ooooh!  а тя как издържа просто ми ум не стига #Crazy smile3544  Смятай снощи след като си легнах навреме и уж заспах, щом в 1:30ч. се събудих от силно главоболие, та пих беналгини...и днес още влача остатъчни симптоми - болки в кръста и по галавата сякаш туку чука кълвач smile3537 Mr. Green... Случайно чух обаче да коментират на една спирка за тия два дни (вчера и днес), че имало много силни магнитни бури, та допускам, че това може да ни е повлияло Rolling Eyes
Ооххх, наоплаквах се и аз като една бабишкерка... newsm27 smile3560

Весич, ехооо де зачезна?

# 346
Добре дошла на амели и от мен.
Блондич ще  дам facebook-Georgia Charalamboude или multiply-www.bouboulino.multiply.com , защото нямам сили да качвам снимки на хиляда места.Който иска да гледа.Доста е изнервящо и изисква много време,а то пусто все не стига.

# 347
благодаря момичета за топлото посрещане Simple Smile /тук трябваше да има снимка, изеазяваща и моят ентусиазъм, но уви, въпреки усилията ми не намерих начин да я прикача  Sad/.
ще ми се да ви опозная, но сигурно намирате за банална идеята да повтаряте кой каде живее и т.н. все пак аз ще се радвам, ако някой се предтстави Simple Smile

хубав ден с много усмивки  Hug

# 348
Как сте милички? Ние сме на Сл.бр и нямаме нет, но ни е мн.хубаво. До морето не сме стигнали, а по цял ден на басейн се плацикаме. Случайно разбрах, че има еднодневни карти за нет и след дълга борба с връзката, успях да се лог-на. На 25.08 пътуваме за Кипър.
Анче, ти кога се прибираш? Радвам се, че при теб е хладничко! Аз все търся хладинка, но където да отида, жегата с мен идва.
Блонди, толкова си наблизо и ме е яд, че не можем да се видим. За съжаление нямам транспорт и съм закотвена тук.
Амели, добре дошла! Аз също по принцип живея в Никозия, но не постоянно.
На всички желая весела ваканция и ще се преброим на есен (както каза Блонди)

# 349
здравеите кипърски мами.може би не е тук мястото кадето да задам вапросът си ,но търся помоща ви.каква фолиева киселина си купувате при бременност.благодаря ви предварително.

# 350
zai4eto 81 ...здравей  bouquet и на теб...ами фолиевата киселина  newsm78..отиди в която и да е аптека ,ако си в Кипър и те там 6те ти кажат..но ако не се лъжа...тя една и съща навсякъде Peace Flutter

винаги... Wink Hug...на 4 септ...дал Бог Peace....а ти?

amelie ...аз съм Казанлъченка,живееща в Ларнака Peace

сега отивам ,че Никола плаче... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 351
  • София
Ето меее....... Mr. Green
Още два дини съм в отпуска!

Добре дошли на Амели и Зайчето!  bouquet

Блондичке
, Лорка поуспокои ли се, че и ти да дремнеш?!
За имения ден, малко със закъснение, но от сърце да ти е живо и здраво
момиченцето!

Винаги
, ние пътуваме на 15 или 16 към Китен?
Няма ли да има начин да се мернем за малко...Блондич, на колко
километра е Слънчев Бряг от Бургас? Ще помисля ако може да спретнем нещо..

Пепиткин, голямо обикаляне...Браво на вас!

Анче, Николчо голям сладурко...пу,пу,пу!

Зайче
, и според мен фолиевата киселина си е една и съща навсякъде! newsm78

Амели, накратко: копираш адреса на картинката (с десен бутон върху изображението - послепроперти), влизаш в отговор на темата, кликваш скобите за картинка (първата иконка на втория ред от ляво на земното кълбо) и пействаш копирания адрес между тях. И готово!

Аз отивам да поспя малко за сега! Mr. Green Сладки сънища на всички!

# 352
EХО Hug Hug Hug Hug Hug...ЗДРАВЕЙТЕ ЗНАЧИ Kissing Heart lovekiss
МНОГО ГУШКИ ЗА ВСИЧКИ Hug Hug Hug

Много време не съм се разписвала и май дойде време да го сторя Heart Eyes...
Първо да поздравя сладуранката на Блонди .....и благодарско за почерпката Heart Eyes..Блонди,да ти е жива и здрава Hug Hug Hug
Анче newsm78 newsm78,жено???????? какви корени само сте пуснали в българско Joy,то чак да ви завиди човек hahaha,пък и с тез семки,клюки и хлад hahahaбря,бря чак се замислих,че май нещо пропускам тук в кипърско Grinning...а Николчо с толкова калабалък около него не проходи ли вече?????или и  smile3534той на мързел го е ударил smile3534

Муци...обедена съм,че страхотно ще си изкарате в Китен newsm10...аз лично съм възхитена от това местенце

Катиии,много от рано мислиш за учениците Heart Eyes..дишай спокоийно има още време Whistling..аз поне още не съм си и помисляла за пазаруване,все оставям за последните дни и тогава тичам като луда, Joyче нали все се успокоявам,че има време hahaha Mr. Green

Буболино..мяяркам те аз по улиците travel..нали и на мен това ми е в кръвта, Peace...няма да се разочароваш от хотелче в Пафос Peace..ние вече 3.та година все там ходим,даже другата седмица пак заминаваме ,!!!може да се засечем newsm78,знай ли човек

Винаги и вие голямо хайманосване му ударихте Hug Hugдобре си изкарвате...доно е така и за напред....а за срещата..аз за в Ларнака,ако може Embarassed...кадето и да е ,само да има нещо зверчетата да се залисват да може ние да blahblah kaffeetrmker_2
Десита..мила как си...ще успееш ли да дойдеш??какво решихте??
Цвети,Дезире,Веси Hug Hug Hug
Амили,Змейче welcome

Аз имам много за разказване,но накратко----->мойто маж тази година си взе отпуска 3 седм.(даже  се замисля за още една) smile3508..та като трагнахме на едно обикалиане уж на шега ,ама то така неорганизирано е най-сладко...та забравихме да се приберем 1 седм..бях малко ядосаня,че нямах дрехи и подръчни материали,но нали магазините са за това Joy,хем пазарувахме,хем се ядосвахме,че някои хеща ги имам,хем се смеехме,че  се ядосвам за глупости hahaha..та така първата седмица..втората и изкарахме малко по-спокойно,по плажове,басейни и т.н...децата доволни , а и майката със страхотен тен,чак аз  самата започнах да се харесвам tooth....днес се върнахме от балканско...даже ходихме на река newsm78,тук в Кипър не ми се беше случвало такова удоволствие Joy..децата се къпеха  с такъв кеф и желание,че чак им завидях,че не си облякох банските Mr. Green...на сина ми му вързахме едно въже на най близкото дърво и се правеше на Тарзан,като се засилваше и скачаше във водата..просто беше възхитен от новата игра...набрахме си и пресни круши ,ябълки,,малки бебета,,както им казваше Андриани,и сини сливи дирекно от дърветата,които се намираха близо до реката..(спомних си младините)..изобщо тази разходка ми се отрази страхотно..чувствам се напълно заредена с енергиа Hug Hug
Отпразнувахме на 09.08...11 години от нашата връзка сгосподин мЪж ми Joy..сдобих се с нов тлф,понеже за 2 седм.малката ми пусна и двата ,които имах в морето Mr. Green....
та по този повод----> годишнината и а да почерпя

почерпете се да ви е сладко Hug Hug Hug Hug

искам да ви питам нещо,оправих  лапа след водната баня,но шрифта ,който ми показва на тази тема(само на тази)е толкова малък,че почти нищо не се вижда newsm78...много се затруднявам в четенето и писането newsm78...ако може накой да ме светне по въпроса ,какво да направя

и да се извиня ,ако имам правописни грешки Praynig Praynig,но наистина трудно се вижда....за сега е това,...тичам да поспинкам,че и утре е ден за хайманосване hahaha

на всички Hug Hug Hug Hug Hug

# 353
ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо пепитин....добре си дошла....вече се чудих де се дяна..ник'ва не мога те намеря...пък тя каква била работата...хайманосвала на'шта Joy Joy
ами Николчо,ходи ама с помощта на канапета и столови Laughing...лази като стрела и са му слабост мръсните обувки ooooh!...да ги лапа.....ами това е общо взето...тук днес е горещо....затова сутринната си сложих люлката на Николчо под дървото,заредих се с една чаша фрапе и го отдадох на мързел Flutter..сега той спи...отивам да сготвя нещо Peace....хайде весели летни моменти Hug

# 354
Ей ма и мен.
Наслаждавам се на лятото.Разходки сутрин -  паркове,люлки и кафенета по хладно и свежо.После почивка и пак навън.Йоана си има една приятелка и са голяма комбина.Врещят,тичат,играят.Гледам да им създавам разнообразие и позитивни емоции. Simple Smile
Пепитт добре дошла.Страхотно звучиш  Hug Много се радвам за вас!
Блонди честита ти именичка!Ама аз не знаех,че Лорите празнуват тогава.Нали брадчедка ми е Лора  newsm78
Анче разбирам те за Бг.Тук си е супееер,само пара да има,ама уви.......... ще палим и ние пак след Нова Година към адските жеги.
На новодошлите "ДОБРЕ ДОШЛИ" аз съм се представила в профила от къде съм....вече и аз не знам.Определям се като от "новите номади",но  това многоо ми харесва.Бих живяла всяка година в различна държава.... Laughing .............. пък уж раците били домошари .   newsm78
Чакаме Андрей на 27-ми да си дойде и ще палим на почивка в планината.Мислехме да скокнем и до морето,но помислихме,че времето ни е ограничено и ще се фейнем само за 5 -6 дни до Априлци.Пък и мойто момче е зажадняло за хлад и свеж въздух.Много ми се искаше Блонде да те видя,но то се не губи.. Peace
Винаги и ти си голям свежар.Аз се радвам,че темичката позабави темпо.Това означава,че всички са заети с убавини..
Ай ставам да си обърна малко фнимание на разнити му части,че нещо не остава време за разкрасяване. Целувки на всички!

# 355
Калиспера, мацоранки 4470
Мерсаж на всички за честитките към Лорка!

Блонди честита ти именичка!Ама аз не знаех,че Лорите празнуват тогава.Нали брадчедка ми е Лора  newsm78
Цветюхче, ами то и аз до преди 10 години не знаех, че на тази дата празнува това име...даже и за Св.Лаврентий`ич и не бях чувала Whistling..., ама като правихме църковно кръщене на Змейка и дЕдо Поп bishop извади една дебела книга и запреглежда из нея и каза, че той й е именния светец и на нея дата трябва да си празнува имения ден yes  И после като се замислих името Лора нали идва от "лавров"...
А по другия въпрос...да ти кажа малко съм разочарована Rolling Eyes  - тъкмо се бях зарадвала че ще се видим,ама карай...да се надяваме на друг тираж Wink  А сега естествено ще дадеш максимален приоритет на това да сте си само 4-мата family Kissing Heart

Муцинко, аз нали като си нямам личен транспорт, та не ми се е отдавала възможност да го замеря разстоянието Бургас-Сл.бряг, ама мисля си някъде към 30-тина километра трябва да са newsm78 ,та ако успеете да се уговорите и организирате някак с Винаги, супер ще се радвам да се видим coolcool

Пепич,    още 5х11години да си се гледкате с мъжо като писани яйца!  love001
А по въпроса за лаптопа и шрифта, аз съм невежа общо взето по тия технически въпроси, но ако само на БГ-маммата ти го дава такъв ситен шрифта, а в други форуми, сайтове,етц. буквите са с нормален размер, що не пишеш на някой от модовете как да си оправиш настройката.

Абе Бубулински, ти знаеш ли, че цялата ни тайфа /с малки изключения/ се е заселила в  сурат-бука и това е другата причина, освен ваканцията де, така да е тихо в темичката smile3560

Зайче, добре дошла и на теб!

Относно молбата на Амели да се представим, аз само ще кажа, че в темата ни е бъкано от неживеещи в Кипър и такива, които дори и кракът им не е стъпвал там - визирам себе си най-вече #Silly  но пък така сме се сдушили тука, че не е за разправяне newsm19  angel008  Моя милост конкретно си живее в Бургас от как се помни, а тук в темата изпълнявам партийно-функционерски обязаности bowuu  - демек грижа се за оформлението й reverance

Девойки, оставям ви сега... На всички цунки по муцунки! lovekiss

# 356
Ехоооо и от мен Hug

Има уживление и това само ме радва и толкова всички zвучите Свежи и Отпочинали Peace

welcomeНа Новите Мами
Блонди и Пепи,честите да са Ви поводите и мн усмивки newsm51 smile3525

Пепи,не съм сигурна дали бих успяла да дойда точно сега До Кипър или може и по късно.Опитвам се да се преместя тук в Баzел да следвам и чакам един документ от БГ до края на другата седмица...Дано всичко бъде успех увенчано,че вече много усилия положих и Лина ми помага с София с получаването на документа от превод,че всички мои роднини иzляzоха в отпуск....Дано се видим все пак Peace Praynig
Мацинкииии,мн цунки на всички Ви и пак ме очаквайте.Ние от таzи седмица сме вече на детска градина,само на 500м до нас е,но е от 8 до 12 часа Mr. GreenИ не сме свикнали да ставаме рано,а аz докато се обарна и то станало време да ходя да вzимам моя малък Човек CrazyЗатова  и не съм писала теzи дни...а и zакусваме и обядваме в нас и така....нема време #Crazy

# 357
 smile3533 smile3534 smile3533 smile3534 smile3533 smile3534

P.P. Ехоооу...Помните ли ме още

# 358
ДобрЮтрУуу... Mr. Green

Ехеее, Мастерюхин Hug Kissing Heart Hug к`о праЙш, де`Одиш бе, пиле шарено? Ние теб те помним, ами ти нас ни забрави, аааа Naughty ще се караме Grinning  То и ние сме позарили огъня тук заради лятната ваканция предимно, ама я вземи си направи една регистрация (ако вече нямаш де) у ФейсбукОт, че то цялата ни компания се е поселила там и купонът тече newsm19

Леле, Деситка, тая вашата детска градина ще се скършат от работа просто smile3560 Joy  ама пак 2-3часа да си освободиш някаква работа да си свършиш, или дет`се вика кафето на спокойствие да си изпиеш пак е нащо. Peace   На мен сега през август - този иначе традиционно отреден за почивка месец, ми се събира погледа в една точка, щото нали дневният център на Лорски не работи и едно, че трябва да я мъкна в нашите всеки път като отивам да помагам за татко, ами и изобщо каквото и да се наложи да върша я тътрузя с мен, а то нали сещате се в тия жеги...- хем мор, хем нерви  Stuck Out Tongue Winking Eye smile3544

Мацоранки, пожелавам ви хубав вторник!

# 359
  • Larnaca, Cyprus
Добро утро Hug
идвам тука при вас ми е по добре ....искам да кажа че старата любов ръжда не хваща Heart Eyes Heart Eyes....или с две думи регистрирах се във фейс бук обаче там нещо много студено ми е и някак  Rolling Eyes странно и не ми харесва чак толкова колкото тук Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.....да не говорим че се натрупваш със излишна информация от всички приятели които в началото искаш да намериш пък после виждаш че сте толкова ДАЛЕЧЕ в мислите си че чак се чудиш боже какво ИМ става  newsm78или по точно на МЕН има ли ми нещо newsm78......както и да е ЩЕ МЕ ИЗВИНИТЕ ФЕЙСБУКЧАНКИ НО АЗ ОСТАВАМ ТУК bowuu newsm51
БлондиЧИД на лорка с малко закъснение  bouquet
Пепина теб също честита годишнина и дано да сте щастливи ВИНАГИ Peace
Мастерчеееее ееееее да не повярва човек newsm78 айде разправяй какво става .....момците как са .....нещо ново на хоризонта  Heart Eyes.....манджите вървят ли  newsm78...а музиката  newsm78
Деситка важното е че детето си има приятелчета а пък ти ще влезеш в графика бавно бавно и ще видиш как ще намираш време постепенно за повече неща Peace

Общи условия

Активация на акаунт