"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 634
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте ,значи и от мен Hug Hug

Муци..не се и учудвам за изненадите на природата newsm78...преди 2 седм.ако знаеш тук какъв дъжд се изсипа Shocked...баш както се казва---->гръм от ясно небе hahaha...но ние си бяхме мокри на плажа,и там си останахме под  Wear Umbrella...и след 30 мин.продължихме  grinning039...с плажа Heart Eyes

Блонди...страхотна закуска Hug Hug...и то в леглото... Hug Hug Hug

Веси,най-после и ти да се похвалиш с нещо Peace...ха ,честити документи

Кате...вашата ситуация  в у-щето,абсолютно същата ,като нашата мин.година #Cussing out...колкото и да се оплаквахме родителите,че за 3 мес.сменихме 3 учителки ,файдата беше никаква Mr. Green,всичко за сметка на децата Naughty,които изобщо нямат вина за това Peace...а това за разчорлените у-ки Peace Peace Peace..напълно съм съгласна,чак се чудя,от къде ги бяха изкопали hahaha..и какъв пример ще дават на децата ни Mr. Green

Десита..страшно неприятна ситуация Hug Hug Hug..а с родителите на побойника няма ли начин да се срешните и да поговорите newsm78,а той с само с твоя син ли така се отнася newsm78,чак се учудвам,че и при вас има такива издънки Rolling Eyes...да не е дете на някоя връзкар(което нама никакво,значение..всички деца са равни)..и за това учителките да се правят,че не виждат newsm78 newsm78...ох,дано бързо се оправят нещата Hug Hug....а нещата с комшииката ми Mr. Green Mr. Green,все повече куцат и не вървят Mr. Green,и положението все повече става напечено #2gunfire,но се опитвам да не обръщам внимание на по-тъпи хора от мен Peace...а и се надявам сега покрай у-щето ,да се мяркаме колкото е възможно по-рядко,или ако може изобщо smile3532,ще е най-добре...няма смисъл да разказвам,какво изживявам,че дни няма да ми стигнат да пиша...просто кошмара на моя живот...моито мъж,действа с пълна пара,ако можем да се махнем от тук бързо,и възможно най-бързо Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig..и това ми дава някаква надежда за в бъдище Heart Eyes

Милички,ние вчера успяхме да се видим с Винаги....малко за бързо,понеже имахме тренировки,а те закасняха с 30мин..и успях само да хвърля дългите панталони и да скоча в банските,а сина ми се преоблича в колата Mr. Green..и хоп на плажа...от 18 00-20.00...страхотно си изкарахме 2 часа Hug Hug Hug...малката Инес е много хубава,а майка и е страхотен човек Peace Peace..дано успеем да се видим следващия път за повече Peace Peace...аз от бързане забравих камерата doh,но Винаги се погриже за smile3509,незнам дали ще пусне веднага материала newsm78 newsm78

на всички Hug Hug Hug Hug

# 481
Блонди   bouquet  Муцка   bouquet
аз съм бе мацки  ТиXеРи -то  Mr. Green ,верно съм с друго екранно име
Блондичка,много мило ми стана,че все ме мяташ и мен в началната страничка,огромни адмираций че правиш темата така обогатена,красива и приятна  Hug
Много близки си ви чувствам все още момичета,наистина ми липсвахте всички Hug
Много,ама много прегръдки Hug

# 482
Здравеите мамита в Кипър.извинявам се че така нахълтвам във вашата темичка,обаче имам нужда да ми помогне някои.ще си сменяме квартирата(не по наше желание) и където и да питахме не позволяват да сме с куче.много ми е гадно,от 1г и половина сме с него и как да го изхвърля на пътя.та мисълта ми е ,къде в Лимасол има нещо като приют(но не после да ги убиват),за да може някоида го вземе.

# 483
Здравеите мамита в Кипър.извинявам се че така нахълтвам във вашата темичка,обаче имам нужда да ми помогне някои.ще си сменяме квартирата(не по наше желание) и където и да питахме не позволяват да сме с куче.много ми е гадно,от 1г и половина сме с него и как да го изхвърля на пътя.та мисълта ми е ,къде в Лимасол има нещо като приют(но не после да ги убиват),за да може някоида го вземе.
каква порода е кучето,на каква възраст е и т.н.

# 484
  • Larnaca, Cyprus
Момичета малко ме мързи и няма да пиша много само да кажа на Зайчето нещо ......
Зайо Байо защо трябва да оставяш кучето, а не си намериш под наем къща и да го гледаш на двора ......има от по старите къщи които се водят бежански обаче стопаните липстват я по англия я са вече починали и наследниците ги дават под наем който е почти същия като един по нов апартамен в центъра например ................... Peace......за Лимасол немога да помогна по никакви въпроси що се отнася до кучета можеш да попиташ ЗАРЯ БГ тя е любителка на кучета пък и е по наясно с нещата Peace.....ако потърсиш на по предните страници някъде беше писала ама къде точно  newsm78

Както и да е като ми мине мързела пак ще намина Twisted Evil Twisted Evil Sunglasses

# 485
здравейте,
чета и аз крадешком /хи-хи/.
много исках да дойда в ларнака в събота, но точно тази събота и неделя имахме рожден ден /детски/, сватба и кръщене.  #Crazy трябваше и на 3те да ходим. аз май не съм споделяла никакво персонал инфо, но мойто мъж е кипърец и бебка-принцеска само ан 6 месеца и 1/2. та...... добре, че е културно и миролюбиво рожбето ми, с тез мероприятия акъла и взехме /щото.... знаете как празнуват кипърци  Grinning/. ама сватбата бешееее....... от тези, на които присъстват фотоапарати от списанията, наистина  WOW!
та...... сега героите спят и аз имам 5 минутки.
ох, май вече не спят......
до скоро ии  Heart Eyes

# 486
Здрасти, прекрасни Hug

и мен като Катича ме е налегнал мързела Whistling  затова нЕма мноО-мноО да се разпростирам с... blahblah...
Бреййй, ама не знам при вас така ли е,`ма през седмицата се изморявам от търчане по разни задачи, пък като дойдат почивните дни се оказва,че май само се наричат почивни, щото тогава пък от натрупаните къщни работи се изморявам даже повече #Silly  Пък и братО ми като вземе да ми прави разни изненадващги визити smile3560 - уж нищо ангажиращо, но компа ще ми окупира.., някое занимание ще ми измислиии и то денят ти се запълнил.

Тихериии, ехааа радвам се, че се появи отново Hug  За смененото екранно име`начи правилно се досетих, но че си ти - не Blush  Бая временце мина, но все пак хубавото е, че не сме се забравили Hug  Благодаря ти за адмирациите относно оформлението на темата reverance   и айде, по-честичко се вясвай де! Нещо ново около теб, а, а? newsm53

Пепич, сигурна съм, че сте си изкарали чудесно на срещичката с Винаги thumbsup и чакам с нетърпение нагледен мат`реЯл Mr. Green

Зайчето, аз уви не мога да ти помогна с конкретна информация Rolling Eyes но стискам палци да намерите квартира, която да позволи да си задържите любимеца! fingerscrossed

Мацоранки, приятна вечер на всички Kissing Heart

# 487
ехоууууууу включвам се с малко инфо  и аз относно срещичката с винагиMr. Green..вие сте видели малко снимков материал  от ФБ Wink
общо взето всичко мина по вода..хапнахме готина храна на готино място,побъбрихме сладко,сладко..децата си допаднаха bowuu...после без да бързаме се разходихме по морската улица Peace
днес отново се видяхме..ходихме на плаж...само мога да кажа : винаги,ще ни липсваш тук в Кипър Cry

сега чакам другата срещичка...момичета от Кипър и не само,започвайте да мислите:как,кога и къде???? Laughing

# 488
здравейте сладуранки   bouquet
Блонди  Hug  ,все така миличка,благодаря ти   bouquet То покрай мен много нови неща,зависи за какво питаш  Mr. Green 
Момичета,къде сте във фейса,как да ви открия,ако може де  Embarassed
Ох,отивам да си догледам филмеца,до скоро милички  Hug

# 489
  • На острова
Здравейте, пак се включвам с въпрос (какво да се прави, вие най-можете да ми помогнете  Embarassed)
Искам да питам какви са средно температурите в Кипър през зимата?

Лека-полека ще събирам багаж за мен и малчо и не знам какво да взимам. Ще ми трябват ли ботуши и дебело яке? Знам, че сигурно е топло там, но аз съм зиморничава и тук като стане 16-19 градуса ми се струва мн. студено  Grinning

Мъжът ми е там от няколко месеца и не е карал зима, та затова не мога да питам него.

# 490
Здравейте, пак се включвам с въпрос (какво да се прави, вие най-можете да ми помогнете  Embarassed)

Лека-полека ще събирам багаж за мен и малчо и не знам какво да взимам. Ще ми трябват ли ботуши и дебело яке? Знам, че сигурно е топло там, но аз съм зиморничава и тук като стане 16-19 градуса ми се струва мн. студено  Grinning

Мъжът ми е там от няколко месеца и не е карал зима, та затова не мога да питам него.
значи там ще ти е добре  Mr. Green ,само влагата не ми понася на мен  Crazy
за да не ти обяснявам най-добре ти пускам един линк с доста инфо,момичетата по-късно като се включат да пишат и те   bouquet

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D0%BF%D1%8A%D1%80_(%D0 … D1%80%D0%BE%D0%B2

# 491
Здравейте,здравейте,значи Hug Hug

Хайде на следобедното кафенце,че то сутрешното липсва и май Joy сме го пропуснали  Hug Hug

На всички спорна седмица....аз започвам седмицата с едно главоболие smile3507 и недоспиване...от събота моята любима комшиика не спря да се кара с детсата ми ooooh!..викам хайде да не правим скандали пред хората,ще я мярна по стълбите и ще разесним нещата Peace..да ама не за 4-ти път в неделя  се развика на децата...започна лудия скандал #Cussing out...е до кога,че тя кокво си помисли,че моите деца като не се разправям са безстопанствени newsm78 newsm78...и като се започна 25мин. smile3513 smile3511 #2gunfire.....и и казвам,да млъкне,че ако си отворя устата няма спиране,но тя не.....е щом е тъй...--->излиах си всичкия бяс,казах каквото имах за казване,в очите и,не като нея да ми говори зад гърба,и последните ми думи бяха,господ гледа Naughty Naughty и се прибрах...но тя не млъкна...взех децата и комшииските и ги заведох на плаж...незнам какво са говорили,но когато се върнах поне успях да окъпя децата Peace Peace..скандала продължи..до 23 00 ooooh! Whistling..от рекли казали и т.н.( и най-вече ,че съм искала да я бия,аз и майка ooooh! ooooh!,а тя посегна и мажо ми и хвана ръката)..се оказа,че аз имам право и вечерта дойде да иска извинение от майка,която нагруби без да има никаква вина и мъжа и да говорят по мъжки с моя---. и какво 2 дена разправии за да я изкара мъжа и виновна за всичко newsm78..дали си струваше newsm78...но аз се ядосах много,но и като че ли се успокоих,като си казах това,което имах за казване Crossing Arms,..но лошото е,че не можах да заспя до 4-ри сутринта и сега съм като ,,ударена с мокър парцал,, hahaha Mr. Green
Блондии
Пък и братО ми като вземе да ми прави разни изненадващги визити smile3560 - уж нищо ангажиращо, но компа ще ми окупира.., някое занимание ще ми измислиии и то денят ти се запълнил.
..все се каня да попитам,ако не съм пропуснала нещо когато ми беше мокър лапа...какво стана с братато????нали щеше да идва към кипрото newsm78 newsm78

Кате..има ли време за мързел,бре човек hahaha hahaha...дай малко и насам Heart Eyes

Здравейте, пак се включвам с въпрос (какво да се прави, вие най-можете да ми помогнете  Embarassed)

Лека-полека ще събирам багаж за мен и малчо и не знам какво да взимам. Ще ми трябват ли ботуши и дебело яке? Знам, че сигурно е топло там, но аз съм зиморничава и тук като стане 16-19 градуса ми се струва мн. студено  Grinning

...вземи си от всичко по малко,защото си ,,баба зима,, като мен...а и в началото да започнеш да купуваш newsm78 newsm78. не е мн.приятно Peace.по -доре да го имаш и ако се наложи да ти е под ръка Peace и да не се ядосваш,че го имаш в бг ,и пак трябва да го купуваш Peace Peace

Анче,,,цопнахте гъзУ на морето,а hahaha hahaha

на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 492
pepita-1977 не е лесна и твойта...ужаст просто.... #Cussing out
MiaGia не знам казах ли ти добре дошла  newsm78 Вие кога летите,в кой град ще сте и колко е голямо бебето?
За зимата...не е студено но влагата и вятъра в морсите градове правят студа осезаем.Дебеличко яке особено за дете си трябва,по възможност ветроустойчиво.Някаква по тънка шапка,шал ...също.Но ботуши и т.н. много дебели дрехи не е  необходимо.Пуловери освен вкъщи не съм обличала,и то защото квартирата ни беше много незащитена...втори,последен  етаж..лятото жегаааа,зимата стууууууд...и така  Peace

# 493
 Rolling Eyes Shocked Mr. Green Sick #Crazy Crazy Thinking ooooh!...това е което мога да ти кажа пеп

# 494
  • На острова
Благодаря за мненията!
*Cveteto*, то пък аз май не съм се и представила като хората  Laughing
Та така - надявам се да пътуваме за Лимасол другия месец, иначе сега мъжа ми е на друго място. Ще видим, Божа работа Simple Smile Иначе бебето ми е на 10 месеца.
И се чудя как да стягам багаж само в два куфара..а и количката ни не е тип чадър, но аз ще си я взема. Мисля и сгънатата кошара да нося  newsm78
Ще пиша пак, когато имаме някакво развитие. Лека нощ   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт