"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 670
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Larnaca, Cyprus
Воденичкадобре дошла  bouquet....за Пафос малко не съм наясно пък и нямам някой познат педиатър newsm78.....обаче гледай какво можеш да направиш ......най лесното и най изпитаното .................понеже в момента училищата и детските градини са уви все още затворени оттам няма как да ти помогнат ......но все пак провери може и да са отворили по рано при вас знам ли .......в Паралимни например има някои които работят постоянно може и при вас да има такава оттам най правилно биха те напътили......ако ли пък няма тогава отиваш във близкия парк след седем и половина майките разхождат децата и срам не срам попитай, помоли две три жени да те упътят и помогнат при кого да отидеш .....Гарантирам ти пълен успех а още повече че може да се окаже да те пратят при един и същи доктор , което ще е гаранция че е добър  Peace....Успех мила   bouquetне се бави ...... Peace
Анче с книжките сме скарани сега сме на вълна скейборд  Rolling Eyes

# 376
  Благодаря ви за отговорите!

# 377

Ехооо Добро Утро Hug

Така се радавам на уживление тук Peace
Муцка,супер ваканция да си иzкарате и много снимки очакваме.Аz на Китен съм ходила предиии многоооо години на гости на лелята на един приятел се бяхме иzсипъли около 10 човек,но многоооо комари ни ядоха Mr. GreenНаправо не можехме вечер на спокойствие да хапнем.Навсякъде бяха/докато вечеряхме на ресторанчетата,докато спяхме,докато минавахме една горичка да идем до плажа/ CloseАма сигурно се е променила ситуацията,все пак това бе в далечната 1999Г. Party
Блонди,и на вас ви пожелавам с Лорски да идите скоро до Китен и да се набъбрите с Муцка и да цунката и малката Алекс PartyА то проблемът е Черна Котка да не ви мине път Mr. GreenА Оzzи е сив,нали CrazyИ си мислете,че отивате вече и сте там...представите се сбъдват Peace Praynig
Катенце,твоите сладури съвсем вече им е доскучало LaughingАма е хубаво,че са си двамцата и се zабавляват Crazy Party Wink
Анче,абе ти голяма ваканция иzкара в БГ BlushНяма ли скоро да си идвате?Ехехехе Николски е научил вече мурафети PartyТеzи и на мен ми бяха от най -любимите Peace
Пепиииии,къде сииииии Laughing
Винаги,къде си сега? Flutter
Цветинка,как сте? Hug
Весииии,и ти се поиzгуби...дано някаде да си се опънала на слънчеце Peace
...Ставам,че Ади zапочна да си подстригва косата с ножицата.....

# 378

ДОБРО УТРО, КОКОШЧИЦИ! ПИЙНЕТЕ ПО ЕДНО КАФЕНЦЕ И ПРИЕМЕТЕ ХИЛЯДИ ПРЕГРЪДКИ ОТ МЕН! ЗАВЪРНАХ СЕ ОТ БГ И МИ Е МНОГО ТРУДНО...сори за главните букви, но в бързината не съм видяла, че ги ползвам! Не мога вси още да се климатизирам, имам 2-ри ден главоболие, а след 15 мин. ще тръгвам и на работа. Тази влага направо ме убива  #Crazy #Crazy #Crazy! Дано силата бъде с мен  Joy
  ЛЕК ДЕН И ВЕСЕЛА СЕДМИЦА ВИ ЖЕЛАЯ!

# 379
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте сборна дружина Hug

Данимммммммммм чусно кафенце .......а тук да наистина е ужасно лепиш лепиш цял ден от тая влага ..... Mr. Green...бързо климатизирване ти желая  Sunglasses
Деситта викаш даваш на синковеца сам да се подстригва мммм Thinking интересно  Thinking

И аз днес съм първи ден на работа .......като са ме нападнали един през друг за чекове ....... Mr. Green ама аз нали съм си БГ тарикат ги бях написала предварително ..... Party..та сега само си седя на офиса блаженно .....кръстосала крак връз крак и късам ли късам от чековата книжка  Whistling Whistling Joy Joy
 bowuu bowuu Twisted Evil Twisted Evil

# 380
здравейте girls Simple Smile

аз не съм се влючвала скоро, но и ние такмо си идваме от бг и то тук с тая жега трудно се оцелява, че бяхме малко на планина /не че кой знае каква разлика, ама все пак../. аз ще захранвам принцесата и исках с оризова каша и ходих на един био-магазин, но от там ми предложиха babynat /organic infant cereal/. някой ползвал ли го е? да сподели мнение, моля, моля, моля!!!
 Heart Eyes

# 381
Здравей, амели,
 на мен също ми предстои да захранвам бебка, още не съм решила с какво, но жалкото е, че при нас биомагазинът фалира.  Sad а аз на него се надявах....За съжаление незнам нищо за тоя babynat. Аз май ще започвам с тиква  newsm78.... имам още време да си помисля...

# 382
  • Larnaca, Cyprus
Амели, ВОденичка newsm78 newsm78 Що трябва кашата да е от биомагазин newsm78 newsm78.....аз и на двете си деца съм давала една и съща кашичка оризова на НУТРИЦИЯ .....има я във всеки супер маркет и е супер чудесна ......опитайте я ...... Peace....После прехвърлихме на НУ НУ понеже бяха по гъстички като маса ..........ДА знаете от мене кашите на НЕСТЛЕ и на Нутриция са по редички и са приятни за захранване но по нататък трябва по твърдо гориво Crazy.......Бисквитената на НУНУ е супер Peaceммммм а ФАрин Лактето на НУНУ и до скоро ми го ядеше малкия син  Joy Joy

# 383
Simple Smile
аз защото искам сама да си правя кашите и пюретата, та затова към биомагазина, за оризово брашно /като вторичен продукт, че мен не ми се купува мелничка за мелене на ориза/.но така или иначе нямаше  Rolling Eyes и затова тези babynat с 90% оризово брашно и 10% от една друга зърнена култура. иначе тези продукти, които спомена са ми известни, просто ние сме мънички и сме на вълна захранване /вчера навършихме 6 месеца и днес опитахме малко от кашата/.
Katy6, твоите дечица колко са големи?

# 384
Аз се стремя храната на цялото семейство да е био или поне да е минимално обработена, без Е-та, полуфабрикати не купувам - разбираемо и за бебето храната ще е такава - приготвена в къщи, по възможност био. Simple Smile

# 385
  • Larnaca, Cyprus
Simple Smile
аз защото искам сама да си правя кашите и пюретата

що ще се мъчиш като има готови ..... newsm78......
виж за плодовите и зеленчуковите пюренца съм съгласна да са домашно правени ...... Peace....обаче специално оризовото не виждам смисъл Thinking.......а  що се отнася до мойте деца те са вече ГОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМи магарета виж във подписа ми пише колко точно bowuu

ВОденчика и аз в началото като бях МЛАДА и ЗЕЛЕНА и НОВА майка се мъчих до последно с приготвено всичко в къщи пресно и т.н. .......но издържах докато навършат една годинка ...... Mr. Green....после нервички нямах ....... ooooh! Tired.....в крайна сметка освен МАЙКА съм и ЖЕНА и трябва да мисля освен за всички останали така и за МЕН ЛИЧНО т.е. външна поддръжка и въвеждане във форма ....... newsm03 4470 reverance.......
Пък все пак и на работа ходим   typeuu

# 386
 Crazy Shocked: amelie Воденица ......завиждам ви на търпението и времето  с което разполагате...аз захраних моето бебче на 5 мес с рецептата на Peace кати6а...дечицата са ми здравички и хубавички Mr. Green Joy..пту-пту

момичета днес ходихме на басейн... http://www.waterland-bg.com/aquapark-gallery.html ....беше много водно Crazy Laughing...Антзелина и Николски много се радваха...а пък в събота на 21 посетихме селският събор в с.Овощник(Ст.Загорска обл.)... Mr. Green...ей-й-й-й-й-й да ви кажа от играх си..па то не беше право хоро ,то не беше криво хоро Naughty Laughing...,изобщо какво да ви кажа...''накефих се'' дет'му викат Crossing Arms Joy..децата ги оставих на татко Peace и дим да ме няма Whistling...идва време да се прибирам..оффффффф полета ми е в 22.30... Shocked Rolling Eyes..ама хич не ми е приятно да пътувам по нощите Cry...а между другото тук мили ми девойки ми е адски скъпо #Crazy ooooh! Crossing Arms Whistling Mr. Green...не знам защо newsm78..на панаира видях едни детски колички за Николски да тика там Crazy...Китайско произ...тя тази количка милата ако я духне вятъра ще падне ,ама струваше 18 лева Shocked...същата ще я купя от Ларнака за 3-4 евро Crazy....общо взето гоним еврото тук ние Mr. Green с минималната заплата която е 300 лева Crazy в К-к говоря де ooooh!

# 387
тъй-тъй...Кате hahaha bowuu Joy

# 388
Crazy Shocked: amelie Воденица ......завиждам ви на търпението и времето  с което разполагате...аз захраних моето бебче на 5 мес с рецептата на Peace кати6а...дечицата са ми здравички и хубавички Mr. Green Joy..пту-пту

момичета днес ходихме на басейн... http://www.waterland-bg.com/aquapark-gallery.html ....беше много водно Crazy Laughing...Антзелина и Николски много се радваха...а пък в събота на 21 посетихме селският събор в с.Овощник(Ст.Загорска обл.)... Mr. Green...ей-й-й-й-й-й да ви кажа от играх си..па то не беше право хоро ,то не беше криво хоро Naughty Laughing...,изобщо какво да ви кажа...''накефих се'' дет'му викат Crossing Arms Joy..децата ги оставих на татко Peace и дим да ме няма Whistling...идва време да се прибирам..оффффффф полета ми е в 22.30... Shocked Rolling Eyes..ама хич не ми е приятно да пътувам по нощите Cry...а между другото тук мили ми девойки ми е адски скъпо #Crazy ooooh! Crossing Arms Whistling Mr. Green...не знам защо newsm78..на панаира видях едни детски колички за Николски да тика там Crazy...Китайско произ...тя тази количка милата ако я духне вятъра ще падне ,ама струваше 18 лева Shocked...същата ще я купя от Ларнака за 3-4 евро Crazy....общо взето гоним еврото тук ние Mr. Green с минималната заплата която е 300 лева Crazy в К-к говоря де ooooh!

ааа ще се сетите мили ми мами, преди доста време се бях възмущавала от скъпотията в БГ имаше еднадискусия такава  Simple Smile а после върнете се в БГ да живеете, да хубаво е, но минималната заплата официално дори е 220лв.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 389
 Leila_Leila ....,права си..колкото и да ми е хубава моята родина Heart Eyes..тези цени направо ми замайват главата Crazy...как може град.транспорт да е 70 ст Crossing Arms...млеката-адапт.10- 14 лв..обувки 30 лв.....то като цена ок..ама сравнение с заплатите които се взимат тук,направо е страшно Shocked..не знам как е в големите градове newsm78 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт