Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява пълномощно за пътуване на дете в чужбина?
Кой е най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване?
Какво е препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява пълномощно за пътуване на дете в чужбина?
Пълномощното за пътуване на дете в чужбина е документ, който се издава от родителите и позволява на детето да пътува с един от тях или с друг близък роднина. Това е необходимо, когато единият родител пътува с детето без другия. Документът се изисква за осигуряване на безопасността на детето и предотвратяване на незаконно отвличане.
-
Кой е най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване?
Най-добрият памперс за предотвратяване на нощно напикаване, според опита на участниците в дискусията, е марката Nanny Flexi Care. Те споделят, че с други марки са имали проблеми с пропускане през нощта, но с тези памперси не се мокрят особено нощно време. Те също така съветват да се внимава с размера на памперса, за да не е твърде стегнат или хлабав при затваряне.
-
Какво е препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче?
Според участниците в дискусията, препоръчителното положение за поставяне на памперс при момче е с пишката нагоре. Те обясняват, че това е важно, защото при този начин на поставяне, памперсът не се намокря първо и седи в сухо състояние, което може да предотврати зачервяване или възпаление по-бързо. Също така споделят, че има бебешки пелени, които са по-плитки и са подходящи за по-малки деца.
-
Какви са препоръките за поставяне на памперси при момиче?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на нощно подмокряне?
..., а водката ще я сервирам за поливане на следващата тема

..много да ви слушка 
...АМА ТОВА ЗА БАБАТА
..аз и толкова не успявам
и да
"Спрете земята,искам да сляза" 

Тук има кратко рекламно видео на хотела -

просто напоследък ми става малко тъжно като ви чета със всичките ви проблеми и радости около децата 

Повечето тук сме все с деца,а когато те се появат всичко е концентрирано предимно около тях.Неизбежно е,макар да не е единственото важно нещо в живота ни.На мен понякога ми е мъчно за безделните следобеди,за четенето на книжка в горещите летни дни,за танците и за куп други неща..... Гледай позитивно на нещата.Тук в Bg-mamma има тоолкова много примери,че рано или късно нещата се получават.Стискам ти палци!
:...знам ,че знаеш
,което ме навежда на мисълта,че може би не са готови за това
),но все пак аз вярвам в нещата от живота и баланса в тях..знам ли..това са мои мисли и размисли
..вземаш и даваш...после...едната ми приятелка толкова много се вглъбила в този така да се каже ''проблем'',че покрай нея витаят отрицателни флуиди...но тя не ги усеща..''не става и не става''-вика си тя...''ами как ще става бе моме'' викам и аз..я разпусни,усмихни се дай тук един романтичен УЙкенд 

,а дъщеричката ти се надявам вече е добре,и спокойна
,и аз на моменти съм искала да спре земята,за да сляза
.
,пък за заразяването-а дано
.А дотогава,както е писала Цвети-радвай се на живота,и на нещата,които един ден вече няма да бъдат същите(дето по тези моменти ние вече с деца,честичко си въздишаме